Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

Zařízený pokoj k pronájmu, Praha 8 - Karlín, blízko centra a Florenc

16 500Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Pokoj
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 15 m2
  • 2. podlaží
  • stav: Dobrý
  • lokalita: Centrum obce

Od 6.3.2023 krátkodobý nebo dlouhodobý pronájem soukromého zařízeného pokoje č. 8050 ve sdíleném velkém bytu v Praha 8 - Karlín, v blízkosti metra Florenc (červená linka C a žlutá linka B) a ulice Křižíkova.
Světlý pokoj o velikosti 15 m2 je vybaven postelí s matrací, psacím stolem se židlí, nočním stolkem, šatní skříní, povlečením, závěsy, lampou a drobnou dekorací.
Byt v 1. patře udržovaného domu v klidné ulici má také velký kuchyňský kout vybavený všemi spotřebiči (lednice s mrazničkou, mikrovlnná trouba, myčka, elektrická trouba se sporákem, digestoř, nádobí, pračka). V kuchyňském koutu je také relaxační pohovka. Dvě koupelny jsou se sprchou a dvěma samostatnými toaletami.
Vynikající dostupnost: stanice metra B / C, autobusová a tramvajová zastávka jen 2 min. chůzí a 5 min. tramvají do skutečného srdce Prahy (Václavské náměstí, Staroměstské náměstí atd.). Obyvatelé Karlína mají dostatek přístupu do zeleně: Karlinské náměstí je malý park a nad ním se tyčí dlouhý hřeben vrchu Vítkov, známý svými nádhernými výhledy na město.
Veškerá občanská vybavenost v okolí, restaurace, kavárna, lékárna, banky, potraviny a mnoho dalšího. Úklid společných prostor bytu (kuchyně, koupelna, WC atd.) zajišťuje 2x měsíčně uklízečka, která nakupuje také hygienické potřeby jako mýdlo, toaletní papír atd. - to jsou standardní služby bytu a jsou v ceně nájemného. Vhodné pro slušné nájemce, studenty nebo pracovníky.
Celkové měsíční nájemné: 16.500 Kč včetně všech energií a internetu (Wi-Fi).
Je vyžadována vratná jistota ve výši jednoho měsíčního nájemného.

Pronájem pokoje Praha 8, Karlín, stav je uveden jako dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, který se nachází v 2. podlaží, z celkového počtu 5 podlaží, o ploše 15 m2, více toho najdete určitě zde, Pokoje Praha 8, je vybaven či je k dispozici zařízeno nábytkem, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, ve vybavení také naleznete internet, kabelové rozvody, blízké okolí lze popsat jako oblast obchodní a obytná, lze také popsat jako bydlení pro zaměstnance, krátkodobý pronájem, spolubydlení, studentské bydlení, mezi IS se můžete těšit na internet, kanalizace, voda, pitná.

Furnished room to rent, close to center of Prague and metro Florenc

From March 6, 2023 the short or long term rent of private furnished room in shared large apartment in Praha 8 Karlín, in vicinity of metro Florenc (red line C and yellow line B) and Křižíkova street. The bright room of the size 15 sqm. is equipped with a bed with mattress, desk with a chair, night table, wardrobe, bedding, curtains, lamp and small decoration. The apartment located on the 1th floor of maintained house in quiet street has also large kitchenette equipped with all appliances (fridge/freezer, microwave, dishwasher, electric oven with stove, hood, dishes, washing machine). In kitchenette is also relaxing sofa. Two bathrooms is with a shower and two separate toilets. Excellent public availability: metro B/C station, bus and tram station just 3 min. walk away and about 5 min. by tram into the real heart of Prague (Wenceslas Square, Old Town Square, etc). Karlín residents have plenty of access to green space: Karlinské náměstí is a small park, and towering over it is the long ridge of Vítkov Hill, well-known for its superb views over the city. All amenities in vicinity, restaurants, cafe, pharmacy, banks, grocery and much more. Cleaning services of common spaces of the flat (kitchen, bathroom, WC, etc) are provided twice a month by a charwoman who also buys hygienic supplies like a soap, toilet paper, etc these are standard services for the flat and they are included in the price. Suitable for decent tenants, students or young professional workers. Total monthly rent: 16.500 CZK including all utilities and internet (Wi-Fi). Refundable security deposit required equal to one month rent.

Základní info

Evidenční číslo:
114/5086
Typ:
Byty, Pokoj pronájem
Adresa:
Jirsíkova, Praha 8, Karlín, Praha
Cena:
16 500Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně poplatků a internetu
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Dobrý
Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s poplatky, včetně právního servisu, + provize RK

Plochy

Plocha užitná:
15 m2

Počty místností, umístění

Počet místností:
7
Počet koupelen:
2
Počet pokojů:
6
Patro, podlaží:
2. podlaží
Počet NP:
5
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem

Inženýrské sítě

Internet, Kanalizace, Voda, pitná

Charakteristika objektu

Studentské bydlení, Bydlení pro zaměstnance, Krátkodobý pronájem, Spolubydlení

Dopravní dostupnost

Metro, Autobus, Silnice, MHD

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obchodní a obytná


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku