Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Stavební pozemky 500-1000 m přímo u břehu Lipna - LIPNO STAY

5 619 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • pozemek: 1000 m2

Druhá etapa - Bezpečná investice do beachfront stavebních pozemků. Nabízíme k prodeji plánované stavební parcely na Lipně, v lokalitě Karlovy Dvory - Horní Planá. Jedná se o unikátní příležitost pro koupi 500-1000 m stavebních pozemků přímo u břehu Lipna. Dle ÚP jsou plochy zařazeny do kategorie: Smíšené obytné rekreační - za účelem zajištění podmínek pro rekreaci a bydlení v kvalitním prostředí, zejména pozemky staveb pro bydlení, ubytování a rekreaci.
Pro tyto plochy je stanovena zastavitelnost maximálně 35%, přípustné až 2 NP s možností využití podkroví.

Nádherné stavební pozemky v první linii přímo od developera, který má zkušenosti s povolovacími procesy a výstavbou v okolí lipenské nádrže. Vaše představy o bydlení a rekreaci u největší vodní plochy v ČR se zde mnohou stát skutečností. Stavební pozemky u břehu Lipna s výměrou 1000m2 jsou nedostatkové zboží, proto je toto jedinečná šance si zarezervovat pozemek v této exkluzivní lokalitě s přístupem k vodě a unikátním výhledem. Projekt uvažuje s vybudováním mola a veřejné pláže. Nyní je možná i rezervace kotviště pro Vaši loď. Další případné služby pro naše klienty jsou právní služby, správa pronájmu Vaší nemovitosti, tech. údržba areálu.

Lipno láká v každém ročním období. Na jaře a na podzim na cyklistiku, golf, turistiku, jízdu na koních, či rybaření. V létě pak vítá zejména milovníky vodních sportů a jachtingu. Zima vládne zamrzlou krajinou, ideální na bruslení, lyžování a běžky. V okolí Černé v Pošumaví a Horní Plané najdete vše co potřebujete k bydlení a rekreaci, obchody, restaurace, pláž, cyklostezky, adrenalin park, paintball, marinu, golf a další.

Vice informací o projektu: www . lipno-stay . com

Zarezervujte si pozemek, případně se zastavte na nezávaznou prohlídku. Kontaktujte specialistu na investice v lipenské lokalitě pro více informací.

Prodej stavebního pozemku Horní Planá, pozemek o velikosti 1000 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Stavební pozemky Český Krumlov.

Building plots 500-1.000 m directly at the lake Lipno - LIPNO STAY

SECOND PHASE - Safe investment into beachfront building plots. We offer building plots for sale with extraordinary view at Lipno in Karlovy Dvory - Horní Planá location. This is a unique opportunity to buy 500-1000 m of building land directly on the bank of Lipno. According to zoning plan, the areas are categorized as Mixed residential recreational - recreation and housing in a high quality environment, especially for buildings for housing, accommodation and recreation. For these areas, the maximum buildability is 35%, maximum 2 floors + roof with the possibility of using the attic. Beautiful building land in the first line directly from the developer, who has 20 years of experience in permitting processes and construction around the Lipno reservoir. Your ideas about living and recreation at the largest water surface in the Czech Republic can become a reality here. Building land on the bank of Lipno with an area of 1000 square meters are rare goods, so this is the last chance to buy land in this exclusive location with direct access to water and a unique view. The project is considering building a marina and a public beach. It is now possible to book a mooring place for your boat. Other possible services for our clients are legal services, rental of your property, administration and maintenance of the premises. Lipno attracts in every season. In spring and autumn cycling, golf, hiking, horseback riding or fishing. In summer, it especially welcomes lovers of water sports and yachting. Winter dominates the frozen landscape, ideal for skating, skiing and cross-country skiing. In the municipality of Cerna v Posumavi and Horni Plana you will find everything you need for housing and recreation, shops, restaurants, beach, bike paths, adrenaline park, paintball, marina, golf and more. Website of project: www.lipno-stay.com Book your property as long as there is some to choose from, or stop by for a non-binding viewing. Contact an investment specialist in the Lipno location for more information.

Základní info

Evidenční číslo:
000066
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Horní Planá, Český Krumlov
Cena:
5 619 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1000 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku