Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

Pronájem bytu 2+kk 45 m2 Modrá, Praha 5 - Stodůlky

17 000Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 2+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Panelová
  • 45 m2
  • 12. podlaží
  • stav: Velmi dobrý

Nabízíme k pronájmu lákavý, kompletně rekonstruovaný 2+kk byt s plochou 45 m2, nacházející se v poklidné lokalitě Praha 5 - Stodůlky, na ulici Modrá. Byt v osobním vlastnictví se nachází v 11. patře panelové budovy s nově instalovaným výtahem, v oblasti obklopené zelení, parkem a sportovišti, což poskytuje příjemné a tiché prostředí pro bydlení.

Interiér o rozloze 45 m2 zahrnuje prostorný obývací pokoj s moderně vybaveným kuchyňským koutem, samostatný pokoj, koupelnu se sprchovým koutem, toaletu a předsíň. Součástí bytu je i sklepní kóje o velikosti 2 m2.

Díky nedávné rozsáhlé rekonstrukci byt nabízí vysoký standard vybavenosti, včetně nových podlah, interiérových dveří, radiátorů, omítek, malby, elektroinstalace, zcela nové kuchyně a koupelny s toaletou. Kuchyně je vybavena sklokeramickou varnou deskou, vestavnou troubou, myčkou a digestoří. V obývacím prostoru se nachází vinylová podlaha, v koupelně je keramická dlažba. Byt s východní orientací má plastové okna a bezpečnostní dveře. Topení a ohřev vody je řešen centrálně.

Budova prošla částečnou revitalizací, včetně instalace nového výtahu. Poloha bytu v nejvyšším patře zajišťuje maximální klid.

Byt se pyšní skvělou občanskou vybaveností v okolí, včetně škol, obchodů a služeb, a leží v srdci zelené oázy u nádherného Centrálního parku, známého svými rybníky, dětskými hřišti a zelení, což je ideální pro rodinné procházky, sportovní aktivity a odpočinek, zároveň umožňuje aktivní život ve městě. Nachází se také blízko OC Lužiny, obchodního centra s bohatou nabídkou obchodů, služeb a restaurací.

Výborná dopravní dostupnost je zajištěna díky blízkosti autobusové zastávky Archeologická a stanice metra Lužiny, linka B, odkud je to pouhých 16 minut do centra města (Můstek).

Byt představuje ideální volbu pro ty, kteří hledají klidné bydlení s výhodou dobré dostupnosti městské infrastruktury.

Měsíční náklady činí 5.000 Kč, k tomu elektřina, která je převedena na nájemníka. Byt je dostupný ihned.

Pronájem bytu 2+kk Praha 5, Stodůlky, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, který se nachází v 12. podlaží, o ploše 45 m2, a nebo zkuste třeba, Byty 2+kk Praha 5, je vybaven či je k dispozici zařízeno částečně nábytkem, ve vybavení také naleznete internet, elektro je zavedeno, a to 230V.

For rent flat, 2+KT, 45 m Modrá, Praha 5 - Stodůlky

We offer for rent an attractive, completely renovated 1-bedroom apartment with a floor area of 45 m, located in the quiet area of Prague 5 - Stodůlky, at Modrá street. The apartment, personally owned, is situated on the 11th floor of a panel building equipped with a newly installed elevator, surrounded by greenery, a park, and sports facilities, providing a pleasant and peaceful living environment. The interior, measuring 45 m, consists of a spacious living room with a modernly equipped kitchenette, a separate room, a bathroom with a shower, a toilet, and a hallway. The apartment also includes a cellar cubicle of 2 m. Following an extensive renovation, the apartment offers a high standard of equipment - new floors, interior doors, radiators, plasters, painting, electrical installation, a completely new kitchen, and a bathroom with a toilet. The kitchen is equipped with a ceramic hob, built-in oven, dishwasher, and extractor hood. The living area features vinyl flooring, while the bathroom has ceramic tiles. The apartment is east-facing, with plastic windows and security doors. Heating and hot water are centrally managed. The building has undergone partial revitalization, including the installation of a new elevator. The apartment's location on the top floor ensures maximum quietness. The apartment boasts excellent civic amenities in the vicinity, including schools, shops, and services, and is situated in the heart of a green oasis, next to the magnificent Central Park, known for its ponds, numerous playgrounds, and greenery, making it ideal for family walks, sports activities, and relaxation while also offering an opportunity for an active city life. It is also located close to the Lužiny Shopping Center, a shopping center with a wide range of shops, services, and restaurants. Excellent transport accessibility is provided by the proximity to the Archeologická bus stop and the Lužiny metro station, line B, with just 16 minutes to the city center (Můstek). This apartment is an excellent choice for those seeking a peaceful living environment with the benefit of good access to urban infrastructure. Monthly fees are 5,000 CZK, plus electricity, which is transferred to the tenant. The apartment is available immediately.

Základní info

Evidenční číslo:
00805
Typ:
Byty, 2+kk pronájem
Adresa:
Modrá, Praha 5, Stodůlky, Praha
Cena:
17 000Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Měsíční vyúčtovatelné poplatky činí 5 000 Kč. Elektřina bude převedena a účtována přímo na nájemce.
Náklady na bydlení:
The monthly service charges amount to CZK 5,000. Electricity will be transferred and billed directly to the tenant.
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Panelová

Plochy

Plocha užitná:
45 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
12. podlaží
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
107 kWh/m2

Vybavení objektu

Zařízeno částečně nábytkem


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku