Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

Starý Ples, prodej jatek 584 m2 s rodinným domem 287 m2 na pozemcích 1.677 m2

8 300 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Výrobní prostory
  • lokalita: Okraj obce
  • provoz: 584 m2

Starý Ples, prodej jatek 584 m2 s rodinným domem 287 m2 na pozemcích 1.677 m2

Hledáte prostor pro vaše podnikání, který by zároveň poskytoval pohodlí domova? Představujeme Vám unikátní příležitost k nákupu kombinované nemovitosti, která splňuje všechny tyto požadavky. Nabízíme k prodeji rozsáhlý areál jatek skládající se z prostoru pro porážku, porcování masa, výroby masných produktů, chladících boxů a velké udírny. Dále jsou v areálu 2 garáže, rodinný dům se třemi bytovými jednotkami a prodejna s celkovou užitnou plochou 871 m, umístěný na pozemcích o celkové výměře přibližně 1677 m.

Tato nemovitost je ideální pro podnikatele, kteří hledají místo pro své podnikání, zároveň ale chtějí mít svůj domov nedaleko pracoviště. Výrobní prostory s prodejnou a garáže, které zabírají přibližně 584 m, nabízejí dostatek místa pro realizaci úspěšného podnikání, jako tomu bylo u aktuálního majitele provoz fungoval 24 let a byl vyhlášen v celém okolí, především středy, kdy nabízeli čerstvě vyuzené produkty z vlastní udírny.

Rodinný dům s bytovými jednotkami o dispozicích 3+1 a dvakrát 2+1 o užitných plochách cca 287 m poskytují komfortní bydlení nejen majiteli nemovitosti, ale i případným zaměstnancům. Na jedné bytové jednotce 2+1 je věcné břemeno užívání pro jednu osobu.

Celý objekt je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci, což zajišťuje bezproblémový chod všech částí nemovitosti. K dispozici je také nepoužívaná studna, která může sloužit jako alternativní zdroj vody. Elektrické rozvody jsou provedeny v mědi, což zaručuje bezpečnost a dlouhou životnost. Rozvody topení jsou také v mědi, odpady a voda jsou vedeny v plastu. Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva umístěným ve sklepě, což představuje ekonomickou variantu vytápění.

Areál je celkově v dobrém stavu, jatka s prodejnou byly plně funkční a v provozu do roku 2017. Původní rodinný dům pochází přibližně ze 40. let. Budovy procházely v průběhu let postupnými rekonstrukcemi: v roce 1993 proběhla hlavní výstavba jatek, v roce 1995 se přistavěla expedice s odvěšovnou, v roce 1996 byla vybudována plocháčová dráha a roce 1998 se dostavěla výrobna. Na domě je střecha z pálených tašek přibližně z roku 1993, plastová okna z roku 1996. Nemovitost je zateplená polystyrenem, fasáda byla tvořena mezi roky 1995-98. Střecha je izolována skelnou vatou.

Nemovitost se nachází v lokalitě, která je dobře dostupná z Jaroměře a zároveň nabízí klid pro bydlení. Tento objekt je v dobrém stavu a umožňuje okamžité využití bez nutnosti dalších významných investic.

Pro další informace nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Uchopit příležitost znamená udělat první krok k realizaci vašich podnikatelských i osobních cílů. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že se zde najde prostor pro vaše sny a ambice.

Prodej výrobního prostoru Jaroměř, stav je uveden jako dobrý, umístěný v lokalitě, kde je okraj obce, z celkového počtu 2 podlaží, topení je řešeno jako ÚT tuhá paliva, více toho najdete určitě zde, Výrobní prostory Náchod, ve vybavení také naleznete internet, telefon, mezi IS se můžete těšit na 230V, 400V, internet, voda, pitná, kanalizace, studna, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Základní info

Evidenční číslo:
000060
Typ:
Komerční nemovitosti, Výrobní prostory prodej
Adresa:
Starý Ples, Jaroměř, Náchod
Cena:
8 300 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Dobrý
Umístění:
Okraj obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Smíšená

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha výrobní:
584 m2
Plocha skladová:
584 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
2
Počet PP:
1

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Inženýrské sítě

230V, 400V, Internet, Voda, pitná, Kanalizace, Studna

Dopravní dostupnost

Silnice, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku