Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

Pronájem bytu 3+1, 81 m2, Vlašská, Praha 1 - Malá Strana

42 000Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+1
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 81 m2
  • 4. podlaží
  • stav: Velmi dobrý

Evidenční číslo / ID zakázky: V3416

**Bez provize realitní kanceláři**

K dlouhodobému pronájmu máme pro Vás nabídku půdního plně zařízeného bytu 3+1 o ploše 81 m2, který se nachází ve Vlašské ulici, Praha 1 - Malá Strana.

Byt o celkové ploše 81 m2 s nádherným výhledem do zahrad Americké ambasády a na Petřín. Byt se pronajímá se stylovým nábytkem, je plně zařízený a vhodný pro 4 dospělé osoby. Po vstupu do bytu nás vítá dlouhá vstupní chodba pokračující do okouzlujícího obývacího pokoje s oknem do kuchyně. Dále v bytě jsou dvě oddělené ložnice. Z jedné ložnice má přímý vstup do koupelny s vanou, do druhé koupelny se sprchovým koutem je vstup možný z obývacího pokoje. Také v bytě je elegantní kuchyň a vestavěné skříně.

Výborná poloha v srdci Malé Strany kombinuje a dopravní dostupnost s vynikajícími rekreačními možnostmi. Velmi dobrá dostupnost vzhledem ke své poloze v centru města, především tramvajemi a rychlým přiblížením ze stanice metra A Malostranská. V okolí je mnoho kaváren, klubů a restaurací, několik menších obchůdků a večerek, pro větší nákupy je nejblíže nákupní centrum Nový Smíchov. Zároveň jste rychle napojení na systém vnitřního dopravního okruhu Prahy a svižně se dostanete na všechny hlavní trasy. V přilehlých ulicích je zavedený pražský systém parkovacích zón a rezidenti mají nárok na parkovací karty.

U této nabídky není provize pro realitní kancelář.
Měsíční nájemné: 42.000,-Kč + 2.500,-Kč poplatky.
Byt je volný a připravený k nastěhování ihned. Vřele doporučujeme prohlídku. Domácí mazlíčci jsou vítáni.

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.
Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Pronájem bytu 3+1 Praha 1, Hradčany, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, který se nachází v 4. podlaží, o ploše 81 m2, více toho najdete určitě zde, Byty 3+1 Praha 1.

Flat 3+1 for rent, 81 m2, Vlašská, Prague 1 - Mala Strana

Offer ID: V3416 **No commission to real estate** Fully furnished 3+1 loft apartment of 81 m2 located on Vlašská Street, Prague 1 - Malá Strana is offered for long term rent. The apartment has a total area of 81 m2 with a beautiful view of the gardens of the American Embassy and Petrin Hill. The apartment is rented with stylish furniture, fully furnished and suitable for 4 adults. Upon entering the apartment, we are greeted by a long entrance hall, passing into a charming living room with a window into the elegant kitchen. Further into the apartment are two separate bedrooms. One bedroom has direct access to the bathroom with bathtub, the other bathroom with shower is accessed from the living room. There are also built-in closets in the apartment. The excellent location in the heart of Little Country combines transport accessibility and excellent recreational opportunities. Very good transport accessibility due to the location in the city center, especially by streetcars and fast access from the metro station "A" Malostranská. There are many cafes, clubs and restaurants in the area, several small stores and eateries, for larger purchases the nearest shopping center is Nový Smíchov. At the same time, you are quickly connected to Prague's inner ring road system and can quickly reach all major routes. The adjacent streets have the Prague parking zone system and residents are entitled to parking passes. No real estate agency commission is paid on this offer. Monthly rent: 42.000 CZK + 2.500 CZK utilities. The apartment is vacant and ready for immediate occupancy. Viewing is highly recommended. Pets are welcome. The actual PENB energy class may be higher than the G class we are legally obliged to indicate due to lack of confirmation. Please contact the estate agent for further information and to arrange a viewing. All of Makers Reality's offerings can be found on: sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Základní info

Evidenční číslo:
V3416
Typ:
Byty, 3+1 pronájem
Adresa:
Vlašská, Praha 1, Hradčany, Praha
Cena:
42 000Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize, včetně právního servisu
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
81 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
4. podlaží
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku