Deník moderního makléře

Propad a nejistota na současném hypotečním trhu

28.05.2020
Ing. Marek Šulc

V závěru loňského roku jsme na hypotečním trhu očekávali mnohé. Nicméně nikoho ani ve snu nenapadlo, že by mohla přijít pandemie a vše ze dne na den změnit.

Aktuální situace prodeje domů v Plzni

21.05.2020
Realitní kancelář Pubec

Nabídka nemovitostí je jednou z nejrychleji měnících se na českém trhu. O prodej a koupi bytů i domů je obrovský zájem. Jak nejlépe prodat vlastní nemovitost? Kde se porozhlédnout po novém domě v Plzni a na koho se obrátit? V dnešním článku vám prozradíme, jak nejlépe koupit, ale i prodat dům v Plzni.

Nanotechnologie

08.04.2020
Wobsah s.r.o

Nanotechnologie vám pomohou udržet koupelnu čistější než doposud

Výběr vhodného osvětlení

12.03.2020
Wobsah s.r.o

Žádný interiér se neobejde bez dostatečného osvětlení. Ovšem právě výběr vhodných svítidel a jejich efektivní kombinace je častým oříškem. Výsledek by totiž měl působit estetickým dojmem a zároveň splňovat praktické funkce. Pro usnadnění rozhodování a lepší orientaci v nabídce svítidel přinášíme článek se 4 radami týkajícími se výběru nejvhodnějšího osvětlení do interiéru.

Výběr nábytku

21.02.2020
Wobsah s.r.o

Není žádným tajemstvím, že nákup nábytku patří mezi finančně nákladnější investice, při kterých automaticky počítáte s tím, že vám jednotlivé kousky vydrží co nejdéle. Ještě dříve, než se zaměříte na samotný nákup, jasně si stanovte částku, kterou js

Posviťte si na svou domácnost

09.01.2020
Wobsah s.r.o

Kvalitní osvětlení je nejenom praktické, ale také zdravotně přínosné pro vaše oči. Přeci nechcete doma neustále mhouřit oči a kazit si zrak. LED žárovky se v poslední době staly oblíbeným zdrojem světla pro jejich nesporné výhody. A těmi je nejenom kvalitní a jasné světlo, ale hlavně také úspory v domácnosti a šetření životního prostředí. Další devízou je samozřejmě jejich dlouhá životnost.

Chcete se stát také autorem a přispívat na moderní blog o nemovitostech?

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku