Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej vojenského mlýna Uhlíkov - 720 m2, s víceúčelovou stodolou, pozemek 8 279 m2, Kšely

13 000 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 720 m2
  • zastavěná: 1577 m2
  • pozemek: 8279 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Dobrý
  • lokalita: Okraj obce
  • Sklep
  • Garáž
  • Parkování
  • Bazén

Dovolujeme si vám nabídnout areál vojenského mlýna Uhlíkov fungující jako zavedený penzion/usedlost s paintball arénou a víceúčelovou stodolou. Nachází se na samotě v obci Kšely u Českého Brodu.

Budova s rozlehlým pozemkem je vhodná na pronájem paintball arény s ubytováním v mlýně, případně na pořádání svateb, oslav, táborů, vzdělávacích akcí a dalších.

Rovněž lze toto místo přebudovat na vícegenerační rodinný dům na příjemné samotě, bokem od vesnice.

Jednotlivé budovy v areálu mají celých 720 m2, plocha pozemku je 8 279 m2.

Jednou z variant prodeje je prodej celé společnosti, která nemovitost vlastní včetně jejich licencí. Náplň činnosti s.r.o. je - provozování střelnic a výuka a výcvik ve střelbě se zbraní, nákup, prodej, přeprava, půjčování a uschovávání zbraní a střeliva, služby soukromých detektivů, ostraha majetku a osob. Dále společnost vlastní zbrojní licence C, D a E.

V areálu se nachází:

- Budova 250 let starého mlýna laděného do vojenského statku s ubytovací kapacitou až pro 13 osob ve 3 ložnicích.
Dispozice: v přízemí je společenská místnost, jídelna, kuchyně, sociální zázemí. Ve druhém patře jsou 3 ložnice, dvě toalety a jedna koupelna. Dále velká nevyužitá půda (možnost dodatečných ubytovacích kapacit).
- Paintball aréna s plechovou halou 4×10 m, kde je možné pořádat různé kurzy, případně pronajmout na svatby, večírky, oslavy aj.
- stodola 10 x 20 m - multifunkční, pořádání svateb, oslav, či možnost využít jako krytou střelnici.
- bazén 3 x 8 m
- parkoviště 15 x 20 m
- Indiánské teepee + možnost stanování

Areál je velmi variabilní. Lze pronajímat na různé oslavy, svatby, společenské akce, či večírky. Případně využít jako penzion a nabízet možné sportovní využití v paintball aréně.

Odhad ročního výnosu cca 10 %.

Nemovitost je napojena na veřejný vodovod. Nicméně na pozemku jsou tři vlastní studny.
Vytápění nemovitosti je řešeno krbem a zplynovacím kotlem na dřevo.

Areál se nachází na okraji obce Kšely. Obec se nachází nedaleko Českého Brodu. V Českém Brodě jsou jak mateřské školky, tak základní škola. Dále obchodní areál s množstvím obchodů, restaurace a potraviny - Penny a Lidl.
V okolí množství zajímavých míst na výlety a turistiku - Památník bitvy u Lipan, jezero Sadská, pískovna Doubrava, vodní svět Kolín, tvrz Tuchoraz, Český Brod - gotické sklepy a podzemní chodby a mnoho dalšího.

Zatím nebyl dodán štítek energetické náročnosti, proto uvádíme G.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Doporučujeme k prohlídce.

Prodej rodinného domu Kšely, stav je uveden jako dobrý, umístěný v lokalitě, kde je okraj obce, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 720 m2, pozemek o velikosti 8279 m2, se zastavěnou plochou 1577 m2, a zahradou 8279 m2, a nebo zkuste třeba, Rodinné domy Kolín, je vybaven či je k dispozici sklep, garáž, parkování, terasa, bazén, zařízeno částečně nábytkem, zahrada.

Sale of military mill Uhlíkov - 720 m2, with multi-purpose barn, land 8,279 m2, Kšely

We would like to offer you the premises of the Uhlíkov military mill functioning as an established guesthouse/homestead with a paintball arena and a multi-purpose barn. It is located in a secluded area in the village of Kšely near Český Brod. The building with a large plot of land is suitable for renting a paintball arena with accommodation in the mill, or for organizing weddings, celebrations, camps, educational events and others. Currently, the capacity of this accommodation and the possibility of organizing events is reserved until the end of the year. This place can also be converted into a family house in a pleasant seclusion, to the side of the village. The individual buildings in the area have a total of 720 m2, the land area is 8,279 m2. One variant of the sale is the sale of the entire company that owns the property, including their licenses. Scope of activity s.r.o. is - operation of shooting ranges and teaching and training in shooting with weapons, purchase, sale, transport, lending and storage of weapons and ammunition, services of private detectives, security of property and persons. Furthermore, the company owns weapons licenses C, D and E. In the area there is: - A 250-year-old mill building converted into a military farm with accommodation capacity for up to 13 people in 3 bedrooms. Layout: on the ground floor there is a common room, dining room, kitchen, social facilities. On the second floor there are 2 bedrooms, two toilets and one bathroom. Furthermore, large unused land (possibility of additional accommodation). - Paintball arena with a sheet metal hall 4x10 m, where it is possible to organize various courses, or to rent for weddings, parties, celebrations, etc. - barn 10 x 20 m - multifunctional, for organizing weddings, celebrations, or the possibility of using it as a covered shooting range. - swimming pool 3 x 8 m - parking lot 15 x 20 m - Indian teepee + camping option The area is very variable. It can be rented for various celebrations, weddings, social events or parties. Alternatively, use it as a guest house and offer possible sports use in the paintball arena. Estimated annual yield approx. 10%. The property is connected to the public water supply. However, there are three private wells on the property. The property is heated by a fireplace and a wood-fired gasification boiler. The complex is located on the outskirts of the village of Kšely. The village is located near Český Brod, where there are complete civic amenities. There are many interesting places for trips and tourism in the vicinity - Lipan Battle Memorial, Sadská lake, Doubrava sand pit, Kolín water world, Tuchoraz fortress, Český Brod - Gothic cellars and underground passages and much more. The energy efficiency label has not yet been delivered, so we present G. Do not hesitate to contact us for more information. We recommend a visit.

Základní info

Evidenční číslo:
0513
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Kšely, Kolín
Cena:
13 000 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně všech služeb RK
Stav:
Dobrý
Umístění:
Okraj obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
8279 m2
Plocha užitná:
720 m2
Plocha zastavená:
1577 m2
Plocha zahrady:
8279 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Počet NP:
3
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Terasa, Sklep, Zahrada, Zařízeno částečně nábytkem, Bazén, Garáž, Parkování


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku