Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Prodej zahrady 2 106 m2 - Stradov

2 690 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Zahrada
  • pozemek: 2106 m2

Hledáte zahrádku, kde byste si užili už tohle léto a do budoucna byste tam mohli i bydlet? Tak jste tady správně! Máme tu pro vás zahradu o rozloze 2106 m2, která čeká jen na to, až se stanete jejím novým majitelem.

**Spojení s přírodou a pohodlím**
Na této zahradě najdete vše, co potřebujete pro relaxaci a pohodlí navíc ve spojení s přírodou. Najdete zde zahradní domek s houpačkou a skleník se zavedenou elektřinou, který čeká na dokončení. Ano přesně tak! Na tomto pozemku je elektřina a máte tak možnost využití nejen elektrického nářadí, ale také chod domácnosti rekreační budovy nebo zřízení posuvné brány.

**Ovocné stromy a obdělávané políčko**
Zahrada je bohatá na ovocné stromy, které vám poskytnou čerstvé ovoce přímo z vašeho vlastního sadu. Mezi stromy najdete jabloně, třešně, višně, meruňky, broskve, slivoně, hrušně a ořešák, které jsou vysazené třetím rokem, takže již tohle léto můžete sklízet své první plody. Pravidelně obdělávané políčko pátým rokem a zdejší úrodná půda vám pak umožní pěstovat svou vlastní zeleninu a bylinky.

**Klidná atmosféra s potůčkem**
Zahrada se nachází v klidné části na okraji obce Stradov. Na zahrádce se nachází dvě skalky, které v létě hrají všemi barvami. Hned za zahrádkou protéká potůček, který dodává okolí klidnou atmosféru a poskytuje relaxační zvuk tekoucí vody. Po lehké úpravě by bylo možné potůček dokonce nechat protékat částí pozemku.

**Možnost výstavby a oplocení**
Máte-li v plánu užívat zahradu již nyní a v budoucnosti se tam i přesunout na celoroční užívání, pak na této zahradě je to možné! V souladu s územním plánem a regulativy můžete na pozemku totiž postavit až 100 m2 budovu k rekreačnímu užívání. Pozemek je oplocen převážně pletivem a částečně zděným plotem s dřevěným polem.

**Dostupnost a financování**
Zahrada je připravena na nového majitele a čeká na vás. Hypoteční úvěr na tento pozemek je možný pouze, pokud byste ručili jinou nemovitostí. S optimálním financováním vám rádi pomůžeme ve spolupráci s finančními poradci.

**Přijďte si zahradu prohlédnout!**
Pokud hledáte místo pro odpočinek a relaxaci ve spojení s přírodou, neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo domluvení prohlídky. Těšíme se na setkání s vámi a na možnost vám ukázat tuto krásnou zahradu!

Prodej zahrady Chlumec, pozemek o velikosti 2106 m2, více toho najdete určitě zde, Zahrady Ústí nad Labem, elektro je zavedeno, a to 230V.

Garden for sale, 2 106 m - Stradov

Are you looking for a garden where you can enjoy this summer and live there in the future? Then you've come to the right place! We have a garden of 2106 m2 just waiting for you to become its new owner. **Connection with nature and comfort** In this garden you will find everything you need for relaxation and extra comfort in connection with nature. You will find a garden house with a swing and a greenhouse with electricity that is waiting to be completed. Yes exactly! There is electricity on this property so you have the option of not only using power tools, but also running a household recreational building or setting up a sliding gate. **Fruit trees and cultivated field** The garden is abundant with fruit trees that will provide you with fresh fruit directly from your own orchard. Among the trees you will find apple, cherry, apricot, peach, plum, pear and walnut trees that are planted for the third year, so you can already harvest your first fruits this summer. The regularly cultivated field is in its fifth year and the fertile soil here will allow you to grow your own vegetables and herbs. **Quiet atmosphere with a stream** The garden is located in a quiet area on the outskirts of Stradov. In the garden there are two rock gardens that play with all colours in summer. Just behind the garden a small stream flows, which gives the surroundings a peaceful atmosphere and provides a relaxing sound of flowing water. After a slight modification, it would even be possible to let the brook flow through part of the property. **Possibility of construction and fencing** If you plan to use the garden now and move there for year-round use in the future, then it is possible in this garden! In fact, in accordance with the zoning plan and regulations, you can build up to a 100 m2 building on the plot for recreational use. The plot is fenced mainly with mesh and partly with a brick fence with a wooden field. **Availability and financing** The garden is ready and waiting for a new owner. A mortgage loan on this plot is only possible if you would be guaranteeing another property. We will be happy to help you with optimal financing in cooperation with financial advisors. **Come and see the garden!** If you are looking for a place for rest and relaxation in connection with nature, do not hesitate to contact us for more information or to arrange a viewing. We look forward to meeting you and showing you this beautiful garden!

Základní info

Evidenční číslo:
06524
Typ:
Pozemky, Zahrada prodej
Adresa:
Stradov, Chlumec, Ústí nad Labem
Cena:
2 690 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize, včetně právního servisu
Typ budovy:
Samostatně stojící

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
2106 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Dopravní dostupnost

Autobus, MHD, Silnice, Vlak


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku