Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

Prodej, vinný sklep s apartmánem, 183 m2, Bořetice

7 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pension
  • lokalita: Okraj obce
  • pozemek: 115 m2

Reality 11 Vám zprostředkují prodej zavedeného vinného sklepa s apartmánem o celkové užitné ploše 183 m, v malebné obci Bořetice, jen pár kilometrů od Velkých Pavlovic. Tento moderně zrekonstruovaný a vybavený objekt se momentálně pronajímá na krátkodobé relaxační pobyty, jelikož je zde naprosté soukromí a klid. Takže, pokud byste nechtěli objekt využívat pro své potřeby, lze ho s velmi zajímavou výnosností dále pronajímat.

Vytápění a ohřev vody zajištuje teplené čerpadlo a díky tomu jsou celkové měsíční náklady pouze 3 200,-Kč. Voda je napojena na obecní řád a kanalizace je svedena do septiku, kde je zavedený velmi důmyslný způsob odčerpávání, pro ulehčení vyvážení jeho obsahu.

Stavba pochází z roku 1940, ale mnohé se z ní nedochovalo, takže se v podstatě postavil nový dům. Kompletní nová střecha, nové obvodové zdi 80 %, zateplení domu, dvojitá okna atd.

Bořetice leží v jihomoravském kraji, v okrese Břeclav a jedná se o velice významnou vinařskou obec ve Velkopavlovické oblasti. V obci byla v roce 2000 vyhlášena recesistická vinařská Svobodná spolková republika Kraví hora. Vinařskou dominantou obce Bořetice je kouzelná vesnička vinných sklípků pod Kraví horou, která se nachází asi půl kilometru severozápadně od samotné obce. Je zde něco kolem 260 sklepů, v nichž se skrývají vína, která dosahují vynikajících kvalit.

Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který pro Vás zdarma vyřídíme. Vzhledem k rozpracování energetického štítku uvádíme zatím energetickou třídu G.
Pokud Vás zaujala nabídka této nevšední a ojedinělé nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat. Ev. číslo: 26211.

Prodej penzionu Bořetice, stav je uveden jako novostavba, umístěný v lokalitě, kde je okraj obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 183 m2, pozemek o velikosti 115 m2, se zastavěnou plochou 91 m2, více toho najdete určitě zde, Penziony Břeclav, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování, elektro je zavedeno, a to 230V.

sale of an established wine cellar with an apartment with a total usable area of 183 m, in the picturesque village of Bořetice, just a few kilometers from Velké Pavlovice. This modern renovated and equipped building is currently rented out for short-term relaxation stays, as there is complete privacy and peace. So, if you would not like to use the object for your needs, it can be further rented out with a very interesting yield. Heating and water heating is ensured by a heat pump, and thanks to this, the total monthly costs are only CZK 3,200. The water is connected to the municipal system and the sewage is led to the septic tank, where a very ingenious pumping method is introduced to facilitate the balancing of its contents. The building dates back to 1940, but not much of it survived, so basically a new house was built. Complete new roof, new perimeter walls 80%, insulation of the house, double glazing, etc. Bořetice is located in the South Moravian region, in the Břeclav district, and is a very important wine-growing village in the Velkopavlovická region. In 2000, the recessionist wine-growing Free Federal Republic of Kraví hora was declared in the village. The wine-growing feature of the village of Bořetice is the magical village of wine cellars under Kraví hora, which is located about half a kilometer northwest of the village itself. There are around 260 cellars, in which wines are hidden, which reach excellent qualities. It is possible to finance the property with a mortgage loan, which we will arrange for you free of charge. Due to the development of the energy label, we currently list the energy class G. If you are interested in the offer of this unusual and unique property, do not hesitate to contact me.

Základní info

Evidenční číslo:
26211
Typ:
Komerční nemovitosti, Pension prodej
Adresa:
Bořetice, Břeclav
Cena:
7 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
cena je kompletní
Stav:
Novostavba
Umístění:
Okraj obce
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha pozemku:
115 m2
Plocha užitná:
183 m2
Plocha zastavená:
91 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
2
Počet PP:
1

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná
Energetická náročnost:
110 kWh/m2

Vybavení objektu

Parkování, Garáž


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku