Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

Pronájem bytu 3+kk, 85 m2 - Praha 10 - Vinohrady

45 000Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 85 m2
  • 1. podlaží
  • Sklep
  • Parkování
  • stav: Po rekonstrukci
  • lokalita: Klidná část obce

ID zakázky: Y1131

Moderní byt s velkou terasou (82 m2) na Vinohradech je nyní k dispozici k pronájmu. Nabízíme nezařízený byt, který byl kompletně nově zrekonstruován pod dohledem architekta. Tento byt s 2 koupelnami se nachází v 1. patře nově plně zrenovované bytové vily s parkováním a společnou zahradou. Exkluzivně pro rezidenti vily komplex nabízí saunu, venkovní kuchyni s grilem a dětské hřiště.

Byt sestává z prostorného obývacího pokoje s otevřeným prostorem spojeným s jídelnou a moderním kuchyňským koutem (varní deska, lednice, trouba, digestoř, myčka), který je vhodně umístěn v rohu místnosti a tím je oddělen od zbylé části obývacího pokoje. Dále tady jsou dvě ložnice, jedná koupelna vybavená vanou, toaletou a pračkou a druhá sprchovým koutem a toaletou. Také v bytě je komora a terasa s úžasným výhledem.

Vybavení tohoto bytu zahrnuje inteligentní systém ovládání domácnosti Loxone, betonovou stěrku na podlahách, stropy z pohledového betonu, nábytek na míru, vestavěné skříně a úložné prostory, francouzská okna, předokenní žaluzie, podlahové vytápění a stropní chlazení.

Podmínky pronájmu:
Nájemné: 45.000,- Kč měsíčně
Záloha na služby: 10.000,- Kč měsíčně

Součástí pronájmu je tedy sklep - 8 m2, což poskytuje další úložný prostor pro věci, které nepotřebujete denně, což může být velmi užitečné. Jedno parkovací stání na pozemku je zahrnuto v ceně pronájmu. Pro majitele elektromobilu je k dispozici společná dobíjecí stanice, což je moderní a ekologická možnost pro nabíjení vozidla přímo u bytu.

Tento moderní byt se nachází v žádané lokalitě Vinohrady, která je známá svou výbornou občanskou vybaveností a snadným přístupem do centra Prahy. V okolí bytu najdete širokou škálu restaurací, kaváren a obchodů, které uspokojí vaše potřeby v každodenním životě. Nedaleko se nachází také nákupní centrum Atrium Flora, které nabízí různé obchody, supermarkety a další služby. Pro milovníky přírody je park Riegrovy sady ideálním místem na procházky, běhání nebo pikniky.

Dopravní dostupnost tohoto bytu je vynikající. Stanice metra Želivského a Flora jsou v docházkové vzdálenosti, což vám umožní snadný přístup do všech částí Prahy. Kromě toho je v blízkosti autobusová a tramvajová zastávka, což vám poskytne další možnosti dopravy po městě.

Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě. Nezmeškejte tuto příležitost a kontaktujte nás pro další informace či domluvení prohlídky!
ID zakázky: Y1131

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Pronájem bytu 3+kk Praha 10, Vinohrady, stav je uveden jako po rekonstrukci, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 1. podlaží, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 85 m2, zkusit to můžete ještě tady, Byty 3+kk Praha 10, je vybaven či je k dispozici sklep, parkování, terasa, zařízeno částečně nábytkem.

Rent flat 3+KT, 85 m - Praha 10 - Vinohrady

Order ID: Y1131 A modern apartment with a large terrace (82 m2) in Vinohrady is now available for rent. We offer an unfurnished apartment that has been completely renovated under the supervision of an architect. This apartment with 2 bathrooms is located on the 1st floor of a newly fully renovated residential villa with parking and a communal garden. Exclusively for villa residents, the complex offers a sauna, outdoor kitchen with a grill, and a children's playground. The apartment consists of a living room with an open space connected to the dining area and a modern kitchen corner (cooking hob, refrigerator, oven, extractor hood, dishwasher), which is conveniently located in the corner of the room and thus separated from the rest of the living room. Additionally, there are two bedrooms, one bathroom equipped with a bathtub, toilet, and washing machine, and the other with a shower and toilet. There is also a storage room and a terrace with a stunning view. The equipment of this apartment includes an intelligent home control system by Loxone, concrete flooring, exposed concrete ceilings, built-in wardrobes and storage spaces, French windows, external blinds, underfloor heating, and ceiling cooling. Rental conditions: Rent: 45,000 CZK per month Service charges: 10,000 CZK per month The rental includes a cellar - 8 m2, providing additional storage space for items you do not need on a daily basis, which can be very useful. One parking space on the property is included in the rental price. For owners of electric vehicles, a shared charging station is available, providing a modern and environmentally friendly option for charging your vehicle directly at the apartment. This modern apartment is located in the popular area of Vinohrady, known for its excellent amenities and easy access to the center of Prague. In the vicinity of the apartment, you will find a wide range of restaurants, cafes, and shops to meet your everyday needs. Nearby is also the Atrium Flora shopping center, offering various shops, supermarkets, and other services. For nature lovers, Riegrovy sady park is an ideal place for walks, jogging, or picnics. The transport accessibility of this apartment is excellent. The Želivského and Flora metro stations are within walking distance, providing easy access to all parts of Prague. In addition, there is a bus and tram stop nearby, providing additional transportation options around the city. Viewings are possible by appointment. Do not miss this opportunity and contact us for more information or to arrange a viewing! Order ID: Y1131 All of Makers Reality's offerings can be found on: sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Základní info

Evidenční číslo:
Y1131
Typ:
Byty, 3+kk pronájem
Adresa:
U zdravotního ústavu, Praha 10, Vinohrady, Praha
Cena:
45 000Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
+ poplatky 10.000,-Kč, + provize RK
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

+ provize RK

Plochy

Plocha užitná:
85 m2
Plocha sklepa:
8 m2
Plocha terasy:
82 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
1. podlaží
Počet NP:
3
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná
Podle vyhlášky:
Vyhláška č. 78/2013 Sb.
Energetická náročnost:
97 kWh/m2

Vybavení objektu

Zařízeno částečně nábytkem, Terasa, Parkování, Sklep

Dopravní dostupnost

Autobus, MHD


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku