Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

Pronájem kanceláře (69m2), City Empiria, Pankrác, Praha 4

480Kč/měs/m2 Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Kancelář

NEPLATÍTE PROVIZI RK

Pronájem kanceláří (69m2) v jedné z nejvyšších budov v Česku - City Empiria na Pankráci v 9 patře. Reprezentativní 104 metrů vysoká City Empiria s celoskleněnou fasádou, která zajistí přísun maxima denního světla, nadchne svým neomezeným výhledem z oken, pohled do dálky navíc napomáhá uvolnit unavené oči od monitoru.

Vynikající dopravní dostupnost v těsné blízkosti OC Arkády Pankrác a České Pošty, v okolí je množství restaurací, kaváren, sportovních zařízení, Centrální park a park Kavčí hory. Křížení budoucího metra D s linkou C a přímým nájezdem na severojižní magistrálu.

V chodbě kuchyňka a toalety. Dispozice lze změnit dle požadavků nájemce. Možnost pronájmu i prostor jiných dispozic.

Dostatek parkovacích míst pro nájemce s přímým nájezdem za poplatek 140 EUR/měsíc + DPH.

Nepřetržitý provoz s profesionálním personálem 24/7, sofistikovaný systém správy a řízení, kartový nebo čipový systém vstupu a evidence, bezbariérový přístup.

Možnost regulace topení, větrání i klimatizace, protipožární sprinklery na patrech, pokročilé zabezpečovací systémy EZS, EPS, CCTV. Osvětlení je zabudované v podhledech, optické kabely podél oken nebo kabeláž vrchem, 8 vysokorychlostních výtahů a 1 zásobovací.

Budova je po rekonstrukci a nabízí mimo jiné moderní konferenční centrum, vlastní stravovací zařízení, restauraci a lékařskou ordinaci.

Nájem: 20 EUR/m2/měsíc
Služby: 220 Kč/m2/měsíc

K dispozici ihned.
ID nemovitosti ZZU0114-0001.

Pronájem kanceláře Praha 4, Nusle, stav je uveden jako velmi dobrý, z celkového počtu 27 podlaží, o ploše 69 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Kanceláře Praha 4, je vybaven či je k dispozici garáž.

Rent of business premises - offices in City Empiria - 27 floors / 38 m2

YOU DO NOT PAY RK COMMISSION Commercial premises/offices for rent (38m2) in one of the tallest buildings in the Czech Republic - City Empiria in Pankrác on the highest 27th floor. The representative 104-meter-high City Empiria with its all-glass facade, which ensures the maximum amount of daylight, will delight you with its unlimited view from the windows, the view into the distance also helps to relax tired eyes from the monitor. Excellent transport accessibility in close proximity to OC Arkády Pankrác and České Pošta, in the vicinity there are many restaurants, cafes, sports facilities, Central Park and Kavčí hory park. Crossing of the future subway D with line C and a direct approach to the north-south highway. Kitchen and toilets in the corridor. The layout can be changed according to the tenant's requirements. The possibility of renting space of other layouts. Plenty of parking spaces for tenants with direct access for a fee of EUR 130/month + VAT. Continuous operation with professional staff 24/7, sophisticated administration and control system, card or chip entry and registration system, barrier-free access. The possibility of regulating heating, ventilation and air conditioning, fire sprinklers on the floors, advanced security systems EZS, EPS, CCTV. Lighting is built into the soffits, optical cables along the windows or overhead cabling, 8 high-speed elevators and 1 supply elevator. The building has been renovated and offers, among other things, a modern conference center, its own catering facilities, a restaurant and a doctor's office. Rent: CZK 20,000/month + services CZK 8,500/month. Available immediately.

Základní info

Evidenční číslo:
ZZU0114-0001
Typ:
Komerční nemovitosti, Kancelář pronájem
Adresa:
Na strži, Praha 4, Nusle, Praha
Cena:
480Kč/měs/m2 Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
+ poplatky 220Kč/m2/měsíc
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Smíšená

Plochy

Plocha užitná:
69 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
3
Počet NP:
27

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Garáž


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku