Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

Pronájem kancelářských prostor, 150m2 (174m2), Praha 8 - Karlín

53 550Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Kancelář
  • lokalita: Centrum obce

Evidenční číslo / ID zakázky: V3432

**Neplatíte provize**

Karlín je jednou z nejzajímavějších pražských čtvrtí, která se svou prestiží odlišuje od zbytku města. A samozřejmě tato část města láká nejen za účelem bydlení, ale také za účelem práce a prezentace vlastního podnikání. A rádi bychom vám nabídli jednu z těchto možností.

Jedná se o třípodlažní prostory plochou 150m2 (vč. add-on faktoru 174m2) umístěné ve vyšších patrech moderní administrativní budovy v Thámově ulici. Všechna tři podlaží jsou propojena schodištěm. V nejvyšším patře se nachází prostorná místnost se 2 terasami na každé straně do ulice a do dvora s uklidňujícím výhledem. V mezipatře jsou umístěné 2 samostatné prostory a sociální zařízení. Ve spodním patře je kuchyň a další prostorná místnost se vstupem na terasu. Prostory jsou klimatizované a díky francouzským oknům jsou dobře osvětlené.

Thámova 18 se nachází v samém srdci Karlínu v těsné blízkosti stanice metra B Křižíkova, čímž je zaručena rychlá dosažitelnost centra města. Okolí poskytuje opravdu široký výběr restaurací, kaváren a obchodů.

**Neplatíte provize**
Cena za 1 m2 je 14 eur + poplatky 120 Kč/m2 + energie a voda
Kancelářsky prostor můžete pronajat částečně vybavený
K dispozici je také možnost pronájmu parkovacího místa v podzemní garáži
K nastěhování ihned

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.

V našem portfoliu jsou i další nabídky pronájmu kancelářských prostor v dané lokalitě, pro konzultace prosím kontaktujte realitního makléře.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Pronájem kanceláře Praha 8, Karlín, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, z celkového počtu 7 podlaží, o ploše 150 m2, více toho najdete určitě zde, Kanceláře Praha 8, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování, výtah, nezařízeno nábytkem.

Office space for rent, 150m (174m), Prague 8 - Karlín

ID number: V3432 **No commission** Karlín is one of the most interesting districts of Prague, which is distinguished from the rest of the city by its prestige. And, of course, this part of the city attracts not only for the purpose of living, but also for the purpose of working and presenting your own business. And we want to offer you one of these options. It is a three-storey, 150 m2 space, located on the top floors of a modern office building on Thámova Street. All three floors are connected by stairs. The top floor is spacious, with 2 terraces on each side facing the street and a courtyard with a tranquil view. On the second floor there are 2 separate rooms and bathrooms. On the lower floor there is the kitchen and another spacious room with access to the terrace. Rooms are air conditioned and well lit with French windows. Thámova 18 is located in the heart of Karlin, in close proximity to the metro station Křižíkova, which guarantees quick access to the city center. The surrounding area offers a really wide selection of restaurants, cafes and stores. Price per 1 m is 14 EUR + utilities of 120 CZK/m + electricity and water. Office space will be rented without furniture. It is also possible to rent a parking space in an underground garage. Available immediately. The real energy class PENB may be higher than class G, which we are required to state by law due to the absence of confirmation. In our portfolio we have other office space for rent in the area, please contact a real estate agent for advice. All of Makers Reality's offerings can be found on: sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Základní info

Evidenční číslo:
V3432
Typ:
Komerční nemovitosti, Kancelář pronájem
Adresa:
Thámova, Praha 8, Karlín, Praha
Cena:
53 550Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Skeletová

Plochy

Plocha užitná:
150 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
7

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem, Výtah, Parkování, Garáž

Dopravní dostupnost

MHD


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku