Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej moderního bytu 4+kk s terasou, parkovacím stáním a sklepem, Praha 5 - Smíchov

21 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 4+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 119 m2
  • 2. podlaží
  • Sklep
  • Garáž
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Klidná část obce

Rádi bychom vám představili exkluzivní nabídku bytu 4+kk v moderním projektu NEUGRAF, citlivě navazujícím na historickou budovu tiskárny v ulici Grafická, Praha 5 - Smíchov. Byt má podlahovou výměru krásných 119m2 a přísluší k němu ještě jižní terasa (+dalších 13m2), sklep a parkovací stání. Tento byt se nachází ve 2. podlaží, vzhledem k tomu, že je dům na svahu, tak pocitově jste jako ve 3. patře.
Byt vám bude vyhovovat svojí praktickou dispozicí. Všechny místnosti jsou přístupné z prostorné haly, která je ještě k tomu vybavena 4 metry dlouhou vestavěnou skříní. Všechny místnosti jsou orientovány na slunný jih do klidného vnitrobloku, který je možný spolu s bytem využívat. Podlahy jsou dřevěné, kuchyňská linka je plně vybavena značkovými spotřebiči, v obývacím pokoji jsou použity nádherné (a věčné) mramorové dekory, které jsou sladěny s kuchyní. V bytě jsou dvě koupelny, jedna s vanou, druhá propojená s ložnicí je se sprchovým koutem. Než uvidíte byt naživo, můžete si ho detailně projít z pohodlí domova na virtuální prohlídce, kterou najdete mezi prvními fotografiemi inzerátu. K bytu patří také sklep situovaný v suterénu činžovního domu. V domě si můžete užívat několik nadstandardních služeb. Jednak je zde recepce, která vám ochotně. převezme zásilky. Pak je to finská sauna za mírný poplatek a nakonec na střeše je terasa s fantastickým výhledem na Prahu, která má zázemí pro grilování a setkávání.
Je málo tak praktických lokalit jako je Anděl. Vše máte na dosah ruky a můžete si užívat skvělého městského života. Doslova pár kroků od bytu najdete spousty vyhlášených podniků jako Kavárna co hlédá jméno, Manifesto, Plzeňka a takto bychom mohli pokračovat. Veškeré větší nákupy zařídíte v obchodním centru Anděl nebo v nespočtu malých obchůdků v okolí. Stejně tak máte na dosah jedny z nejkrásnějších parků v Praze - park Sacré Coeur, zahradu Kinských, Petřín a Kampu. A stanici metra a tramvaje máte pár minut pěšky.
Tento byt si můžete koupit za 21.900.000,- Kč a je to cena vč. provize, právních nákladů, bezpečné úschovy a všech poplatků. Koupi je možné jednoduše financovat hypotékou. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a prohlídku. Těšíme se na viděnou.

Prodej bytu 4+kk Praha 5, Smíchov, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 2. podlaží, z celkového počtu 6 podlaží, o ploše 119 m2, zkusit to můžete ještě tady, Byty 4+kk Praha 5, je vybaven či je k dispozici sklep, garáž, terasa, zařízeno částečně nábytkem.

For sale modern apartment 4+kk with terrace, parking space and cellar, Prague 5 - Smichov

We would like to present you an exclusive offer of a 4+kk apartment in the modern NEUGRAF project, sensitively connected to the historic printing house in Grafická Street, Prague 5 - Smíchov. The apartment has a floor area of beautiful 119m2 and it also has a south terrace (+another 13m2), a cellar and a parking space. This apartment is located on the 2nd floor, due to the fact that the house is on a slope, so you feel like you are on the 3rd floor. The apartment will suit you with its practical layout. All rooms are accessible from the spacious hall, which is further equipped with a 4 meter long built-in wardrobe. All rooms are oriented to the sunny south facing quiet courtyard, which can be used together with the apartment. The floors are wooden, the kitchen is fully equipped with branded appliances, the living room uses beautiful (and everlasting) marble decors that are coordinated with the kitchen. There are two bathrooms in the apartment, one with a bathtub, the other connected to the bedroom is with a shower. Before you see the apartment in person, you can view it in detail from the comfort of your home on the virtual tour, which can be found among the first photos of the listing. The apartment also has a cellar located in the basement of the apartment building. In the house you can enjoy several superior services. First of all, there is a reception desk that will gladly take your packages. Then there is a Finnish sauna for a modest fee and finally there is a terrace on the roof with a fantastic view of Prague, which has facilities for barbecues and gatherings. There are few locations as practical as Angel. Everything is at your fingertips and you can enjoy great city life. Literally a few steps away from the apartment you will find many famous places like Kavárna co hlédá jméno, Manifesto, Plzeňka and we could go on and on. All major shopping can be done in the Anděl shopping centre or in the countless small shops in the area. Similarly, some of the most beautiful parks in Prague are within easy reach - Sacré Coeur Park, Kinsky Garden, Petrin Hill and Kampa. And the metro and tram stations are a few minutes' walk away. You can buy this apartment for 21.900.000,- CZK and this is the price including commission, legal costs, safe custody and all fees. The purchase can be easily financed with a mortgage. Do not hesitate to contact us for more information and viewing. We look forward to seeing you.

Základní info

Evidenční číslo:
0814
Typ:
Byty, 4+kk prodej
Adresa:
Grafická, Praha 5, Smíchov, Praha
Cena:
21 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
vč. provize, právních nákladů, bezpečné úschovy a všech poplatků
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
119 m2
Plocha sklepa:
3 m2
Plocha terasy:
13 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Patro, podlaží:
2. podlaží
Počet NP:
6
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná
Energetická náročnost:
88 kWh/m2

Vybavení objektu

Zařízeno částečně nábytkem, Terasa, Garáž, Sklep


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku