Deník moderního makléře

Jak si vede pronájem bytů v Plzni

09.01.2020
Realitní kancelář Pubec

Za pronájmem bytu do Plzně? Proč ne! Plzeň je město mnoha tváří a má rozhodně co nabídnout. Ať už jste takoví nebo makoví, určitě si v Plzni to své najdete. Kromě jiného je zde také velké množství pracovních příležitostí a celá řada kvalitních škol pro vaše děti. Volný čas Plzeňané tráví na nejrůznějších kulturních nebo sportovních akcí a vyrazit můžete i za nedalekými památkami či na pěší výlet do přírody.

Masivni postele s uloznym prostorem

20.12.2019
Wobsah s.r.o

Jakou postel zvolit? Jednolůžkovou či dvoulůžkovou? Z masivu, čalouněnou, kovovou, nebo populární kontinentální? S úložným prostorem či bez? Při spánku však nejde jen o postel jako takovou, zásadně ho ovlivňují i zvolený rošt a matrace. Parametrů, které je třeba při zařizování ložnice vzít v potaz, je celá řada. Vezměme je proto hezky popořádku

Jak postupovat pri vyberu hypoteky a na co si davat pozor

25.11.2019
Wobsah s.r.o

Ti, kteří doufají, že si pořídí novou nemovitost na hypotéku, mohou být trošku v šoku – hypoteční možnosti jsou obrovské a mohou se zpočátku zdát trochu ohromující. Klíčem k co nejlepšímu řešení vaší hypotéky, což většinou znamená nejrozumnější

Víte, jak vybrat realitního makléře?

11.11.2019
Ing. Marek Šulc

Pokud chci prodat byt či dům, nabízí se dvě možnosti. Tou první je prodat nemovitost na vlastní pěst, což sice může ušetřit nějaké peníze, ale zase přibude spousta starostí a rizik. Druhou variantou je vložit důvěru do realitního makléře, jenž všechny náležitosti, které prodej bytu či domu obnáší, vyřeší za nás.

Betonová stěrka - AB parket

25.10.2019
AB Parket

Firma AB Parket vznikla v roce 1994 přidáním vzorkového studia a prodejny k naší realizační firmě BETTER, pod kterou jsme naše služby nabízeli již od roku 1992. Od počátku nabízíme zakázkové realizace v interiérech i exteriérech z kvalitních materiálů a za dobré ceny.

Úsporné topení v zimě

01.10.2019
Ing. Marek Šulc

Zima se blíží a vám vyskakují vrásky při počítání nákladů na vytápění? Nechce se vám řešit přípravu tuhých paliv, rádi byste topili elektřinou, ale bojíte se vysokého účtu? Představíme vám způsob, jak topit elektřinou zdravě, jednoduše a hlavně úsporně.

Chcete se stát také autorem a přispívat na moderní blog o nemovitostech?

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku