Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty
  • Rezervováno

Luxusní byt 1+kk s balkonem v projektu Císařská vinice, Praha 5

5 838 521Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 1+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 33 m2
  • 2. podlaží
  • Balkon
  • Výtah
  • Sklep
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Klidná část obce

Císařská vinice
Praha 5, Císařka, pod parkem Ladronka, mezi ulicemi Smrčinská a Podbělohorská

1+kk 33,4 m2 s balkonem 3,4 m2 v 1. nadzemním podlaží
Zkolaudováno, stěhujte se již nyní! Upravili jsme naše ceny. Vyberte si svůj nový domov se sníženým 12% DPH.

Benefity bytu: Zdravé slunné bydlení s prostornými místnostmi, sklep, řízené větrání s rekuperací tepla, úspora nákladů za energie díky pasivnímu standardu, inteligentní ovládání bytu, velkorysá okna, příprava na předokenní žaluzie a balkon s krásným výhledem do zeleně. Centrum Prahy a parky na dosah ruky.

Orientace bytu: J

Popis bytu: Pokud hledáte ideální kombinaci luxusního a moderního bydlení v prestižní lokalitě s malebným okolím, pak jste ho našli. Tento příjemný světlý byt 1+kk v rezidenčním projektu Císařská vinice se pyšní obývacím pokojem o velikosti 20,8 m2 s přípravou na kuchyňskou linku, francouzskými okny a vstupem na balkon s uklidňujícími výhledy do zeleně. Je zde koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Nechybí úložné prostory, které lze maximálně využít ve vstupní hale a šatně. Pohodlí zajistí vysoké standardy, podlahové nebo stropní vytápění, velkoformátové obklady v koupelně, dřevěné podlahy, bezpečnostní dveře a inteligentní ovládání bytu od firmy Loxone (světla, stínění, teploty a hudby).

Okolí: Projekt Císařská vinice se nachází v oblíbené lokalitě na slunném jižním svahu přímo pod parkem Ladronka. Jsme si jisti, že neodoláte procházkám k nedaleké rozhledně Cibulka, do Motolského parku, k romantické oboře Hvězda nebo Břevnovskému klášteru. Pražský hrad je navíc jen pouhé tři kilometry od projektu. Rychle a snadno se dostanete do centra města autem i hromadnou dopravou. V blízkém okolí najdete školu, školku, restaurace, sportovní areál, relaxační centrum, bazén, golfový klub, nemocnice a obchody. Bydlete v zeleni, přitom kousek od centra. Nenechte si ujít poslední šanci bydlet na Císařce.

Výhody Císařské vinice: Připravte se na chytré propojení s exteriérem, prostorné místnosti s dostatkem přirozeného světla a místa pro úložné prostory a vlastní kancelář. Domy jsou obklopené zelení a přímo v projektu se nachází park s funkční zahradou a vinný sklípek, ideální pro společná setkání, který si budete moci rezervovat. Císařská vinice je ke všemu energeticky pasivní projekt, který šetří náklady za energie a nedochází zde ke ztrátě tepla. Zároveň poskytuje zdravé bydlení, vhodné i pro alergiky, kde si užijete neustále čerstvý vzduch. Domov vám zpříjemní také použité materiály ke snížení hluku, kvalitní návrh osvětlení, důmyslné řešení a materiály interiérů. Vaše bydlení se od teď stane oázou klidu, kam se s radostí budete vracet.

Prodej bytu 1+kk Praha 5, Smíchov, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 2. podlaží, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 33 m2, a mnohem více na, Byty 1+kk Praha 5, je vybaven či je k dispozici balkon, sklep, výtah.

Císařská vinice Imperial Vineyard Prague 5 na Císařce, beneath Ladronka Park and Podbělohorská Street 1+kk 33,4 m2 with balcony measuring 3,4 m2 on the 1st floor. Included in the price: VAT, basement, controlled ventilation with heat recuperation, applications to control heating and ventilation, mounts for window blinds. Apartment description: This luxury apartment with balcony and 1+kk layout (1 room + kitchenette) is located on the 1st floor of the newly constructed Imperial Vineyards Residence directly adjacent to Ladronka Park. The interior boasts a living room measuring 20,8 m2 ready for installation of a kitchen unit, French windows and entrance to a balcony overlooking green space. There is also a spacious bathroom with shower and toilet. The layout was also designed to provide plenty of storage space, especially in the entrance hall (foyer) and the closet. The apartment will be finished at high standards floor or ceiling heating, large tiles in the bathroom, wood floors, security doors, mounts for outdoor blinds. Surroundings: The Imperial Vineyards Residence is located on the south slope directly beneath Ladronka Park. There are also wonderful walks to be had in the Hvězda game reserve and Břevnov Monastery. Prague Castle is just three kilometers away. It is also easy to get to the center of town because nearby bus and tram stops that can take you to the Metro in minutes. The neighborhood has a school, kindergarten, restaurants, sports complex, relaxation center, pool, golf club, hospital and stores. Other advantages: Since the complex is located on a slope, you can enjoy uninterrupted views of green space and a quiet part of Prague. Most living rooms have large format French windows that guarantee plenty of natural light. Get ready for clever design , spacious rooms and plenty of storage space. The buildings are surrounded with green space and the complex includes a park with working garden. To top it all off, Imperial Vineyards boasts an energy-passive design that saves energy costs and also ensures a healthy environment for residents, including people with allergies. Residential complex: 7 villas and 72 apartments Why choose JRD? Our company builds ecological buildings that are environmentally friendly. Thanks to modern technologies and controlled ventilation with heat recovery, there will always be fresh air in your home without heat loss. The company places great emphasis on comfort and healthy living - clean air, no noise, easy climate control, quality lighting design, respect for the environment, sophisticated interior design, healthy materials, a community of residents and green spaces nearby. This advertisement is merely informative and is not a proposal to conclude a contract.

Základní info

Evidenční číslo:
CBYTYE.1.2
Typ:
Byty, 1+kk prodej
Adresa:
Praha 5, Smíchov, Praha
Cena:
5 838 521Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně DPH

Plochy

Plocha užitná:
33 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
2. podlaží
Počet NP:
3
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná

Vybavení objektu

Výtah, Sklep, Balkon


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku