Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

Pronájem kancelářských prostor 470 m2, Kolbenova, Praha - Vysočany

167 790Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Kancelář

ID zakázky: V3441

**Neplatíte provize**

Máme pro vás nabídku moderních kancelářských prostor v administrativním komplexu AFI CITY v Praze ve Vysočanech.

AFI CITY je moderní budova s vynikající dopravní dostupností a nachází se v dynamicky se rozvíjející části Prahy 9 Vysočany. Díky své poloze v blízkosti pražského městského okruhu, jsou všechny části města snadno dostupné. Budova se nachází přímo u stanice metra Kolbenova (linka B) a tramvajové zastávky, odkud se pohodlně dostanete do centra města za méně než 15 minut. Budova se rovněž nachází v severovýchodní části Prahy, což umožňuje snadný přístup k dálnicím D8 (Ústí n/Labem), D10 (Liberec) a D11 (Hradec Králové).

Komplex nabízí moderní kancelářské prostory třídy A, které cílí na certifikát BREEAM Excellent. Vstup do budovy je k dispozici 24/7 a zabezpečen je kartovým přístupovým systémem, ostrahou a bezpečnostními kamerami. Budova je plně bezbariérová, s výtahy a technickou údržbou v objektu. Úklidová služba je k dispozici a budova také nabízí optický kabel, světlou výšku stropů v kancelářích 3 m a centrální klimatizaci. V budově se také nachází restaurace se zahrádkou, kolárna a nabíjecí stanice pro elektromobily.

Nabízíme světlou a prostornou kancelář o celkové ploše 470 m2 v 6.NP.
Měsíční nájemné: 13,5 EUR/ m2 + poplatky 130,-Kč/ m2.
K dispozici jsou od Q3/2024.

Kromě kancelářských prostor nabízíme také možnost pronájmu parkovacího místa v podzemní garáži, která má kapacitu 249 parkovacích míst.
Cena parkování je 120 EUR/stání/měsíc.

V objektu jsou také skladovací prostory.
Cena pronájmu skladových prostor je 7 EUR/m2/měsíc.

Další kancelářské prostory v AFI CITY:
5.NP, kanceláře 330 m2

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.

V našem portfoliu jsou i další nabídky pronájmu kancelářských prostor, pro konzultace prosím kontaktujte realitního makléře.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Pronájem kanceláře Praha 9, Hloubětín, stav je uveden jako projekt, o ploše 470 m2, zkusit to můžete ještě tady, Kanceláře Praha 9, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování.

Rent, Commercial Offices, 470 m2 , Kolbenova, Praha - Vysočany

ID number: V3441 **No commission** We are pleased to offer modern office spaces for rent in the administrative complex AFI CITY in Prague Vysočany. AFI CITY is a modern building with excellent transport accessibility and is located in a dynamically developing part of Prague 9 - Vysočany. Thanks to its location near the Prague city ring road, all parts of the city are easily accessible. The building is located right next to the Kolbenova metro station (line B) and tram stop, which allows convenient transport to the city center in less than 15 minutes. The building is also located in the northeastern part of Prague, which allows easy access to the D8 (Ústí n/Labem), D10 (Liberec) and D11 (Hradec Králové) motorways. The complex offers modern class A office space, which is targeting BREEAM Excellent certification. The entrance to the building is available 24/7 and is secured by a card access system, security and security cameras. The building is fully wheelchair accessible, with lifts and on-site maintenance. A cleaning service is available and the building also offers fibre optic cable, 3m ceiling clearance in the offices and central air conditioning. The building also houses a restaurant with a garden, a bike room and a charging station for electric cars. We offer a bright and spacious office with a total area of 470 m2 on the 6th floor. Monthly rent: 13,5 EUR/m2 + taxes 130,-CZK/m2. Available from the 3rd quarter of 2024. In addition to office space, we also offer the possibility to rent a parking space in an underground garage with 249 parking spaces. The cost of parking is 120 EUR/space/month. The building also has warehouse premises. The cost of renting a warehouse is 7 EUR/m2/month.Other office premises in AFI CITY: 5th floor, 330 m2 offices The actual energy class of PENB may be higher than class G, which we are obliged to indicate by law due to lack of confirmation. We have other office spaces for rent in our portfolio, please contact a realtor for advice. All of Makers Reality's offerings can be found on: sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Základní info

Evidenční číslo:
V3441
Typ:
Komerční nemovitosti, Kancelář pronájem
Adresa:
Kolbenova, Praha 9, Hloubětín, Praha
Cena:
167 790Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
+ poplatky 130,-Kč/ m2
Stav:
Projekt
Konstrukce:
Smíšená

Plochy

Plocha užitná:
470 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Parkování, Garáž

Dopravní dostupnost

MHD


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku