Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

Pronájem obchodních prostorů, 145 m2 - Praha - Malá Strana - Tržiště

45 000Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Obchodní prostor
  • lokalita: Centrum obce

Exkluzivní nebytový prostor plný historického kouzla, situovaný na strategickém rohu Karmelitské ulice a Tržiště, je připraven k individuálnímu dokončení v souladu s představami budoucího nájemce. Dohodnuté úpravy bude hradit majitel slevou z nájemného.

Je zde vstup historickým výkladcem přímo z ulice, případně vnitřkem budovy např. pro zásobování nebo personál.

K dispozici je celkem pět historických místností, dále příprava na sociální zařízení, základní vzduchotechnika a dva samostatné elektrické okruhy.

Prostor se rozprostírá na dvou podzemních podlažích a aktuálně není vybaven pro bezbariérový přístup. Historie tohoto místa je bohatá, dříve sloužilo jako salon pro degustaci koňaků, ale je kolaudováno jako vinárna a galerie, což otevírá různé možnosti využití.

Lokalita je skvělá jen dvacet metrů od živé Karmelitské ulice a minutu chůze z Malostranského náměstí, což dává tomuto prostoru neopakovatelný potenciál.

Provize je standardně ve výši jednoho nájmu plus DPH. Měsíční poplatky a energie jsou odhadovány na přibližně 10.000 Kč.

Majitelé by rádi, aby si nájemce zrekonstruoval prostor podle vlastních potřeb tak, aby vyhovoval businessu, který se zde rozhodnete rozvíjet. Protihodnotou za tyto náklady by měl být snížený nájem o cca 80 % na předem domluvenou dobu. Rekonstrukce musí odpovídat charakteru místa, tak jako v minulosti, kdy se zde provozoval koňakový bar. Veškeré náležitosti smlouvy jsou otevřeny k diskuzi a dohodě s vámi, budoucím nájemcem.

Pokud hledáte jedinečný prostor s charakterem a výbornou polohou, rádi vám jej představíme a probereme možnosti, jak ho přizpůsobit vašim potřebám. Těšíme se na vaši návštěvu a budoucí spolupráci.

Pronájem obchodních prostor Praha 1, Malá Strana, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, o ploše 145 m2, více toho najdete určitě zde, Obchodní prostory Praha 1, je vybaven či je k dispozici nezařízeno nábytkem.

Rent, Commercial Commercial premises, 145 m - Praha - Malá Strana

The exclusive non-residential space full of historical charm, situated on the strategic corner of Karmelitská Street and Tržiště, is ready for individual completion under the ideas of the future tenant. There is an entrance through a historic shop window directly from the streets, or through the lobby of the building, e.g. for supplies or staff. There are five historic rooms, including sanitary facilities, modern air conditioning and two separate electrical circuits. The space extends over two underground floors and is not currently equipped for wheelchair access. The venue's history is rich, having previously been used as a cognac-tasting salon, but is now licensed as a wine bar, opening up a variety of uses. The location is great - just twenty metres from lively Karmelitská Street and a minute's walk from Malostranské náměstí, giving this space unparalleled potential. As for the financial terms, a deposit would be set following an agreement with you and the commission is one rent plus VAT. Monthly utilities and taxes are estimated at approximately 10,000 CZK. The owners would like the tenant to renovate the space to suit his or her own needs to suit the business they choose to develop here. The consideration for this cost would be a reduced rent of approximately 80% for a pre-agreed period. The refurbishment must be in keeping with the character of the place, as it was in the past when a cognac bar was operated here. All terms of the agreement are open to discussion and agreement with you, the prospective tenant. If you are looking for a unique space with character and a great location, we would be happy to introduce it to you and discuss options to adapt it to your needs. We look forward to your visit and future collaboration.

Základní info

Evidenční číslo:
05731
Typ:
Komerční nemovitosti, Obchodní prostor pronájem
Adresa:
Tržiště, Praha 1, Malá Strana, Praha
Cena:
45 000Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
V bloku
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, + provize RK, bez poplatků, cena k jednání

Plochy

Plocha užitná:
145 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku