Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

Reprezentativní kancelář v Konviktské ul.

44 583Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Kancelář
  • kanceláře: 135 m2

V zastoupení klienta Vám nabízím kancelářské prostory v komplexu Konvikt, které dodají Vašemu podnikatelskému záměru na serióznosti. Genius loci tohoto místa osloví nejen Vás, ale i Vaše klienty, které si pozvete na schůzku. Pokud Vám není lhostejné, jak prostředí kanceláře působí na Vaše klienty, pak je tato nabídka určena právě pro Vás.

Objekt je zabezpečen, a to bezpečnostními kamerami a ostrahou s 24 hodinou službou. Kanceláře jsou vybaveny připojením k internetu, které je třeba řešit přes majitele objektu. Kancelářské prostory jsou umístěny ve druhém nadzemním podlaží budovy a mají velkorysou výměru 135 m2. Po vstupu do kanceláře se ocitnete v prostorné chodbě, z které je přístupné sociální zařízení a menší kuchyňka. Příslušenství je tak odděleno od samotných kanceláří. Velkou výhodou je obrovská variabilita, jsou zde menší místnosti, které lze využít např. jako kancelář pro asistentku či recepci a větší kanceláře využitelné taktéž mnoha způsoby. Prostory jsou krásně prostoupené denním světlem, je však třeba instalovat světla (ta původní si předchozí nájemce demontoval). Na podlaze jsou dřevěné parkety, vyjma příslušenství, kde je dlažba.

Poplatky za pronájem kancelářských prostor činí 330,- Kč/m2 měsíčně, tedy v celkové částce, s ohledem na fakt, že kancelář disponuje velkorysým prostorem 135 m2, zaplatíte 44.583,- Kč + DPH. Zálohy za služby (elektřina, topení, vodné, stočné, odpad, ostraha ad.) pak čítají 130 Kč/m2+DPH měsíčně, tedy v celkové částce 17.563,- Kč + DPH. Prostory mají samostatný elektroměr, voda a topení jsou vyúčtovány podle podlahové plochy. K dispozici je také jedno parkovací stání přímo ve dvoře za měsíční poplatek 3.990,- Kč + DPH.

Souhrnné informace jsem Vám umístil na web nemovitosti realitnisrdcar.cz/nemovitosti/konvikt. Tam naleznete veškerou fotodokumentaci, virtuální prohlídku a detailní popis.

Místo netřeba příliš představovat, ale tady je ta pravá Praha. Jste jen pár metrů od Betlémského náměstí, místa kde se v podstatě na pětníku nachází nespočet restaurací, kaváren či obchůdků. Vše, co potřebujete, když si chcete s klientem dát dobrý oběd, kávu nebo nakoupit chybějící zásoby do kanceláře. Pokud naopak potřebujete Vy či Vaše asistentka vyrazit do víru velkoměsta, máte to do deseti minut pěší chůze na Metro Můstek či Národní třída.

Veškeré výměry jsou pouze orientační.

Budu se na Vás těšit na prohlídce,

Realitní srdcař.

Pronájem kanceláře Praha 1, Staré Město, stav je uveden jako velmi dobrý, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 135 m2, se zastavěnou plochou 1942 m2, případně vybírejte i tady, Kanceláře Praha 1, je vybaven či je k dispozici parkování, nezařízeno nábytkem, elektro je zavedeno, a to 230V.

Representative office in the centre of Prague

On behalf of the client I offer you office space in the Konvikt complex, which will add seriousness to your business plan. The genius loci of this place will appeal not only to you, but also to your clients whom you invite to a meeting. If you are not indifferent to how the office environment affects your clients, then this offer is for you. The building is secured, with security cameras and security guards with 24-hour service. The offices are equipped with internet connection, which needs to be solved through the owner of the building (own connection is possible, but only by air). The office space is located on the second floor of the building and has a generous area of 135 m2. Upon entering the office, you will find yourself in a spacious hallway, from which you can access the bathroom and a small kitchen. The accessories are thus separated from the offices themselves. A great advantage is the huge variability, there are smaller rooms that can be used as an office for an assistant or reception and larger offices that can also be used in many ways. The space is beautifully flooded with daylight, however, lights need to be installed (the original ones were dismantled by the previous tenant). The flooring is wooden parquet, except in the accessories where there is tiling. Charges for renting office space are CZK 330,- per sqm per month, i.e. in total, taking into account the fact that the office has a generous space of 135 sqm, you will pay CZK 44,583,- + VAT. Advances for services (electricity, heating, water, sewerage, waste, security, etc.) are CZK 130,- per sqm + VAT per month, i.e. in total CZK 17,563,- + VAT. There is also one parking space directly in the yard for a monthly fee of CZK 3.990,- + VAT. I have placed summary information on the property website realitnisrdcar.cz/nemovitosti/konvikt. There you will find all photo documentation, virtual tour and detailed description. The place doesn't need much introduction, but here is the real Prague. You are just a few meters from Bethlehem Square, a place where you can find countless restaurants, cafes and shops. Everything you need when you want to have a good lunch, a coffee with a client or to buy the missing supplies for the office. On the other hand, if you or your assistant need to go into the whirlwind of the big city, you can walk to the metro station Můstek or Národní třída in just a few minutes. I look forward to seeing you on the tour, Realitni srdcar.

Základní info

Evidenční číslo:
11014
Typ:
Komerční nemovitosti, Kancelář pronájem
Adresa:
Konviktská, Praha 1, Staré Město, Praha
Cena:
44 583Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
135 m2
Plocha zastavená:
1942 m2
Plocha kancelářská:
135 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
3

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. D - méně úsporná

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem, Parkování


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku