Deník moderního makléře

Stínění pro chytré domy

08.04.2021
Loxone s.r.o.

Součástí chytrého bydlení je také chytře vyřešené stínění. Správnou regulací stínicích prvků se chráníme před sluncem a přehřátím v letním období, v zimě na základě vnitřních a vnějších podmínek bráníme únikům tepla. Slunečné zimní dny využíváme zároveň k bezplatnému vytápění. Stínicí prvky nám také poskytují bezpečí a vytvářejí soukromí.

Proč dát přednost klasickým péřovým dekám

23.03.2021
PiCaSo manufactury s.r.o.

Přemýšlíte nad koupí nových peřin a nevíte, pro které se rozhodnout? Pravděpodobně se rozmýšlíte nad materiálem ─ staré dobré péřové peřiny nebo deky z dutého vlákna? Pojďme si poodhalit tajemství věčného souboje přírodních a umělých materiálů.

Ceny tepelných čerpadel

15.02.2021
Onlinestrategie.cz s.r.o.

Přemýšlíte jaký vytápěcí systém zvolit pro váš dům? Nechcete mít práci a námahu s pevnými palivy, ale elektrický kotel je příliš drahý na provoz? Zvolte tepelné čerpadlo, které vám dokáže ušetřit až 70 % nákladů oproti jiným vytápěcím systémům.

Koronavirus v říjnu uzavřel provozovny, prodeje bytů však zasaženy nejsou

03.12.2020
Pavel Velebil

Praha byla zasažena druhou vlnou koronavirové epidemie. Čísla na počátku října rychle rostla, a na více než měsíc byly uzavřeny školy a řada provozoven včetně restaurací, provozoven služeb a obchodů mimo potraviny, drogerie apod.

Byt či dům v Brně? Aneb jak si vybrat to správné místo k bydlení

03.12.2020
REAL SPEKTRUM, a.s.

Koupit nebo pronajmout? Při výběru se řídíme finančními možnostmi, požadavky na velikost a kvalitu bydlení, ale také životním stylem.

Všestrannost skladovacích kontejnerů

18.11.2020
Profibaustoffe CZ, s.r.o.

Skladovací kontejnery nám mohou být užitečné v mnoha situacích, a nejen pokud se topíme ve věcech, kterých se však nechceme vzdát. Prostor navíc vám pomůže se stěhováním, zorganizováním domácnosti či s podnikáním. V těchto případech vám přijde vhod dlouhodobé či krátkodobé bezpečné uskladnění vašich věcí.

Chcete se stát také autorem a přispívat na moderní blog o nemovitostech?

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku