Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prémiový nízkoenergetický byt 4+kk, 153 m2, 2 terasy, sklep, 2 garážová stání, Praha 5-Košíře

28 000 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 4+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 153 m2
  • 2. podlaží
  • Výtah
  • Sklep
  • Garáž
  • stav: Novostavba

Nízkoenergetický, vysoce nadstandardní byt 4+kk, o celkové ploše 153,2 m2, se dvěma terasami, umístěný ve 2. podlaží prémiové novostavby "top´rezidence Pomezí", postavené roku 2020, přímo vedle lesoparku Cibulka a Vidoule, na dosah centra města. Umístění na vrcholu kopce nabízí neopakovatelné výhledy na panorama Prahy.

Dispozici bytu (131,5 m2) tvoří předsíň, 3 ložnice, obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem, koupelna s vanou, en-suite koupelna se sprchovým koutem a wc příslušející k ložnici, další samostatné wc a technická místnost. Byt má 2 terasy - se vstupem z obývacího pokoje (12,8 m2) a vstupem z ložnice (8,9 m2). Cena zahrnuje také prostorný sklep a 2 parkovací stání v suterénu domu.

Moderní technologie a vysoké standardy bytu podtrhují jeho špičkovou kvalitu - decentrální větrání s rekuperací tepla i vlhkosti a funkcí dochlazování, inteligentní ovládání domácnosti, dřevěné masivní podlahy s integrovaným fan-coil topením, velkoformátová dřevěná okna s izolačním trojsklem, venkovní elektricky ovládané hliníkové žaluzie, podlahové topení v koupelnách, značková sanita a obklady, protipožární čidla, světelný senzor pohybu. K dispozici je optický internet s rozvody ve všech pokojích.

Za zmínku stojí designové osvětlení všech místností a nábytek na míru v provedení dub - lak v pudrovém odstínu, vyrobený dle návrhu interiérové designérky. V bytě je velké množství důmyslně řešených úložných prostor, s osvětlením uvnitř i vně. Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči BOSCH nejvyšší třídy, indukční varná deska má integrované odsávání. Osvěžující komfort nabízí americká lednice s ledovačem nebo vestavěná vinotéka. Pracovní deska kuchyňské linky je z umělého kamene Corian.

Velmi žádaná prémiová lokalita s kompletní občanskou vybaveností. Nedaleko se nachází škola, školka, potraviny, restaurace, sportoviště, pošta apod. Za zábavou a nákupy lze dojet do nedalekého obchodního centra Nový Smíchov, nebo Galerie Butovice. Bezprostřední blízkost rozlehlého lesoparku zaručuje rozličné možnosti relaxace a sportovního vyžití, krátkou procházkou lze dojít na kamennou romantickou rozhlednu Cibulka a další parková zastavení. Vynikající je dostupnost do centra Prahy, autem i MHD. Stanice metra Anděl 10 min autobusem. 800 metrů od domu je vlaková zastávka s přímým spojením na hlavní nádraží.

Podlahová plocha 131,5 m2, terasa 12,8 m2, terasa 8,9 m2 + sklep 9 m2, dvě garážová parkovací stání.

PENB-B

ID nemovitosti MDO0562-0001.

Prodej bytu 4+kk Praha 5, Košíře, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, který se nachází v 2. podlaží, z celkového počtu 5 podlaží, o ploše 153 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Byty 4+kk Praha 5, je vybaven či je k dispozici sklep, garáž, terasa, výtah, zařízeno nábytkem.

Premium low-energy apartment 4+kk, 153 m2, 2 terraces, cellar, 2 garage spaces, Prague 5-Košíře

Low-energy, highly superior apartment 4+kk, with a total area of 153.2 m2, with two terraces, located on the 2nd floor of the premium new building "top' residence Pomezí", built in 2020, right next to the Cibulka and Vidoule forest park, yet within easy reach of the center of city. The location on top of the hill offers unique views of the Prague panorama. The layout of the apartment (131.5 m2) consists of an entrance hall, 3 bedrooms, a living room with a dining area and a kitchenette, a bathroom with a bathtub, an en-suite bathroom with a shower and a toilet belonging to the bedroom, another separate toilet and a utility room. The apartment has 2 terraces - with an entrance from the living room (12.8 m2) and an entrance from the bedroom (8.9 m2). The price also includes a spacious cellar and 2 parking spaces in the basement of the house. Modern technology and the high standards of the apartment underline its top quality - decentralized ventilation with heat and humidity recovery and after-cooling function, intelligent home control system, massive wooden floors with integrated fan-coil heating, large-format wooden windows with insulating triple glazing, outdoor electrically controlled aluminum blinds, floor heating in the bathrooms, branded bathroom sanitary ware and tiles, fire detectors, light motion sensor. Fiber optic internet available with wiring in all rooms. It is worth noting the design lighting in all rooms and the custom-made furniture in oak - lacquer in a powder shade, made according to the design of the interior designer. There is a large amount of cleverly designed storage space in the apartment, with lighting inside and outside. The kitchen is equipped with top-class BOSCH appliances, the induction hob has an integrated extractor hood. Refreshing comfort is offered by an American-style refrigerator with an icebox or a built-in wine cabinet. The worktop of the kitchen unit is made of Corian artificial stone. A highly desirable premium location with complete civic amenities. Nearby there is a school, kindergarten, grocery, restaurants, sports ground, post office, etc. For entertainment and shopping, you can go to the nearby shopping center Nový Smíchov or Galerie Butovice. The immediate vicinity of the vast forest park guarantees various possibilities for relaxation and sports, a short walk to the romantic stone lookout tower Cibulka and other park stops. The accessibility to the center of Prague, by car and public transport, is excellent. Anděl metro station is within 10 min distance by bus. There is a train stop 800 meters from the house with a direct connection to the main railway station. Floor area 131.5 m2, terrace 12.8 m2, terrace 8.9 m2, cellar 9 m2, two garage parking spaces. PENB-B

Základní info

Evidenční číslo:
MDO0562-0001
Typ:
Byty, 4+kk prodej
Adresa:
Na pomezí, Praha 5, Košíře, Praha
Cena:
28 000 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně právního servisu a provize RK
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
153 m2
Plocha sklepa:
9 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
2
Patro, podlaží:
2. podlaží
Počet NP:
5
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Výtah, Terasa, Garáž, Sklep


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku