Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

Pronájem nového bytu 3+kk 115 m2 s terasami, garážovým stáním a sklepem, Smíchov City - Praha 5

Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 115 m2
  • 6. podlaží
  • Balkon
  • Lodžie
  • Sklep
  • Garáž
  • Parkování
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Klidná část obce

Nabízíme luxusní vybavený byt ve vyhledávané lokalitě pražského Smíchova v nově vzniklé rezidenci Smíchov city. K dispozici je také garážové stání šíře 4m, sklep a dvě terasy.

Vybavení:
Kombinace skříní a komód na míru (chodba zrcadlová a v ložnici skříň plus komóda+knihovna) viz přiložené vizuály. Skříně s automatickým LED osvětlením. Pračka se sušičkou, automatické žaluzie, SMART home - ovládání vytápění, rekuperace, žaluzií na dálku. Jídelní stůl se židlemi, sedačka atp.

Dispozice:
Rohový byt v 6. NP s výhledem 270° od Pražského hradu přes Vyšehrad až na Paví vrch, orientace severovýchod až západ se dvěmi terasami tvoří obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem a dvě samostatné ložnice. Byt se pyšní dřevěnou podlahou a jeho součástí je také koupelna s vanou a pračkou, oddělená toaleta a technická místnost. Nová kuchyňská linka s veškerými kvalitními spotřebiči. Lednice s mrazákem, myčka na nádobí, indukční deska, digestoř, trouba. Dvě prostorné terasy s výhledem na Prahu jsou další dominantou tohoto luxusního bydlení. Byt dále disponuje automatickými žaluziemi, magnetickými dveřmi, rekuperací atp. Byt má svou vlastní komoru/prádelnu s pračkou se sušičkou s dlažbou která je stejná v zádveří, WC a koupelně, ostatní plochy bytu luxusní dřevěné mahagonové parkety. Kromě toho, že projekt Smíchov City nabídne dva krásné velké nové parky, oby­va­te­lé domů v objektu budou mít k dispozici svou vlastní uzavřenou zahradu, do níž nebude mít přístup nikdo jiný. O bezpečí rezidentů se vedle přístupového a kamerového systému postará také centrální recepce.

Lokalita:
Velkou výhodou rezidenčního domu je absolutní dostupnost. Metro, tramvaje, autobusy, vlaky jsou v přímém sousedství. Letiště Václava Havla je vzdálené jen necelou půl hodinu. A skvělá je i dostupnost autem a přímé napojení na městský okruh.
V přízemních nebytových prostorech jsou nové restaurace, obchody, potraviny, kavárny, prodejna výtvarných potřeb s workshopy pro děti i maminky.

K nastěhování ihned.

Cena pronájmu za byt včetně sklepní kóje 49.000,-/měs., na přání pronájem garážového stání s automatickým otvíráním na SPZ a kamerovým monitoringem, poplatky: 7 000 Kč
Vratná kauce

Neváhejte nás kontaktovat a sjednat si schůzku ohledně bližších informací.

Pronájem bytu 3+kk Praha 5, Smíchov, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 6. podlaží, z celkového počtu 6 podlaží, o ploše 115 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Byty 3+kk Praha 5, je vybaven či je k dispozici balkon, sklep, lodžie, garáž, parkování, terasa, zařízeno nábytkem, ve vybavení také naleznete telefon, internet, kabelová televize, kabelové rozvody, elektro je zavedeno, a to 230V.

New modern apartment for rent with terrace, garage and a cellar

We offer a luxurious new apartment in the sought-after location of Prague's Smíchov in the newly established Smíchov city residence. There is also a 4m wide garage, a cellar and two terraces. The unit is for the most part luxuriously furnished. Equipment: Custom-made combination of wardrobes and chest of drawers (hallway with mirror and wardrobe plus chest of drawers + bookcase in the bedroom) see the attached visuals. Cabinets with automatic LED lighting. Washing machine with dryer, automatic blinds, SMART home - remote control of heating, recuperation, blinds. Additional equipment by arrangement. Disposition: Corner apartment on the 6th floor with a 270° view from Prague Castle over Vyšehrad to Paví vrch, orientation northeast to west with two terraces consisting of a living room with dining room and kitchenette and two separate bedrooms. The apartment boasts a wooden floor and also includes a bathroom with a bathtub and a washing machine, a separate toilet and a utility room. New kitchen with all quality appliances. Fridge with freezer, dishwasher, induction hob, hood, oven. Two spacious terraces with a view of Prague are another dominant feature of this luxury home. The apartment also has automatic blinds, magnetic doors, recuperation, etc. The apartment has its own utility room/laundry room with a washing machine and dryer with the same floor tiles in the hallway, toilet and bathroom, the other areas of the apartment have luxurious wooden mahogany parquet. In addition to the fact that the Smíchov City project will offer two beautiful large new parks, the residents of the houses in the building will have their own enclosed garden, which no one else will have access to. In addition to the access and camera system, the central reception will also take care of the residents' safety. Location: A big advantage of a residential house is absolute accessibility. Metro, trams, buses, trains are in the immediate vicinity. Václav Havel Airport is less than half an hour away. And accessibility by car and direct connection to the city circuit is also great. In the non-residential ground floor, there are new restaurants, shops, groceries, cafes, an art supply store with workshops for children and mothers. To move in immediately. Rental price for an apartment including a cellar cubicle 49,000 CZK/month, on request garage space rental with automatic license plate opening and camera monitoring 3,500 CZK, fees: 7,000 CZK Refundable deposit Do not hesitate to contact us and make an appointment for more information.

Základní info

Evidenční číslo:
V21
Typ:
Byty, 3+kk pronájem
Adresa:
Šiklové, Praha 5, Smíchov, Praha
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

+ provize RK, cena k jednání

Plochy

Plocha užitná:
115 m2
Plocha balkónu:
5 m2
Plocha sklepa:
3 m2
Plocha terasy:
5 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Patro, podlaží:
6. podlaží
Počet NP:
6
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná

Vybavení objektu

Parkování, Zařízeno nábytkem, Balkon, Sklep, Lodžie, Garáž, Terasa

Dopravní dostupnost

Silnice, MHD, Autobus, Dálnice, Vlak


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku