Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Byt 3+1/lodžie/komora, 80 m2, v 1.NP bytového domu, Vrchlického, Košíře, Praha 5

6 299 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+1
  • Osobní
  • konstrukce: Panelová
  • 80 m2
  • 1. podlaží
  • Lodžie
  • Výtah
  • Sklep
  • stav: Po rekonstrukci
  • lokalita: Rušná část obce

Exkluzivně nabízíme k prodeji byt o velikosti 3+1 umístěný v 1. NP, revitalizovaného (zateplená fasáda, stoupačky v plastu, plastová okna v bytech) sedmipodlažního panelového domu na adrese Vrchlického 1007/26, Košíře, Praha 5.

Byt je ve stavu před rekonstrukcí.

Byt sestává z ložnice 11,32 m2, dětského pokoje 10,68 m2, obývacího pokoje 16,97 m3, kuchyně 11,44 m2, předsíně 11,05 m2 a původního umakartového jádra s koupelnou 2,94 m2, WC 0,88 m2, šatny 2,16 m2, spíže 0,99 m2, a komory před bytem a lodžie 6,96 m2 . Dispozice je zřejmá z přiložených fotografií a virtuální 3D prohlídky. K bytu patří vlastní lodžie 6,5 m2, komora vedle bytu 3 m2 a sklep 2 m2.. Užitná plocha včetně lodžie a komory činí cca 80 m2, podlahová plocha cca 70,53 m2, Rozměry jsou uvedeny přibližně.

Byt je vyklizený a připravený pro zahájení rekonstrukce, v bytě jsou osazena plastová okna. K domu patří vlastní uzamykatelná zahrada o velikosti 787 m2 ve vnitrobloku (do zahrady jsou orientována okna ložnice a dětského pokoje).

V inzerci je uvedena třída energetické náročnosti G, která neodpovídá skutečnosti, během krátké doby bude do inzerce vložen správný energetický štítek.

Jedná se o vyhledávanou lokalitu obklopenou zelení, v blízkosti jsou Husovy sady, zahrada Klamovka a zahrada Bertramka, obchodní centrum Nový Smíchov a stanice metra B Anděl jsou ve vzdálenosti několika minut chůze. Veškerá občanská vybavenost je v blízkém okolí.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií, přednost bude dána zájemci který podá nejlepší nabídku.

V případě zájmu o prohlídku bytu neváhejte a kontaktujte makléře.

Prodej bytu 3+1 Praha, stav je uveden jako po rekonstrukci, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je rušná část obce, který se nachází v 1. podlaží, z celkového počtu 8 podlaží, topení je řešeno jako ÚT dálkové, o ploše 80 m2, případně vybírejte i tady, Byty 3+1 , je vybaven či je k dispozici lodžie, výtah, sklep, zahrada, nezařízeno nábytkem, bytové jádro umakartové, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, pošta, supermarket, Škola, Školka, Úřady, zdravotnická zařízení, ve vybavení také naleznete internet, kabelové rozvody, telefon, blízké okolí lze popsat jako oblast obchodní a obytná, obytná, mezi IS se můžete těšit na 230V, internet, telefon, tV kabel, plyn, voda, pitná, kanalizace, elektro je zavedeno, a to 230V.

Apartment 3+1/lodge/chamber, 80 sq.m., 1st floor of a residential building, Vrchlického, Prague 5

We exclusively offer for sale a 3+1 apartment located on the 1st floor of a revitalized (insulated facade, plastic risers, plastic windows in the apartments) seven-storey panel house at Vrchlického 1007/26, Košíře, Prague 5. The apartment is in pre-renovation condition. The apartment consists of a bedroom 11.32 sq.m., children's room 10.68 sq.m., living room 16.97 sq.m., kitchen 11.44 sq.m., hall 11.05 sq.m.. and the original plasterboard core with bathroom 2.94 sq.m., toilet 0.88 sq.m., dressing room 2.16 sq.m., pantry 0.99 sq.m., and storage room in front of the apartment and loggia 6.96 sq.m. The apartment has its own loggia of 6.9 sq.m., a storage room next to the apartment of 3 sq.m. and a cellar of 2 sq.m.. The usable area including the loggia and the storage room is about 80 m2, the floor area of about 70.53 m2, The dimensions are given approximately. The apartment is cleaned and ready for the start of reconstruction, the apartment has plastic windows. The house has its own lockable garden of 787 sq.m. in the courtyard (the bedroom and children's room windows are oriented to the garden). In the advertisement is listed energy class G, which does not correspond to reality, during a short time the correct energy label will be inserted into the advertisement. This is a sought-after location surrounded by greenery, nearby are Husovy sady, Klamovka garden and Bertramka garden, the Nový Smíchov shopping centre and Anděl B metro station are within a few minutes walk. All civic amenities are in the vicinity. The seller reserves the right to select a buyer based on his chosen criteria, preference will be given to the bidder who submits the best offer. If you are interested in viewing the apartment, do not hesitate to contact the broker.

Základní info

Evidenční číslo:
13148
Typ:
Byty, 3+1 prodej
Adresa:
Vrchlického, Praha 5, Košíře, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena:
6 299 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Cena zahrnuje právní servis a provizi realitní kanceláře
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Rušná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Panelová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
80 m2
Plocha sklepa:
5 m2
Plocha lodžie:
7 m2

Počty místností, umístění

Počet místností:
7
Počet koupelen:
1
Počet pokojů:
3
Počet nebytových prostor:
2
Patro, podlaží:
1. podlaží
Počet NP:
8
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem, Bytové jádro umakartové, Zahrada, Sklep, Lodžie, Výtah

Inženýrské sítě

230V, Internet, Telefon, Plyn, Voda, pitná, TV kabel, Kanalizace

Dopravní dostupnost

Dálnice, Metro, MHD, Přístav, Silnice, Tramvaj, Vlak, Autobus

Vybavenost v okolí

Zdravotnická zařízení, Úřady, Supermarket, Školka, Škola, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obytná,Obchodní a obytná


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku