Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Stavební pozemky u břehu Lipna - LIPNO LOGGIA

26 040 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • pozemek: 744 m2

Představujeme exkluzivní stavební waterfront pozemky přímo u břehu Lipna v lokalitě Frymburské pole.

Projekt Lipno Loggia - Jedná se o zcela jedinečnou luxusní lokalitu "amazing places" zaměřenou na dostatek soukromí uprostřed zeleně a přírody, s výhledem na vodu, lesy a částečně i na centrum městyse Frymburk. Pozemky jsou vhodné pro rekreační objekty, obklopené vzrostlými stromy s přímým vstupem na privátní pláž a případně i molo s lodí. Výhodou je naprostý klid, jižní orientace a možnost využití částečného svahu.

Nyní probíhá rekonstrukce stávající příjezdové cesty a vybudování nové infrastruktury, včetně komunikace, vlastních vrtů na vodu a připojení do el. sítě. Po rezervaci pozemku poskytujeme nezávaznou architektonickou studii na rekreační dům, který je přizpůsoben podobným podmínkám, splňuje nejnáročnější požadavky a poskytuje mimořádné prostředí k rekreaci pro Vaši rodinu, nebo případné zákazníky. Typ a tvar domu je výhradně v režii budoucího majitele pozemku a podléhá vlastnímu povolovacímu řízení.

Pozemky jsou dle územního plánu zařazeny jako Plochy rodinné rekreace (RI)
Hlavní využití: území pro rekreační ubytování v chatách, stavby pro rodinnou rekreaci, chaty, chalupy, pozemky související dopravní a technické infrastruktury.
Zástavba v rozvojových plochách bude vždy řešena s limitem max. 1 nadzemního podlaží plus podkroví, podíl zastavěných a dalších zpevněných vsakování dešťových vod neschopných ploch může činit max. 40 % plochy pozemku.

V okolí Frymburku jsou dostupné veškeré lipenské aktivity, cyklistika, turistika, rybaření, vodní sporty, bruslení, lyžování, běžky a další. V okolí najdete vše co potřebujete k rekreaci, obchody, restaurace, cyklostezky, sjezdovky a wellness.

Využijte příležitosti k rezervaci luxusního pozemku na vyjímečném místě přímo u břehu a realizujte zde svůj záměr, který se bude zhodnocovat po generace.
Exkluzivně nabízíme celoroční údržbu a správu pronájmu nové nemovitosti v období Vaší nepřítomnosti. Zajišťujeme kompletní právní služby a podporu při výstavbě.

www. lipno-logia . cz

Kontaktujte specialistu na investice v Lipenské lokalitě pro více informací, popřípadě se zastavte na nezávaznou prohlídku.

Prodej stavebního pozemku Frymburk, osobní vlastnictví, pozemek o velikosti 744 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Stavební pozemky Český Krumlov.

Building land on the shores of Lipno - LIPNO LOGGIA

We present exclusive building plots right on the shores of Lipno in the Frymburské pole locality. Project Lipno Loggia - This is a completely unique luxury location focused on plenty of privacy in the middle of greenery and nature, overlooking the water, forests and partly the center of Frymburk. The plots are suitable for recreational facilities, surrounded by mature trees with direct access to a private beach and possibly a pier with a boat. The advantage is complete peace, southern orientation and the possibility of using a partial slope of terrain. In the year 2023, it is planned to reconstruct the existing access road and build a new infrastructure, including its own water wells and connections to electricity network. In this period it is possible to prepare your own project of your house, after booking the plot we provide a non-binding architectural study of a holiday home and semi-detached house which is adapted to local conditions, meets the most demanding requirements and provides an extraordinary environment for recreation for your family or potential tenants. The type and shape of the house is exclusively under the direction of the future owner. Lands are classified according to the zoning plan as Areas of family recreation (RI) Main use: land for recreational accommodation in cottages, buildings for family recreation, cottages, cottages, land related to transport and technical infrastructure, land of public spaces (incl. Public greenery. Development in development areas will always be solved with a limit of max. 1 above-ground floor plus attic, the coefficient of maximum built-up area is 40% of the total land area. All Lipno activities, cycling, hiking, fishing, water sports, ice skating, skiing, cross-country skiing and more are available around Frymburk. In the vicinity you will find everything you need for recreation, shops, restaurants, bike paths, ski slopes, wellness hotel etc. Take the opportunity to book a unique waterfront plot for your investment plan, which will be valued for generations. We exclusively offer year-round maintenance and rental management of new real estate during your absence. We provide complete legal services. www. lipno-loggia .com Contact an investment specialist in the Lipno locality for more information, or stop by for a non-binding showing.

Základní info

Evidenční číslo:
000073
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Frymburk, Český Krumlov
Cena:
26 040 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
744 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku