Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

Pronájem bytu 3+1, 73m2, Praha 1 - Malá Strana, Hroznová

39 000Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+1
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 73 m2
  • 2. podlaží
  • stav: Velmi dobrý

Evidenční číslo / ID zakázky: V3415

**Bez provize realitní kanceláři**

Zařízený byt 3+1 s romantickou a okouzlující atmosférou v historickém domě poblíž Pražského hradu - krásná architektura, dobrá infrastruktura, útulné uličky a spousta míst k relaxaci - to vše je k dispozici zde, Malá Strana na Praze 1.

Byt o velikosti 73m2 se nachází ve druhém nadzemním podlaží historického domu, který se nachází v blízkosti Karlova mostu. Dům měnil svůj vzhled v průběhu několika století, během období gotiky, renesance a baroka; současná podoba fasády se nezměnila od 18. století. Interiér tvoří útulný obývací pokoj s jídelním stolem se židlemi, konferenčním stolkem s křesly, stolkem s televizí. Vrcholem místností je původní dřevěný malovaný strop a vlastní krb, který spolu s výhledem na Pražský hrad přímo z pokoje vytváří tu samou jedinečnou atmosféru. Hned vedle je oddělená vybavena kuchyně. K dispozici je technická místnost s pračkou a sušičkou. V bytě jsou 2 ložnice a 2 koupelny, přičemž jedna je se sprchovým koutem, druhá je s romantickou vanou.

Výborná poloha v srdci Malé Strany kombinuje a dopravní dostupnost s vynikajícími rekreačními možnostmi. Velmi dobrá dostupnost vzhledem ke své poloze v centru města, především tramvajemi a rychlým přiblížením ze stanice metra A Malostranská. V okolí je mnoho kaváren, klubů a restaurací, několik menších obchůdků a večerek, pro větší nákupy je nejblíže nákupní centrum Nový Smíchov. Zároveň jste rychle napojeni na systém vnitřního dopravního okruhu Prahy a svižně se dostanete na všechny hlavní trasy. V přilehlých ulicích je zavedený pražský systém parkovacích zón a rezidenti mají nárok na parkovací karty.

Měsíční nájemné - 39.000,-Kč + poplatky 2.500,-Kč + energie na vlastní náklady.
U této nabídky není provize pro realitní kancelář.
Byt je volný a připravený k nastěhování ihned, domácí zvířata jsou vítaná.

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.
Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Pronájem bytu 3+1 Praha 1, Malá Strana, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, který se nachází v 2. podlaží, z celkového počtu 5 podlaží, o ploše 73 m2, a nebo zkuste třeba, Byty 3+1 Praha 1, je vybaven či je k dispozici zařízeno nábytkem.

Rent of apartment 3+1, 73m2, Prague 1 - Mala Strana, Hroznova

Offer ID: V3415 **No commission to real estate agency** Furnished 3+1 apartment with romantic and charming atmosphere in a historical house near Prague Castle - beautiful architecture, developed infrastructure, cozy streets and many places for recreation - all this you will find here in Malá Strana in Prague 1. The 73 m2 apartment is located on the second floor of a historic house near the Charles Bridge. The house changed its appearance over several centuries, during the Gothic, Renaissance and Baroque eras; the current shape of the facade has not changed since the 18th century. The interior consists of a cozy living room with a dining table with chairs, a coffee table with armchairs, and a TV cabinet. The highlight of the room is the original painted wooden ceiling and its own fireplace, which together with the view of Prague Castle directly from the room creates that unique atmosphere. Next door is a separate equipped kitchen. There is a utility room with washing machine and dryer. The apartment has 2 bedrooms and 2 bathrooms, one with shower and one with romantic bathtub. The excellent location in the heart of Little Country combines transport accessibility and great recreational opportunities. Very good transport accessibility due to the location in the city center, especially by streetcar and quick access from the metro station "A" Malostranská. There are many cafes, clubs and restaurants in the area, several small stores and eateries, for larger purchases the nearest shopping center is Nový Smíchov. At the same time, you are quickly connected to Prague's inner ring road system and can quickly reach all major routes. The adjacent streets have Prague's parking zone system and tenants are entitled to parking passes. Monthly rent is 39.000 CZK + utilities 2.500 CZK + electricity according to consumption. For this offer there is no commission for the real estate. The apartment is vacant and ready for immediate occupancy, accommodation with pets is possible. The actual PENB energy class may be higher than the G class we are obliged to indicate by law due to lack of confirmation. Please contact the estate agent for further information and to arrange a viewing. All of Makers Reality's offerings can be found on: sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Základní info

Evidenční číslo:
V3415
Typ:
Byty, 3+1 pronájem
Adresa:
Hroznová, Praha 1, Malá Strana, Praha
Cena:
39 000Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize, včetně právního servisu
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
73 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
2. podlaží
Počet NP:
5
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku