Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Velký a kompletně pronajatý činžovní dům s byty a nebytovými prostory v centru Kladna

36 000 000Kč Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Činžovní dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 1000 m2
  • zastavěná: 498 m2
  • stav: Velmi dobrý

Připravili jsme pro Vás prodej několika činžovních domů v Kladně. Jeden z těch větších se nachází na adrese Osvobozených politických vězňů č.p. 341 a jeho výhodou je plná obsazenost nájemníky. Všichni jsou v domě spokojeni a někteří z nich jsou zde více než dvacet let. Ekonomicky stabilní nemovitost v perfektním stavu nabízí tři podlaží různých typů bytů a nebytových prostor.

Dům je rozdělen na dvě části. V prvním vchodu se nachází restaurace s potravinami v přízemí. Nad ní je vyhlášená a skvěle hodnocená tradiční čajovna s velkou terasou. V posledním patře je 62 m byt 2+kk a půda. Ve druhém vchodu je music bar v suterénu, pole gym a 41 m byt v přízemí. V prvním patře je velký sál s točitým schodištěm do druhého patra s učební a zázemím. Ve druhém patře je i 90 m byt s dispozicí 3+1. Celkově se jedná přibližně o 1.000 m s velmi zajímavým uspořádáním.

Dům s bohatou historií ze stylového období neorenesance má některé původní prvky, ale i novou část ve stylu postmoderny. Jde o unikátní příležitost koupě velkého činžovního domu v centru města. Pořídit si budovu přímo tady v blízkosti Masarykovy ulice, nákupní tepny a náměstí, je záruka zhodnocení Vašich peněz do budoucna. Kladno, největší město Středočeského kraje, má přes 70 tisíc obyvatel, a to je slušná základna potenciálních zákazníků pro váš business. Na rozdíl od jiných měst se zde mimořádně daří drobným podnikatelům. Kladno se nesmírně rychle rozvíjí a v budoucnu odtud povede i rychlodráha do Prahy. Již nyní zde funguje pražská integrovaná doprava s bohatou frekvencí spojů. Rychlé spojení na letiště je také ohromnou výhodou. Město vyniká svými zelenými parky, sportem a možnostmi pro trávení volného času.

Samotné ceny, za které domy nabízíme, jsou bezkonkurenční a Vy si tak de facto pořídíte v centru města dům za cenu bytu v centru Prahy.

Domy Kladno . cz - příležitost pro stabilní investici. Máte-li lepší představu o koupi vhodného činžovního domu, pošlete poptávku a jistě pro Vás najdou ideální nemovitost.

Pro více informací jsem Vám k dispozici.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Prodej činžovního domu Kladno, stav je uveden jako velmi dobrý, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 1000 m2, se zastavěnou plochou 498 m2, více toho najdete určitě zde, činžovní domy Kladno, je vybaven či je k dispozici zařízeno částečně nábytkem, ve vybavení také naleznete internet.

A large and fully rented apartment building with apartments and non-residential premises

We have prepared for you the sale of several apartment buildings in Kladno. One of the larger ones is located at street Osvobozených politických vězňů no. 341 and its advantage is full occupancy by tenants. Everyone is happy in the house and some of them have been here for more than twenty years. The economically stable property in perfect condition offers three floors of different types of apartments and non-residential spaces. The house is divided into two parts. In the first entrance there is a restaurant with food on the ground floor. Above it is a well-known and excellently rated traditional teahouse with a large terrace. On the top floor there is a 62 m 2+kk apartment and an attic. In the second entrance there is a music bar in the basement, a field gym and a 41 m apartment on the ground floor. On the first floor there is a large hall with a spiral staircase to the second floor with classrooms and facilities. On the second floor there is also a 90 m apartment with a 3+1 layout. In total, it is approximately 1,000 m with a very interesting arrangement. The house with a rich history from the Neo-Renaissance style period has some original elements, but also a new part in the post-modern style. This is a unique opportunity to buy a large apartment building in the city center. Buying a building right here near Masarykova Street, the shopping street and the square, is a guarantee of the value of your money in the future. Kladno, the largest city in the Central Bohemian Region, has over 70,000 inhabitants, and that is a decent base of potential customers for your business. In contrast to other cities, small businessmen are extremely successful here. Kladno is developing extremely quickly, and in the future there will also be an expressway to Prague. Prague integrated transport already operates here with a rich frequency of connections. The quick connection to the airport is also a huge plus. The city stands out for its green parks, sports and leisure opportunities. The prices at which we offer the houses are unbeatable, and you will de facto buy a house in the city center for the price of an apartment in the center of Prague. Houses Kladno - an opportunity for a stable investment. If you have a better idea about buying a suitable apartment building, send an inquiry and they will certainly find the ideal property for you. I am at your disposal for more information. Ondřej Kučera personal real estate agent

Základní info

Evidenční číslo:
9954
Typ:
Domy, Činžovní dům prodej
Adresa:
Osvoboz. pol. vězňů, Kladno
Cena:
36 000 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Včetně provize a právního servisu.
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
1000 m2
Plocha zastavená:
498 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
3
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. D - méně úsporná

Vybavení objektu

Zařízeno částečně nábytkem

Dopravní dostupnost

Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku