Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Prodej zasíťovaného stavebního pozemku, Praha 5 - Zbraslav

8 736 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • lokalita: Klidná část obce
  • pozemek: 728 m2

Hledáte pozemek na nádherném místě v Praze? Pak si vám dovolím nabídnout tento mírně svažitý pozemek o výměře 728m, který je umístěn na východním břehu Vltavy s výhledy na protější břeh v nádherné lokalitě zvané Závist, v bezprostřední blízkosti Břežanského údolí, přírodní rezervace Šance a přírodního parku Střed Čech, zároveň s perfektním napojením na centrum Prahy.
Na pozemku je možné postavit rodinný dům s až dvěma nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. Začít stavět budete moci rychle a jednoduše - sítě jsou k dispozici a řádně zkolaudovány. Přípojka na elektřinu, vodu a kanalizaci jsou na hranici pozemku. Přístup k pozemku je zajištěn spoluvlastnickým podílem na přístupové cestě.
V Praze je málo tak sympatických lokalit jako je Závist, které jsou zasazeny do přírody a zároveň skvěle dopravně dostupné. Jen minutu pěšky je autobusová zastávky MHD Závist, ze které jezdí autobusy ve špičce každých 10 minut. Nebo je možné využít vlakovou zastávku s dojezdem na Hlavní nádraží 26 minut. Autem dojedete na Smíchov za 10minut nebo na Pankrác za 17 minut. Veškeré služby a zázemí města jsou v bezprostředním dosahu ve Zbraslavi.
Prodej probíhá formou převodu obchodního podílu ve společnosti (SPV), která vlastní pozemek a byla za účelem vlastnění pozemku založena. Tento atraktivní pozemek si můžete koupit za 12.000,- Kč za m (8.736.000,- Kč) a je to cena vč. provize, bezpečné úschovy a právního servisu. Neváhejte mě kontaktovat pro více informací a prohlídku.

Prodej stavebního pozemku Praha 5, Zbraslav, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, pozemek o velikosti 728 m2, případně vybírejte i tady, Stavební pozemky Praha 5.

Land for sale, Prague 5 - Zbraslav

Are you looking for a plot of land in a beautiful location in Prague? Then let me offer you this gently sloping plot of 728m, located on the eastern bank of the Vltava River with views of the opposite bank in a beautiful location called Závist, in the immediate vicinity of the Břežany Valley, the Šance Nature Reserve and the Central Bohemia Nature Park, with perfect connection to the center of Prague. On the plot it is possible to build a family house with up to two floors above ground and one underground floor. You will be able to start building quickly and easily - the utilities are available and properly approved. Electricity, water and sewage connections are at the boundary of the plot. Access to the plot is provided by a shared ownership share of the access road. There are few locations in Prague as sympathetic as Závist, which are nestled in nature and at the same time perfectly accessible by transport. Just a minute's walk away is the Závist public transport bus stop, from which buses run every 10 minutes at peak times. Alternatively, you can use the train stop with a 26 minute journey to the main train station. By car you can reach Smichov in 10 minutes or Pankrác in 17 minutes. All services and facilities of the city are within easy reach in Zbraslav. The sale takes place in the form of a transfer of a business share in a company (SPV) that owns the land and was established for the purpose of owning the land. You can buy this attractive land for 12.000,- CZK per m (8.736.000,- CZK) and this price includes commission, safe custody and legal service. Feel free to contact me for more information and viewing.

Základní info

Evidenční číslo:
0792
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Zíbrtova, Praha 5, Zbraslav, Praha
Cena:
8 736 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
vč. provize, bezpečné úschovy a právního servisu
Umístění:
Klidná část obce

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
728 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Dopravní dostupnost

Autobus, MHD, Silnice, Dálnice, Vlak


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku