Všestrannost skladovacích kontejnerů - 3 situace, kdy pomůžou i vám

Skladovací kontejnery nám mohou být užitečné v mnoha situacích, a nejen pokud se topíme ve věcech, kterých se však nechceme vzdát. Prostor navíc vám pomůže se stěhováním, zorganizováním domácnosti či s podnikáním. V těchto případech vám přijde vhod dlouhodobé či krátkodobé bezpečné uskladnění vašich věcí. A kdy je tedy pronajmutí skladu užitečné?

Renovace domu

Chtěli byste vašemu domovu vdechnout nový život, ale představa zakrývání nábytku vás od rekonstrukce odrazuje? Pokud se chystáte vyměnit okna, podlahy nebo na jiný větší zásah, pak vám odstěhování části věcí ušetří čas i starosti s případným poškozením. Skladovací kontejner od Diskont Depot si můžete pronajmout pouze na měsíc, což vám dá spoustu času provést úpravy interiéru.

Stěhování do nového domu

Pakliže jste se už někdy v životě stěhovali, víte, jak náročný proces to je. Je třeba plánování a včasného balení, abyste v den D nezůstali s prázdnými krabicemi a věcmi všude po domě. Do skladu můžete věci postupně svážet kdykoliv máte cestu do města a stejně postupně je i odvážet. Nájem můžete vždy prodloužit nebo ukončit a stěhování už nebude noční můrou.

Zredukování zbytečností v domácnosti

Znáte to, rozhodnete se pro jarní úklid, při kterém utřete stoletý prach ze všech polic a skříní a nestačíte se divit kolik věci se ve vaší domácnosti nahromadilo. Jestliže se vám nechce vaše poklady vyhazovat pak je skladovací kontejner skvělým řešením. Vaše domácnost se nadechne a úklid bude o to jednodušší.

Máte opačný problém? Chcete staré hračky vyhodit, ale vaše děti to nepřipustí? Stačí nenápadně předměty odnášet do skladovacího prostoru. Pokud si vaše děti všimnou, přinesete starou panenku zpět. Jestli ovšem uteče celý rok a děti po stavebnici ani nevzdechly, máte zelenou.

Kontejnery samozřejmě uplatní i firmy. Skvěle se hodí jako sklad pro eshop, firemní účetnictví, nářadí či stroje.

Osobní skladovací kontejnery mají spoustu využití, limitem je jen vaše představivost!

Ve skladech Diskont Depot si můžete pronajmout vlastní skladovací kontejner, ke které budete mít přístup jen vy a to 24 hodin denně po celý rok. Přímo k buňce zajedete pohodlně autem i nákladním vozidlem. Kromě samotné úložné jednotky vám jsou k dispozici i další služby jako vysokozdvižný vozík s profesionální obsluhou ke snadnému uložení palet.

Autor článku

Profibaustoffe CZ, s.r.o.

O autorovi

Společnost Diskont Depot GmbH byla založena v roce 2004 ve Vídni jako poskytovatel samoobslužného skladování. Cílem společnosti byl od počátku pronájem skladovacích kontejnerů koncovým zákazníkům.

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku