Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

Prvorepubliková vila 5+kk, 170 m2, terasa, zahrada, garáž, Praha 4

80 000Kč Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Kancelář
  • pozemek: 348 m2

Kompletně zrekonstruovaná prvorepubliková vila 5+kk, s balkonem, střešní terasou, garáží a zahradou, v klidné vilové zástavbě pražského Spořilova, u Roztylského náměstí a kostela sv. Anežky České.

U třípodlažní cihlové stavby byla právě dokončena celková rekonstrukce - nová fasáda se zateplením, střecha, rozvody, podlahy, okna, technologie. Vila se pronajímá nezařízená. Je vhodná pro rodinné bydlení nebo také jako kanceláře.

V přízemí se nachází vstupní hala, šatna / sklad, kuchyně, obývací pokoj a toaleta. Ve druhém podlaží jsou 3 místnosti (jedna s balkonem) a koupelna s vanou, sprchou a wc. Ve třetím podlaží je pracovna se vstupem na střešní terasu. Ve sklepě je technologické zázemí - plynový kotel, zásobník na teplou vodu, centrální vysavač, přípojka na telefon i internet a datový server. Garáž s vraty na dálkové ovládání je určena pro 1 automobil, uvnitř je k dispozici zásuvka pro elektronabíjení. Další parkovací stání je na pozemku.

Ve všech místnostech jsou datové rozvody, nainstalované jsou bezpečnostní kamery i alarm, s možností napojení na pult centrální ochrany. Podlahy jsou z kamenného koberce piedro a z vinylu, v horních místnostech jsou položené koberce. Okna plastová, třívrstvá.

Lokalita s velmi rychlým napojením na Městský okruh i pražskou magistrálu. Nedaleko vily jsou 2 zastávky autobusu, odtud 8 min na metro C Kačerov nebo Chodov. V pěším dosahu je MŠ, ZŠ, poliklinika, potraviny, restaurace. Na přilehlém náměstí se o víkendu konají farmářské trhy.

Nájem 80.000 Kč, poplatky za služby 4.000 Kč, elektřina a plyn s přepisem na nájemce. Kauce 2 nájmy, provize RK 1 nájem + DPH.

Dům 148,6 m2, garáž 21,8 m2, střešní terasa 40 m2, balkon 4 m2, zahrada 245 m2.


PENB - G.

ID nemovitosti MDO0573-0001.

Pronájem kanceláře Praha 4, Záběhlice, stav je uveden jako po rekonstrukci, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 170 m2, pozemek o velikosti 348 m2, se zastavěnou plochou 103 m2, a mnohem více na, Kanceláře Praha 4, je vybaven či je k dispozici balkon, garáž, parkování, terasa.

First Republic villa 5+kk, 170 m2, terrace, garden, garage, Prague 4

Completely renovated First Republic villa 5+kk, with balcony, roof terrace, garage and garden, in a quiet residential area of Prague's Sporilov, near Roztylske square and the church of St. Anežky České. The total renovation of the three-story brick building has just been completed - a new facade with insulation, roof, wiring, floors, windows, technologies. The vila is rented unfurnished. It is suitable for family living or as an office. On the ground floor there is an entrance hall, a cloakroom / storage, a kitchen, a living room and a toilet. On the second floor there are 3 rooms (one with a balcony) and a bathroom with bath, shower and toilet. On the third floor there is a room / study with access to the roof terrace. In the basement is the technological background of the house - a gas boiler, a hot water tank, a central vacuum cleaner, a connection for telephone and internet and a data server. The garage with remote control door is designed for 1 car, inside there is a socket for electric charging. Another parking space is on the property plot. All rooms have data connections available, security cameras and an alarm are installed, with a possibility of connecting to the central protection desk. The floors are made of the Piedro stone carpet and vinyl, the rooms are carpeted. Plastic, three-layers windows. A location with a very fast connection to the City Ring Road and the Prague Magistrála. There are 2 bus stops near the house, from there it is 8 minutes to metro C Kačerov or Chodov. Kindergarten, elementary school, polyclinic, groceries, restaurants are within a walking distance. Farmers' market is held on the weekend in the adjacent square. Rent 80,000 CZK, service charges 4,000 CZK, electricity and gas with transfer to a tenant. Deposit 2 rents, agency commission 1 rent + VAT. House 148.6 m2, garage 21.8 m2, roof terrace 40 m2, balcony 4 m2, garden 245 m2. PENB - G.

Základní info

Evidenční číslo:
MDO0573-0001
Typ:
Komerční nemovitosti, Kancelář pronájem
Adresa:
Jihovýchodní III, Praha 4, Záběhlice, Praha
Cena:
80 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
+ 4.000 záloha na služby + elektřina a plyn + kauce + provize RK
Stav:
Po rekonstrukci
Typ budovy:
Rohový
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha pozemku:
348 m2
Plocha užitná:
170 m2
Plocha balkónu:
4 m2
Plocha zastavená:
103 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Počet NP:
3

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Terasa, Parkování, Garáž, Balkon


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku