Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej bytu 1+kk 49 m2

7 249 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 1+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 41 m2
  • 1. podlaží
  • Lodžie
  • Výtah
  • Sklep
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Rušná část obce

Vítejte na Smíchově!

Rezidence Neklanka II je čerstvě dokončený developerský projekt tří viladomů usazených v zahradách. Všechny jsou navrženy ve vysokém standardu, jenž odpovídá exkluzivní vilové zástavbě v této lokalitě.

Tento jednopokojový byt se nachází v 1. patře nejkomornějšího viladomu, který nabízí pouze 6 bytových jednotek. Hned po vstupu do bytu si všimnete jeho ohromné světlosti, kterou mají na svědomí francouzská okna přes celou jednu stěnu. Ta tvoří dominantu bytu a také Vás pustí na velkou lodžii s výhledem na západ. Tady si užijete večerní klid a pohodu se sklenkou dobrého vína nebo letní grilovačky s přáteli- elektrická zásuvka i vývod vody jsou zde k dispozici. Nechybí ani příprava na venkovní žaluzie.
Samozřejmostí jsou kvalitní dřevěné vícevrstvé podlahy a v koupelně udělá radost prostorný sprchový kout a podlahové topení. K bytu je také zděný sklep, kde bude v bezpečí Vaše kolo, elektrická koloběžka nebo cokoliv, co se nevleze do bytu.

Rezidence vznikla ve velmi tiché ulici Na Neklance na Praze 5 Smíchov s minimálním průjezdem čehokoliv motorového. Jedná se o jedinečnou lokalitu v těsné blízkosti přírody a zároveň s vynikající dostupností centra a dalších důležitých lokalit hlavního města na Pražském okruhu jste doslova za minutu, na letišti za minut 20 a nejbližší tramvajová zastávka je 2 minuty od domu. Známá lokalita Anděl je vzdálena 3 minuty autem, 10 minut hromadnou dopravou či 20 minut pěšky a nabízí na co si jen vzpomenete- počínaje nákupním centrem a nepřeberným množstvím restaurací a kaváren, přes kulturní vyžití a široké možnosti sportovních a dalších volnočasových aktivit až po stanici linky metra B a vyhlášenou Náplavku.
V blízkosti se navíc nachází úžasné vyhlídky a rekreační lokality Paví vrch, Prokopské údolí nebo Dívčí hrady.

Byt se prodává bez vybavení a tak si jej ušijete přesně na míru, dle Vašich představ.
Byt je skvělou volbou pro akční jednotlivce nebo mladé páry, což z něj zároveň dělá zajímavou investiční příležitost. Protože tohle moderní bydlení nebude mít nikdy o nájemníka nouzi.

Tak přijměte mou nabídku, domluvit si prohlídku a třeba Vám ukážu i tu vyhlídku...
Budu se na Vás těšit!

Prodej bytu 1+kk Praha 5, Smíchov, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je rušná část obce, který se nachází v 1. podlaží, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 41 m2, více toho najdete určitě zde, Byty 1+kk Praha 5, je vybaven či je k dispozici sklep, lodžie, výtah, nezařízeno nábytkem, ve vybavení také naleznete telefon, internet, elektro je zavedeno, a to 230V.

Sale flat 1+kk, 41 m - Praha - Smíchov

Welcome to Smichov! Rezidence Neklanka II is a newly completed development project of three villas set in gardens. All of them are designed to a high standard, which corresponds to the exclusive residential development in this location. The residence was built in a very quiet street Na Neklanka in Prague 5 - Smíchov with minimal passage of anything motorized. This is a unique location in close proximity to nature and at the same time with excellent accessibility to the center and other important locations of the capital - you are literally a minute on the Prague ring road, the airport in 20 minutes and the nearest tram stop is 2 minutes from the house. The well-known Anděl locality is 3 minutes away by car, 10 minutes by public transport or 20 minutes on foot and offers everything you can think of - from a shopping centre and a plethora of restaurants and cafes, to cultural activities and a wide range of sports and other leisure activities, to the B metro station and the famous Náplavka. In addition, there are amazing viewpoints and recreational sites nearby, such as Paví vrch, Prokopské údolí or Dívčí hrady. This one-bedroom apartment is located on the 1st floor of the most spacious viladom, which offers only 6 residential units. Immediately upon entering the apartment you will notice its tremendous brightness, due to the French windows across one entire wall. These form the dominant feature of the apartment and also let you onto the large loggia overlooking the west. Here you can enjoy an evening with a glass of wine or a summer barbecue with friends - the electric socket and water outlet are available. Of course, there are quality wooden multi-layered floors and the bathroom will make you happy with a spacious shower and underfloor heating. The apartment also has a brick cellar where your bike, electric scooter or anything that does not fit into the apartment will be safe. The apartment is sold without equipment and so you can tailor it exactly to your liking. The apartment is a great choice for action-packed singles or young couples, which also makes it an interesting investment opportunity. Because this modern housing will never be in need of a tenant. So accept my offer, arrange a viewing and maybe I'll show you the prospect... I'll be looking forward to seeing you!

Základní info

Evidenční číslo:
06698
Typ:
Byty, 1+kk prodej
Adresa:
Na Neklance, Praha 5, Smíchov, Praha
Cena:
7 249 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Umístění:
Rušná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně DPH, včetně právního servisu, s provizí RK, s poplatky

Plochy

Plocha užitná:
41 m2
Plocha sklepa:
3 m2
Plocha lodžie:
8 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
1. podlaží
Počet NP:
3
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
70 kWh/m2

Vybavení objektu

Výtah, Sklep, Lodžie, Nezařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

Vlak, MHD, Autobus, Silnice, Dálnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku