Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

Pronájem servisovaných kancelářských prostor (30m2), Praha 4, Brumlovka

32 000Kč Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Kancelář

FLEKSI Business Centrum je moderní administrativní prostor na Praze 4, která nabízí kompletně zařízené kancelářské a coworkingové prostory různých velikostí. Je určeno pro firmy i jednotlivce, kteří hledají plně servisované administrativní zázemí s maximální flexibilitou, aby mohli snadno reagovat na aktuální situaci a vývoj své společnosti.

V nabídce jsou zasedací a konferenční místnosti, uzavřené kancelářské prostory různých velikostí (3 až 17 osob), multifunkční sál pro školení, workshopy, tiskové konference a firemní eventy. Dále je k dispozici vybavená kuchyňka, kde jsou zahrnuty vybrané nápoje v ceně nájmu. Prostory jsou vybaveny moderním nábytkem a audiovizuálním technickým zařízením, které vytváří vhodné podmínky nejen pro práci, ale také pro setkávání a společenské akce.

Technické specifikace a služby: FLEKSI Business Centrum poskytuje recepční službu, bezbariérový přístup, otevíratelná okna, klimatizaci, wifi a veškeré energie jsou součástí ceny nájmu. Dále zde najdete střešní terasu, stojan na kola, sprchy, přístup pomocí digitálního klíče a úklidovou službu. Celková bezpečnost je zajištěna systémem CCTV.

Skvělá dopravní dostupnost a občanská vybavenost:prostor je součástí administrativní budovy BETA na pražské Brumlovce. Budova je dobře dostupná autobusem (zastávka Za Betou) s přímým spojením na stanici metra C Budějovická a Kačerov. Dále máte snadný přístup na Pražský okruh a dálnici D1. V blízkosti budovy se nachází restaurace, obchody, sportovní zařízení, školka, parky a další občanská vybavenost.

Cena pronájmu: od 8000 Kč/osoba/měsíc


Neplatíte provizi.K dispozici ihned. ID nemovitosti ZZU0075-0001.

Pronájem kanceláře Praha 4, Michle, stav je uveden jako velmi dobrý, z celkového počtu 7 podlaží, o ploše 30 m2, více toho najdete určitě zde, Kanceláře Praha 4, je vybaven či je k dispozici garáž.

Rent of serviced office space (30m2)

FLEKSI Business Center is a modern administrative space in Prague 4, which offers fully furnished office and coworking spaces of various sizes. It is intended for companies and individuals who are looking for a fully serviced administrative background with maximum flexibility so that they can easily respond to the current situation and development of their company. The offer includes meeting and conference rooms, closed office spaces of various sizes (3 to 17 people), a multifunctional hall for training, workshops, press conferences and corporate events. There is also an equipped kitchen, where selected drinks are included in the rent. The premises are equipped with modern furniture and audiovisual technical equipment, which creates suitable conditions not only for work, but also for meetings and social events. In terms of technical specifications and services, FLEKSI Business Center provides a reception service, barrier-free access, openable windows, air conditioning, Wi-Fi and all energy is included in the rental price. Further you'll find a rooftop terrace, bike rack, showers, digital key access and housekeeping service. Overall security is ensured by a CCTV system. In terms of transport accessibility and civic amenities, the building is easily accessible by bus (Za Betou stop) with a direct connection to metro station C Budějovická and Kačerov. You also have easy access to the Prague ring road and the D1 highway. Near the building there are restaurants, shops, sports facilities, a kindergarten, parks and other civic amenities. Rental price: from 8000 CZK/person/month You pay no commission

Základní info

Evidenční číslo:
ZZU0075-0001
Typ:
Komerční nemovitosti, Kancelář pronájem
Adresa:
Vyskočilova, Praha 4, Michle, Praha
Cena:
32 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Neplatíte provizi!
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Smíšená

Plochy

Plocha užitná:
30 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
3
Počet NP:
7

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. D - méně úsporná

Vybavení objektu

Garáž


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku