Deník moderního makléře

Tipy pro výběr sprchového setu

17.05.2022
SANITINO s.r.o.

Na trhu narazíte na nespočet typů sprchových hlavic i vodovodních baterií, které je mnohdy těžké sladit, a to nejen designově. Řešením jsou sprchové sety, jejichž obrovskou výhodou je to, že nemusíte jednotlivé komponenty pořizovat zvlášť. Pojďme se podívat, na co si dát při výběru pozor a na co se zaměřit!

I úzká kuchyně může být příjemná. Jak na to?

13.05.2022
Dovido s. r. o.

Kuchyňský kout je považován v mnoha rodinách za středobod domova. Setkávají se zde rodiny po generace, a to hned několikrát během dne i v případě, že je kuchyně poměrně úzká. I přesto však dokáže být příjemná, zejména pokud vsadíte na několik ostřílených fíglů, jak ji například opticky zvětšit.

Jak přizpůsobit byt pejskovi? Bez těchto věcí se neobejdete

10.05.2022
Futurino s.r.o.

Uvažujete o pořízení pejska? Pak jistě přemýšlíte i nad všemi povinnostmi, které tenhle velký životní krok provázejí. Pojďme si shrnout základní vybavení do bytu, bez kterého se pro začátek rozhodně neobejdete.

Hypotéky 2022: Úroky rostou, zájemců o ně (ne)ubývá

26.04.2022
Impression Media, s.r.o.

Ať už jde o bytové, nebo rodinné domy, k březnu 2021 spadalo zhruba 88 % nemovitostí tohoto druhu výlučně do vlastnictví fyzických osob. Mít svůj vlastní byt nebo dům považují Češi za ideální řešení a raději si sjednávají hypotéku, než aby platili nájemné.

Nástrahy Airbnb ubytování: Zkušenosti a rady nad zlato

25.04.2022
Impression Media, s.r.o.

Blíží se vám letní dovolená a rádi byste zkusili sdílené ubytování? Airbnb portál je spolehlivý, ovšem na podvodníky narazíte kdekoliv. Nakonec vás může překvapit i docela obyčejná smůla. Jak se připravit na nejhorší a vyhnout se případným následkům? Shrnuli jsme Airbnb zkušenosti a vytáhli pro vás to nejdůležitější. Na tyhle věci si dejte při hledání toho správného ubytování pozor!

Hnědé uhlí je opět ve hře

25.04.2022
OPTIMTOP s.r.o.

Hnědé uhlí je u nás stále významným zdrojem energie. Např. v roce 2020 byla výroba elektřiny pro domácnosti pokryta 38 % z hnědého uhlí, 37 % z jádra a teprve zbytek byly obnovitelné zdroje a plyn. Při současné energetické krizi je budoucnost uhlí evidentně zajištěna na další desetiletí.

Chcete se stát také autorem a přispívat na moderní blog o nemovitostech?

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku