Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

Pronájem designového bytu, 3kk, 75m2, Litoměřická, Praha

34 193Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Smíšená
  • 75 m2
  • 9. podlaží
  • Lodžie
  • stav: Novostavba

Pronájem vybaveného designového bytu 3kk (75m2) s balkónem (4,4m2) v 9. podlaží novostavby rezidenčního projektu Loox Prosek. Skvělá lokalita v širším centru metropole nabízí příjemné městské bydlení se všemi službami v bezprostřední blízkosti.

Dispozice bytu zahrnuje vstupní chodbu ze které je přístup do všech místností. Prostoru dominuje otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyní a francouzským oknem se vstupem na balkon, prostorná ložnice, samostatný pokoj, koupelna s vanou a toaletou, další samostatná toaleta, komora. K bytu je možné navíc pronajmout garážové stání v podzemních podlažích a sklep.

Byt ve vysokém standardu je pronajímán kompletně vybavený. Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (indukční varná deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, digestoř, lednice, mrazák, myčka) včetně nádobí, jídelní stůl s židlemi, sedací souprava, TV, skříňky a police; posezení na terase; v ložnici stylová postel s matracemi, prostorná skříň, noční stolky; v pokoji pracovní stůl s židlí, postel s matrací, komoda, v komoře pračka a sušička, vysavač, žehlící prkno a další spotřebiče; v chodbě vestavěný botník a skříně.

Jedinečné nadstandardní bydlení ve vyhledávané lokalitě s výbornou dopravní dostupností, s plnou občanskou vybaveností. V těsné blízkosti supermarket Billa a další obchody, hobbymarket, Park Přátelství na dohled z okna, blízké cyklostezky, Prosecké skály, sportoviště, ZŠ, MŠ. Výhodou je blízké napojení na výpadovku z Prahy.

Toto je typová nabídka a typové fotografie - v domě jsou volné další byty.
Dostupnost: Metro Prosek (1 min), Bus Prosek (1min)
Poplatky: 6.759 Kč (el. energie, vytápění, vodné/stočné, úklid domu, výtah, odpadky, internet, rozhlas+TV)
Kauce: 55.000 Kč
Energetická náročnost budovy: B - úsporná

Pronájem bytu 3+kk Praha 9, Prosek, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, který se nachází v 9. podlaží, z celkového počtu 11 podlaží, o ploše 75 m2, zkusit to můžete ještě tady, Byty 3+kk Praha 9, je vybaven či je k dispozici lodžie, zařízeno nábytkem.

Design apartment for rent, 3kk, 75 m2, Litoměřická street, Prague 9

Rent of a furnished designer apartment 3kk (75m2) with a balcony (4.4m2) on the 9th floor of a newly built residential project Loox Prosek. Great location in the wider city center offers pleasant urban living with all services in immediate vicinity. The layout of the apartment includes an entrance hall providing access to all rooms. The space is dominated by an open plan of the living room with kitchen and French windows leading to the balcony, spacious bedroom, separate room, bathroom with bathtub and toilet, another separate toilet, and a utility room. Additionally, a garage parking space in the underground floors and cellar can be rented with the apartment. The apartment, in high standard, is rented fully furnished. The kitchenette includes built-in appliances (induction hob, oven, microwave, extractor hood, fridge, freezer, dishwasher) along with dishes, dining table with chairs, sofa set, TV, cabinets, and shelves; seating area on the terrace; in the bedroom, stylish bed with mattresses, spacious wardrobe, bedside tables; in the room, a work desk with chair, bed with mattress, chest of drawers, in the utility room, washing machine and dryer, vacuum cleaner, ironing board, and other appliances; in the hallway, built-in shoe rack and cabinets. Unique luxury living in a sought-after location with excellent transport accessibility and full amenities. In close proximity to Billa supermarket and other shops, hobby market, Friendship Park visible from the window, nearby cycle paths, Prosek rocks, sports facilities, primary and nursery schools. An advantage is the nearby connection to the Prague ring road. This is a standard offer with illustrative photos - there are other apartments in the building available. Accessibility: Metro Prosek (1 min), Bus Prosek (1 min) Utilities: 6,759 CZK (electricity, heating, water/sewerage, house cleaning, elevator, waste disposal, internet, radio+TV) Deposit: 55,000 CZK Energy efficiency of the building: B - efficient"

Základní info

Evidenční číslo:
VFR0022
Typ:
Byty, 3+kk pronájem
Adresa:
Litoměřická, Praha 9, Prosek, Praha
Cena:
34 193Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Konstrukce:
Smíšená

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
75 m2
Plocha lodžie:
4 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
9. podlaží
Počet NP:
11
Počet PP:
3
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Lodžie


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku