Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

Pronájem bytu 3+kk v novostavbě na ulici Neumannova, Brno-Masarykova čtvrť, terasa, zahrada, komplet

37 500Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 71 m2
  • 1. podlaží
  • Výtah
  • Sklep
  • Parkování
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Klidná část obce

V zastoupení majitele nabízíme k dlouhodobému pronájmu kompletně zařízený byt 3+kk o celkové ploše 70,8 m2 v Brně - Masarykově čtvrti na ulici Neumannova.
Byt se nachází v 1. PP cihlové budovy.
Jedná se o uzavřený bytový komplex s podzemními garážemi, obklopený zelení v klidné lokalitě.
Byt se nabízí kompletně zařízený. Disponuje terasou (18 m2) a zahradou (72 m2) orientovanými na jih.
K bytu náleží zděný sklep umístěný na stejném podlaží.

Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči značky Siemens (indukční deska, el. trouba, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, digestoř, myčka), jídelním stolem se židlemi.
Obývací část je zařízena prostornou sedací spoupravou, konferenčním a televizním stolkem s televizí. Z obývací části je vstup na prostornou a slunnou terasu.
Dále se zde nachází dvě zařízené ložnice se samostatnými vstupy z nichž je umožněn přístup na terasu. První ložnice je zařízena dvojlůžkem, nočními stolky a vestavěnými skříněmi na míru. Druhá ložnice je vybavena jednolůžkem, psacím stolem se židlí a vestavěnými skříněmi na míru.
Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, skříňkou se zrcadlem a sprchovým koutem. Toaleta je umístěna odděleně.
V chodbě se nachází vestavěná šatní skříň a také vstup do komory, kde se nachází pračka a sušička značky AEG.
Kolaudace domu proběhla v roce 2020.

Internetové připojení v bytě je volitelné mezi Vodafone nebo O2. V závislosti na volbě UPC kontra O2 je zprostředkován televizní signál buď kabelově přes UPC nebo saletit/pozemní vysílání.
V ceně nájmu je jedno parkovací místo v podzemních garážích. Druhé parkovací místo je možné pronajmout za poplatek 2.000,- Kč/měsíc.

Masarykova čtvrť je dlouhodobě považována za velmi lukrativní oblast rezidenčního bydlení. V blízkosti stavby se nachází jak mateřská, tak i základní škola, prodejna potravin, lékárna i několik restaurací. K hromadné dopravě jsou k dispozici zastávky Neumannova a Lipová. V okolí se nachází také cyklostezka, lesopark Wilsonův les a rekreačně sportovní areál Kraví hora.
Možnost zajištění jednorázového či pravidelného úklidu naší úklidovou službou.
V případě Vašeho zájmu Vám můžeme nabídnout video-prohlídky nemovitostí v přímém přenosu bez osobního kontaktu.
Prohlídky jsou možné kdykoliv po domluvě s uvedeným makléřem.

Pronájem bytu 3+kk Brno-město, Staré Brno, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 1. podlaží, o ploše 71 m2, a zahradou 72 m2, a nebo zkuste třeba, Byty 3+kk Brno-město, je vybaven či je k dispozici sklep, parkování, terasa, výtah, zařízeno nábytkem, zahrada.

3+kk apartment for rent in a new building on Neumannova street, Brno-Masarykova district, terrace, garden, fully furnished

On behalf of the owner, we offer for long-term rent a fully furnished 3+kk apartment with a total area of 65.4 m2 in Brno - Masaryk district on Neumannova street. The apartment is located on the 1st floor of a brick building. It is a closed apartment complex with underground garages, surrounded by greenery in a quiet location. The apartment is offered fully furnished. It has a terrace (18 m2) and a garden (72 m2) facing south. The apartment has a brick cellar located on the same floor. The kitchen is equipped with a kitchen unit with built-in Siemens appliances (induction hob, electric oven, microwave oven, refrigerator with freezer, hood, dishwasher), a dining table with chairs. The living area is furnished with a spacious sofa, a conference table and a TV table. From the living room there is an entrance to a spacious and sunny terrace. There are also two furnished bedrooms with separate entrances from which access to the terrace is possible. The first bedroom is furnished with a double bed, bedside tables and built-in wardrobes. The second bedroom is equipped with a single bed, desk with chair and built-in wardrobes. The bathroom is equipped with a bathtub, a sink, a cabinet with a mirror and a shower. The toilet is located separately. In the hallway there is a built-in wardrobe and also the entrance to the chamber, where there is an AEG washing machine and dryer. The approval of the house took place in 2020. Internet connection in the apartment is optional between Vodafone or O2. Depending on the choice of UPC vs O2, the TV signal is delivered either by cable via UPC or satellite/terrestrial. One parking space in the underground garage is included in the rent. A second parking space can be purchased for a fee of CZK 1,900/month. The Masaryk district has long been considered a very lucrative residential area. Near the building there is both a kindergarten and a primary school, a grocery store, a pharmacy and several restaurants. Neumannova and Lipová stops are available for public transport. In the vicinity there is also a cycle path, the forest park Wilsonův les and the recreational sports complex Kraví hora. Possibility of one-time or regular cleaning with our cleaning service. If you are interested, we can offer you video tours of properties in direct transmission without personal contact. Inspections are possible at any time by appointment with the listed broker.

Základní info

Evidenční číslo:
02979
Typ:
Byty, 3+kk pronájem
Adresa:
Neumannova, Staré Brno, Brno, Brno-město
Cena:
37 500Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
+ 7.000,- Kč zálohy na služby a energie + kauce + provize RK
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
V bloku
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
71 m2
Plocha zahrady:
72 m2
Plocha terasy:
18 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
1. podlaží
Počet PP:
2
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
98 kWh/m2

Vybavení objektu

Zahrada, Zařízeno nábytkem, Výtah, Terasa, Parkování, Sklep


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku