Zpět na přehled
  • pronájem
  • Domy

Pronájem nízkoenergetického domu 4+kk+terasa, pozemek 944 m2, obec Zlatníky-Hodkovice

45 000Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Panelová
  • obytná: 168 m2
  • zastavěná: 118 m2
  • pozemek: 944 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Novostavba
  • Parkování

Pronájem krásné novostavby nízkoenergetického domu 4+kk+terasa (celkem 167,72 m2), pozemek 944 m2, v klidné části obce Zlatníky-Hodkovice, ulice Kolmá. Vytápění domu je ve skvělé kategorii B velmi úsporná budova.


Velikost dvoupatrového domu je 127,72 m2 + terasa 40 m2. Nízkoenergetický dům je vybaven moderními technologiemi, jako je například bezpečnostní systém i s aplikací pro mobily, domovní videotelefon, vrata na dálkové ovládání nebo retenční nádrž pro ušetření nákladů na splachování či zálivku zahrady.


Dům má zastřešené parkovací stání pro jeden vůz a parkoviště pro dva vozy na pozemku. Pěknou rozlehlou zahradu udržuje zahradník, jsou zde vysazeny záhony květin, okrasné i ovocné stromy a umístěn zahradní domek 4,84 m2. Kamenné zdi a živé ploty zaručují klid a soukromí na pozemku.


Dispozice přízemí domu: vstupní předsíň 8,16 m2, prostorný obývací pokoj 44,95 m2 s kuchyňským koutem a s vstupem na terasu s grilem, nová kuchyňská linka je bohatě vybavena (vinotéka, chladnička s mrazákem, indukční varná deska + vestavná trouba, myčka Electrolux, vestavná mikrovlnná trouba, odsavač par). Dále je v přízemí domu malá komora, koupelna (sprchový kout, umyvadlo, toaleta, bidet) a technická místnost (pračka + sušička) se vstupem pod zastřešené parkovací stání.


Dispozice prvního patra domu: chodba, prostorná šatna, velká koupelna 9,11 m2 (vana, dvojumyvadlo se skříňkou, toaleta, bidet, topný žebřík) a tři hezké pokoje (18, 15 a 12 m2).


Ohřev ústředního topení a teplou vodu zajišťuje plynový kotel.


Obec Zlatníky-Hodkovice se nachází na okraji Prahy mezi obcí Jesenice a Dolní Břežany. Žije zde přibližně 1 400 obyvatel, v obci je základní a mateřská škola, velký obchod, dětské hřiště, květinářství, kroužky keramiky, angličtiny, jógy, atd. Okolí obce nabízí procházky a cyklotrasy v přírodě, k výletům láká množství zajímavostí, například nedaleká vyhlídka z kopce Kamínek nebo naučná stezka na v Čechách největší keltské oppidum Závist.


Autobusová zastávka s přímým spojení na pražská metra je 100 m od domu. Přibližně 3 km je nájezd na dálniční obchvat Prahy, směr dálnice D1 nebo letiště Václava Havla.


Dům je volný ihned. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.

Pronájem rodinného domu Zlatníky-Hodkovice, stav je uveden jako novostavba, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 168 m2, pozemek o velikosti 944 m2, se zastavěnou plochou 118 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy Praha západ, je vybaven či je k dispozici parkování, terasa, ve vybavení také naleznete internet.

Rent of a beautiful newly built low-energy house 4+kk+terrace (total 167.72 m2), land 944 m2, in a quiet part of the village of Hodkovice, Kolmá street. The heating of the house is in excellent category B - a very economical building. The area of the two-floor house is 127.72 m2 + terrace 40 m2. The low-energy house is equipped with modern technologies, such as a security system with a mobile app, a video intercom, a remote control gate and a rainwater retention tank. The house has a covered parking space for one car and parking for two cars on the ground. The nice, extensive garden is maintained by a gardener, there are flower beds, ornamental and fruit trees and a garden house of 4.84 m2. Stone walls and hedges guarantee peace and privacy on the property. Dispozition of the ground floor of the house: entrance hall 8.16 m2, spacious living room 44.95 m2 with kitchenette and access to the terrace with barbecue, the new kitchen is richly equipped (wine cellar, refrigerator with freezer, induction hob + built-in oven, Electrolux dishwasher , built-in microwave oven, extractor hood). Furthermore, on the ground floor of the house there is a small storage room, a bathroom (shower, sink, toilet, bidet) and a utility room (washing machine + dryer) with an entrance under the covered parking space. Dispozition of the first floor of the house: hallway, spacious dressing room, large bathroom of 9.11 m2 (bathtub, double sink with cabinet, toilet, bidet, heating ladder) and three nice rooms (18, 15 and 12 m2). Central heating and hot water are provided by a gas boiler. The village of Zlatníky-Hodkovice is located on the outskirts of Prague between Jesenice and Dolní Břežany. Approximately 1,400 inhabitants live here, the village has a primary and kindergarten school, a large shop, a children's playground, a flower shop, pottery, English, yoga classes, etc.. The surroundings of the village offer walks and cycle routes in nature, many attractions attract visitors, for example nearby the view from Kamínek hill or the educational trail to the largest Celtic oppidum Závist in Bohemia. A bus stop with a direct connection to the Prague metro is 100 m from the house. Approximately 3 km away is the approach to the Prague highway bypass, in the direction of the D1 highway or Václav Havel Airport. The house is available immediately. The lessor reserves the right to select the lessee based on the criteria chosen by him.

Základní info

Evidenční číslo:
N64685
Typ:
Domy, Rodinný dům pronájem
Adresa:
Kolmá, Hodkovice, Zlatníky-Hodkovice, Praha západ
Cena:
45 000Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
+ poplatky, kauce a provize RK
Stav:
Novostavba
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Panelová

Plochy

Plocha pozemku:
944 m2
Plocha užitná:
168 m2
Plocha zastavená:
118 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
4
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná

Vybavení objektu

Terasa, Parkování

Dopravní dostupnost

MHD, Dálnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku