Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Prodej zasíťované stavebního pozemku 873 m2 s novostavbou chatky v obci Jíkev u Nymburka

2 590 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • lokalita: Klidná část obce
  • pozemek: 873 m2

Nabízíme Vám výhradní zprostředkování prodeje zasíťovaného stavebního pozemku o výměře 873 m2 v centru obce Jíkev, na kterém se nachází novostavba chatky z roku 2022. Pozemek i chatka mají vlastní elektrickou a vodovodní přípojku.
Na pozemek je tedy přivedena vlastní elektrická (230 a 400 V) a vodovodní přípojka do vodovodní šachty, obecní kanalizace se nachází v silnici před pozemkem. Současně je hotový projekt a schválená výstavba vrtané studny, kterou si již může realizovat nový vlastník. Rovinatý pozemek je ze dvou stran nově oplocen a ze dvou stran ohraničení tvoří přilehlé sousední stavby.
Tento pozemek je v ÚR evidován jako stavební parcela, kde je povoleno vybudovat standardní přízemní/patrový rodinný dům s obytným podkrovím s maximální zastavitelnou plochou o velikosti 30 % z výměry pozemku. Chatka tak může zůstat jako zahradní domek. Detailní informace z ÚR povolené stavby zašleme na vyžádání.
Chatka s podlahovou plochou 20 m2 disponuje elektrickým vařičem, lednicí, malým krbem na bio olej, hliníkovými okny a vkusným nábytkem, který je součástí kupní ceny. Před chatkou je k dispozici venkovní prostorná terasa s výměrou 28 m2, která se právě dokončuje. Součástí je rovněž samostatná kůlna na nářadí a za chatkou jímky na dešťovou vodu se sprchou, suché WC za chatkou. Podlahu chatky tvoří zateplené OSB desky s vinylovou podlahou. Zdi i strop jsou rovněž zatepleny 10 cm vatou a pobity dubovými dřevěnými deskami ošetřené kvalitním olejem.
V chatce může zůstat veškerý nábytek, který je součástí kupní ceny, popř. může být vyklizen, avšak ihned k nastěhování.
V docházkové vzdálenosti v obci k dispozici samoobsluha se smíšeným zbožím, hostinec, MŠ a ZŠ 1. stupně, vlaková i autobusová zastávka ve směrech Nymburk, Loučen a Milovice, kde je již veškerá občanská vybavenost. Okolí obce obyvatelům nabízí krásnou přírodu s mnoha cyklostezkami. Právní servis vč. vyřízení hypotéky zdarma.

Prodej stavebního pozemku Jíkev, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, pozemek o velikosti 873 m2, a nebo zkuste třeba, Stavební pozemky Nymburk, je vybaven či je k dispozici parkování, terasa, ve vybavení také naleznete internet, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

We offer you the exclusive mediation of the sale of a networked building plot with an area of 873 m2 in the center of the village of Jíkev, on which there is a newly built cabin from 2022. Both the land and the cabin have their own electricity and water connection. The property is therefore supplied with its own electricity (230 and 400 V) and water connection to the water shaft, the municipal sewer is located in the road in front of the property. At the same time, the project is finished and the construction of a drilled well is approved, which the new owner can already implement. The flat plot is newly fenced on two sides and adjacent buildings form the boundary on two sides. This land is registered in the ÚR as a building plot, where it is permitted to build a standard single-storey/storey family house with a residential attic with a maximum buildable area of 30% of the land area. The cottage can thus remain as a garden house. We will send detailed information from the Ú of the permitted building upon request. The cottage with a floor area of 20 m2 has an electric stove, a refrigerator, a small bio-oil fireplace, aluminum windows and tasteful furniture, which is included in the purchase price. In front of the cottage there is a spacious outdoor terrace with an area of 28 m2, which is currently being completed. There is also a separate shed for tools and behind the cabin a rainwater tank with a shower, a dry toilet behind the cabin. The floor of the cabin consists of insulated OSB boards with a vinyl floor. The walls and ceiling are also insulated with 10 cm cotton wool and lined with oak wooden boards treated with high-quality oil. can be cleared, but ready to move in immediately. Within walking distance in the village there is a grocery store, an inn, a kindergarten and primary school, a train and bus stop in the directions of Nymburk, Loučen and Milovice, where all civic amenities are already available. The surroundings of the village offer residents beautiful nature with many cycle paths. Legal service incl. free mortgage settlement.

Základní info

Evidenční číslo:
107
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Jíkev, Nymburk
Cena:
2 590 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce

Cena obsahuje

včetně DPH

Plochy

Plocha pozemku:
873 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Vybavení objektu

Parkování, Terasa

Dopravní dostupnost

Vlak, Autobus, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku