Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

Pronájem krásného bytu 3+1 po rekonstrukci v srdci Vinohrad!

36 900Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+1
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 93 m2
  • 1. podlaží
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Centrum obce

V zastoupení majitele Vám nabízím k pronájmu krásný byt po kompletní rekonstrukci o dispozici 3+1, nacházející se ve zvýšeném přízemí secesního činžovního domu v centru hlavního města Prahy. Plocha bytu činí 93 m2 a skládá se ze vstupní místnosti s prostornou kuchyní a dalších třech místnosti. Jedna z místností je orientovaná do příjemného vnitrobloku. Součástí bytu je 2×WC. Koupelna je přístupná z chodby a disponuje prostorným sprchovým koutem, umyvadlem a v případě zájmu můžeme zajistit i pračku. Byt disponuje velmi pěknou a novou kuchyní s vestavěnou myčkou a samostatnou ledničkou. Součástí nemovitosti jsou bezpečnostní mříže a dvojitá okna která nabízí nejen tepelnou ale i hlukovou izolaci.

Byt se pronajímá bez nábytku.

Koho hledáme?
Slušné a ideálně dlouhodobé nájemníky.

Od kdy a na jak dlouho?
Byt je k nastěhování ihned nebo dle dohody.

Kolik to bude stát?
Měsíční nájemné je stanoveno na 36.900,-Kč + zálohy (plyn, voda, úklid, odpad) 3000Kč/osoba, 3500Kč/2 osoby - vyúčtování je jednou ročně.
V případě vašeho zájmu o byt platíte měsíční nájem a kauci ve výši měsíčního nájmu při podpisu nájemní smlouvy + provizi ve výši měsíčního nájmu při rezervaci nemovitosti. Odběr elektřiny se přepisuje na nájemce.

Okolí bytu skýtá veškeré možnosti občanského vybavení a tím řadí tuto lokalitu mezi nejlepší v celé Praze!
V bezprostředním okolí najdete několik obchodů s potravinami a nespočet restauračních zařízení. V blízkosti je také například pošta, mateřská škola, základní škola ale i několik nemocničních zařízení. Pro milovníky přírody je v okolí několik krásných parků pro trávení volného času. Za zmínku stojí Grébovka, která je vzdálena pouhý kilometr od domu. Spojení MHD je zajištěno metrem Náměstí Míru (5 minut chůze), tramvajemi a autobusem.

Byt i lokalita jsou vhodné jak pro mladé, tak i pro starší nájemníky, každý si zde přijde na své. Toto místo si jednoduše zamiluje.

Pronájem bytu 3+1 Praha 2, Vinohrady, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, který se nachází v 1. podlaží, z celkového počtu 4 podlaží, o ploše 93 m2, se zastavěnou plochou 448 m2, více toho najdete určitě zde, Byty 3+1 Praha 2, je vybaven či je k dispozici zařízeno částečně nábytkem, ve vybavení také naleznete telefon, internet, satelit, kabelová televize, kabelové rozvody, ostatní, elektro je zavedeno, a to 230V.

For rent beautiful apartment 3+1 after reconstruction in the heart of Vinohrady!

On behalf of the owner, I offer you for rent a beautiful apartment after complete reconstruction of 3+1, located on the upper ground floor of an Art Nouveau apartment building in the center of Prague. The area of the apartment is 93 m2 and consists of an entrance room with a spacious kitchen and three more rooms. One of the rooms is oriented to a pleasant courtyard. The apartment has 2×WC. The bathroom is accessible from the corridor and has a spacious shower, sink and if interested we can provide a washing machine. The apartment has a very nice and new kitchen with built-in dishwasher and separate fridge. The property has security bars and double glazed windows which offer not only thermal but also noise insulation. The apartment is rented without furniture. Who are we looking for? Decent and ideally long-term tenants. From when and for how long? The apartment is available to move in immediately or by agreement. How much will it cost? Monthly rent is set at 36.900,-Kč + deposits (gas, water, cleaning, waste) 3000Kč/person, 3500Kč/2 persons - billing is once a year. In case of your interest in the apartment, you pay monthly rent and a deposit in the amount of monthly rent when signing the lease agreement + commission in the amount of monthly rent when booking the property. The electricity consumption is transferred to the tenant. The surroundings of the apartment offers all the possibilities of civic amenities and thus ranks this location among the best in Prague! In the immediate vicinity you will find several grocery stores and countless restaurants. There is also a post office, a kindergarten, a primary school as well as several hospital facilities nearby. For nature lovers, there are several beautiful parks nearby for spending your free time. Worth mentioning is the Grébovka, which is only a kilometer away from the house. Public transport connections are provided by metro Náměstí Míru (5 minutes walk), trams and buses. The apartment and the location are suitable for both young and older tenants, everyone will find their own. You will simply fall in love with this place.

Základní info

Evidenční číslo:
11991
Typ:
Byty, 3+1 pronájem
Adresa:
Americká, Praha 2, Vinohrady, Praha
Cena:
36 900Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

+ provize RK

Plochy

Plocha užitná:
93 m2
Plocha zastavená:
448 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
1. podlaží
Počet NP:
4
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno částečně nábytkem

Dopravní dostupnost

Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku