Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

Pronájem kancelářských prostor, 275,68m2 (321,25m2), Praha 8 - Karlín

105 188Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Kancelář

Evidenční číslo / ID zakázky: V3431

**Neplatíte provize**

Karlín je jednou z nejzajímavějších pražských čtvrtí, která se svou prestiží odlišuje od zbytku města. A samozřejmě tato část města láká nejen za účelem bydlení, ale také za účelem práce a prezentace vlastního podnikání. A rádi bychom vám nabídli jednu z těchto možností.

Jedná se o prostory celkovou plochou 275,68m2 (vč. add-on faktoru 321,25m2) umístěné v 2.NP moderní administrativní budovy v Thámově ulici. Budova je klimatizovaná pomocí parapetních fancoilových jednotek, má reprezentativní recepce, přístup na magnetické karty a nonstop bezpečnostní službu 24/7, otvíravá okna, klimatizace, moderní výtahy, optické vlákno a vysokorychlostní připojení na internet, venkovní žaluzie atd. Použité fotografie byly pořízeny z podobné kanceláře v této budově.

Thámova 18 se nachází v samém srdci Karlínu v těsné blízkosti stanice metra B Křižíkova, čímž je zaručena rychlá dosažitelnost centra města. Okolí poskytuje opravdu široký výběr restaurací, kaváren a obchodů.

**Neplatíte provize**
Měsíčné nájemné za 1 m2 je 14,5 eur
Služby (poplatky): 120 Kč/m2/měsíc + DPH
K dispozici je také možnost pronájmu parkovacího místa v podzemní garáži za příplatek 135 EUR/parkovací stání/měsíc + DPH
K dispozici ihned

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.

Thámova 18 a sousední Thámova 16 nabízejí několik nabídek kancelářských prostor, pro konzultace prosím kontaktujte realitního makléře.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Pronájem kanceláře Praha 8, Karlín, stav je uveden jako velmi dobrý, o ploše 275 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Kanceláře Praha 8, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování, výtah, ve vybavení také naleznete telefon, internet, kabelové rozvody.

Office space for rent, 275,68m2 (321,25m2), Prague 8 - Karlín, Thámova

Registration number / contract ID: V3431 **You do not pay commissions** Karlín is one of the most interesting districts of Prague, which distinguishes itself from the rest of the city with its prestige. And of course this part of the city attracts not only for the purpose of living, but also for the purpose of working and presenting your own business. And we would like to offer you one of these options. This is a space with a total area of 275.68m (including add-on factor 321.25m) located on the 2th floor of a modern office building in Thámova Street. The building is air-conditioned with parapet fancoil units, has a representative reception area, magnetic card access and 24/7 security service, opening windows, air-conditioning, modern elevators, fiber optic and high speed internet access, outdoor blinds, etc. The photos used were taken from a similar office in this building.The photos used were taken from a similar office in this building. Thámova 18 is located in the very heart of Karlín in close proximity to the Křižíkova B metro station, guaranteeing quick access to the city centre. The surrounding area provides a really wide selection of restaurants, cafes and shops. **You don't pay commissions** Monthly rent for 1 m is 14,5 euros + utility payments 120 CZK per m2 + energy and water. It is possible to rent a parking space in the underground garage for an additional fee of 135 euros per parking space/month. Available immediately Thámova 18 and neighbouring Thámova 16 offer several offers of office space, please contact a real estate agent for consultation. All of Makers Reality's offerings can be found on: sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Základní info

Evidenční číslo:
V3431
Typ:
Komerční nemovitosti, Kancelář pronájem
Adresa:
Thámova, Praha 8, Karlín, Praha
Cena:
105 188Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
+ poplatky 120 Kč/m2/měsíc
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Skeletová

Plochy

Plocha užitná:
275 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Výtah, Parkování, Garáž

Dopravní dostupnost

MHD


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku