Deník moderního makléře

Důvody, proč je investice do vlastního bydlení důležitá

18.01.2022
Futurino s.r.o.

Bydlíte ve vlastním nebo v pronájmu? Ve srovnání s ostatními evropskými zeměmi žije v České republice nadprůměrné množství lidí ve vlastním. Dokonce až 80 %. Proč je bydlení ve vlastním důležité a vyplatí se kvůli němu pořídit si hypotéku?

Jaký je aktuální vývoj na trhu nemovitostí

13.01.2022
Hypo na míru s.r.o.

Nejen odborníci už několik let čekají, až ceny rezidenčních nemovitostí dosáhnou svého maxima. Zatím se tak nestalo, v posledních deseti letech ceny pořád stoupají. A to i navzdory pandemii koronaviru. Bude tomu tak i v roce 2022, nebo lze očekávat, že ceny bytů konečně začnou klesat?

Zařiďte si obývací pokoj tak, aby v něm nic nechybělo

20.12.2021
Futurino s.r.o.

Obývací pokoj je ve většině domácností centrem všeho dění. Proto byste už při jeho zařizování měli myslet na to, co by v něm rozhodně nemělo chybět. Správně zvolené barvy, pohodlná pohovka i úložné prostory. Jak zařídit obývák, aby se z něj stala chlouba domova?

INVESTICE S GARANTOVANÝM VÝNOSEM

14.12.2021
FC FINANCE-CONSULT ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o

Bulharské pobřeží se stává místem neomezených možností. K Černému moři lze zamířit jak na krátkodobou dovolenou, tak zde zakotvit pro dlouhodobější pobyt či investici. Vedle pronájmu bytů, domů či jejich koupě, je tu další možnost investice do nemovitostí. V tzv. Aparthotelech, tedy hotelech, které nabízí pouze apartmány, si lze některý z apartmánů zakoupit do svého vlastnictví. Majitel jej může využívat sám nebo pronajímat.

Bojujte proti plísni na zdi a zápachu, pořiďte si kvalitní odvlhčovač vzduchu

10.12.2021
Gavri s.r.o.

Plíseň na zdi a nepříjemný zápach. Domácnost v takovém stavu nechce mít nikdo z nás. Jak se účinně bránit proti jejímu vzniku? Řešením je odvlhčovač.

Odvlhčovač vzduchu vám pomůže se zbavit nadměrné vlhkosti nejen v koupelně!

08.12.2021
Gavri s.r.o.

Trápí vás nadměrná vlhkost v koupelně? Sprchový kout vám pokryla plíseň? Je nejvyšší čas si pořídit vysoušeč vzduchu, který ochrání vás i vaši domácnost.

Chcete se stát také autorem a přispívat na moderní blog o nemovitostech?

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku