Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

Prodej, Apartmány, 90 m2, Praha 9 - Černý Most

11 637 290Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Pension

Evidenční číslo / ID zakázky: VS161

Uvažujete o koupi investičních bytů právě za účelem pronájmu?

Dovolujeme si Vám nabídnout výbornou investiční příležitost soubor pěti apartmánů, který je již hotovým komerčním projektem.

Tato nemovitost se nachází v klidném sídlišti městské čtvrti Černý Most v severovýchodní části Prahy. Projekt nabízí pět plně vybavených apartmánů 1+kk, které se společnou chodbou a technickou místností tvoří jednu bytovou jednotku o výměře zhruba 90 m2 s lodžiemi o celkové ploše 12 m2.

Daná nemovitost prošla plně legální rekonstrukcí s vydaným stavebním povolením. Každý apartmán má díky oknu dostatek přirozeného světla, dva z nich mají lodžii. Apartmány jsou plně zařízené a každý je s vlastním kuchyňským koutem, koupelnou a WC, každý má vlastní vodoměr a elektroměr. Přímo v bytě se nachází technická místnost, kde jsou umístěny elektroměry všech pěti apartmánů. K dispozici je také společná pračka a sušička. Pro nájemníky jsou k dispozici žehlící deska a žehlička.

V blízkosti naleznete veškerou občanskou vybavenost: zdravotnické zařízení, školy, obchody a rekreační zóny. Nedaleko se nachází nákupní Centrum Černý Most a obchodní dům Ikea. Metro je vzdálené několik minut chůze (stanice Rajská zahrady, linka B) a autobusová zastávka. Od stanice Černý Most je rychlé napojení na dálnici na Mladou Boleslav, Hradec Králové a na městský okruh.

Majetek zdarma spravuje makléř, který se specializuje přímo na danou kategorii nemovitostí a jejich klientelu, jako jsou studenti, pracující české a zahraniční osoby.

Projekt představuje výbornou investiční příležitost. V současné době všechny pět apartmánů jsou dlouhodobě pronajaty. Výnosnost při koupi nemovitosti: 7,4 % p.a..

Kompletní informace včetně projektové dokumentace vám rádi poskytneme na osobní schůzce po podpisu NDA. Použité fotografie apartmánů jsou rendery možného designu bytů.

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.

Pro více informací a sjednání prohlídky neváhejte nás kontaktovat. Rádi se Vám budeme věnovat.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Prodej penzionu Praha 9, Černý Most, stav je uveden jako velmi dobrý, o ploše 90 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Penziony Praha 9, je vybaven či je k dispozici zařízeno nábytkem, ve vybavení také naleznete internet.

Sale, Commercial Apartments, 90 m, Praha 9 - Černý Most

Offer ID: VS161 Are you considering buying investment apartments just for the purpose of renting? We would like to offer you an excellent investment opportunity - a set of five apartments, which is already a finished commercial project. The property is located in a quiet residential area of the urban district of Černý Most in the northeastern part of Prague. The project offers five fully equipped 1+kk apartments, which with a common corridor and a utility room form one apartment unit of approximately 90 m2 with loggias with a total area of 12 m2. The property in question has undergone a fully legal renovation with a building permit issued. Each apartment has plenty of natural light thanks to a window, two of them have a loggia. The apartments are fully furnished and each has its own kitchenette, bathroom and toilet, each has its own water and electricity meter. Directly in the apartment there is a utility room where the electricity meters of all five apartments are located. There is also a shared washing machine and dryer. An ironing board and iron are available for the tenants. Nearby you will find all amenities: medical facilities, schools, shops and recreational areas. Nearby there is a shopping center Černý Most and a department store Ikea. The metro is a few minutes walk away (station Rajská zahrady, line B) and a bus stop. From Černý Most station there is a quick connection to the motorway to Mladá Boleslav, Hradec Králové and the city ring road. The property is managed free of charge by a broker who specializes directly in the property category and its clientele, such as students, working Czech and foreign persons. The project represents an excellent investment opportunity. Currently, all five apartments are rented on a long-term basis. Yield on purchase of the property: 7.4% p.a.. Complete information including project documentation will be provided at a personal meeting after signing the NDA. The photos of the apartments used are renderings of the possible design of the apartments. The real energy class PENB may be higher than class G, which we are required to state by law due to the absence of confirmation. For more information and to arrange a viewing please contact us. We will be happy to attend to you. All of Makers Reality's offerings can be found on: sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Základní info

Evidenční číslo:
VS161
Typ:
Komerční nemovitosti, Pension prodej
Adresa:
Praha 9, Černý Most, Praha
Cena:
11 637 290Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize, včetně právního servisu
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Panelová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
90 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

MHD


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku