Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

Prodej víceúčelového komerčního objektu s možnou přestavbou na rodinný dům v obci Kralupy n.Vlt., Ho

11 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Obchodní prostor
  • lokalita: Klidná část obce

Je nám ctí Vám nabídnout výhradní zprostředkování prodeje výjimečného víceúčelového komerčního objektu v části obce Kralupy nad Vltavou postaveného v roce 1976, nacházejícího se na osamoceném lukrativním místě hory Hostibejk. Patrová cihlová budova byla vždy provozována jako restaurace a vždy platila za výjimečnou budovu nacházející se jednom z nejhezčím místě v Kralupech vůbec. Konalo se zde spoustu oslav, svateb, narozenin apod. akcí, k čemu toto výjimečné místo přímo nabízí.
Na objekt je zpracována nová projektová dokumentace na modernizaci objektu se stávajícím využitím restaurace s venkovní zahrádkou, viz vizualizace, avšak možností je zde dle územního plánu vícero. Objekt může nadále sloužit jako restaurace, volnočasové relaxační centrum pro děti, zdravotnické zařízení nebo přestavbu na rodinný dům. Veškerou projektovou dokumentaci na vyžádání zašleme emailem a bude předána budoucímu majiteli pro další využití.
Celková plocha pozemku činí 1 336 m2, zastavěná plocha činí 414 m2 a užitná 485 m2. Součástí nemovitosti jsou okolní pozemky, které se částečně využívalo na parkovací stání nebo zahradu či venkovní posezení. Další zdarma parkovací stání pro restauraci se nachází u restaurace na obecním pozemku dostupné po obecní příjezdové komunikaci ul. Hostivítova.
Budova je napojena na veškeré inženýrské sítě, tj. plyn, elektřina 230, 400 V, obecní kanalizaci i vodovod a telekomunikační sítě a je zabezpečena alarmem, možnost také připojit na PCO.
Dispozice budovy (sklep, 1.NP a 2.NP) lze shlédnout ve virtuální prohlídce interiéru. Budova je vytápěna plynovým kondenzačním kotlem a během zimy temperována.
Jedná se neopakovatelnou nabídku a výbornou investici na další pokračování současného provozu nebo také pro jiné komerční služby. Nemovitost není v současné době provozována a je ihned k předání.
V Kralupech je k dispozici veškerá občanská vybavenost: mateřské školky, základní školy, obchody, supermarkety, zdravotní středisko, nemocnice, pošta, banky, společenská a sportovní střediska, aj. V centru města se nachází vlakové nádraží s přímým spojem 25 min do centra Prahy na Masarykovo a Hlavní nádraží a rovněž autobusové zastávky PID s dopravou na nejbližší metra Ládví, Letňany, Prosek, Střížkov, Bořislavka, Dejvická aj.
Vyřízení úvěru vč. právního servisu zdarma. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo nemovitost prodat vyšší nabídce.

Prodej obchodních prostor Kralupy nad Vltavou, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 485 m2, se zastavěnou plochou 414 m2, a nebo zkuste třeba, Obchodní prostory Mělník, je vybaven či je k dispozici balkon, sklep, parkování, ve vybavení také naleznete kabelové rozvody, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

We are honored to offer you the exclusive mediation of the sale of an exceptional multi-purpose commercial building in a part of the village of Kralupy nad Vltavou, built in 1976, located on a secluded, lucrative site of Mount Hostibejk. The one-story brick building has always been operated as a restaurant and has always paid for an exceptional building located in one of the most beautiful places in Kralupy ever. Many celebrations, weddings, birthdays, etc. events took place here, which this exceptional place directly offers. A new project documentation is being prepared for the object to modernize the object with the existing use of a restaurant with an outdoor garden, see visualization, but there are several options according to the spatial plan. The building can continue to serve as a restaurant, leisure relaxation center for children, medical facility or conversion to a family home. We will send all project documentation on request by email and it will be handed over to the future owner for further use. The total area of the land is 1,336 m2, the built-up area is 414 m2 and the usable area is 485 m2. Part of the property is the surrounding land, which was partly used for a parking space or a garden or outdoor seating. Another free parking space for the restaurant is located next to the restaurant on the municipal property, accessible via the municipal access road on Hostivítova Street. The building is connected to all utility networks, i.e. gas, electricity 230, 400 V, municipal sewerage and water supply and telecommunication networks and is secured by an alarm, the possibility to also connect to a PCO. The layout of the building (basement, 1st floor and 2nd floor) can view in a virtual tour of the interior. The building is heated by a gas condensing boiler and heated during the winter. This is a unique offer and an excellent investment for the continuation of the current operation or for other commercial services. The property is not currently in use and is available for immediate transfer. All civic amenities are available in Kralupy: kindergartens, elementary schools, shops, supermarkets, health center, hospital, post office, banks, social and sports centers, etc. In the city center there is a train station with a direct connection in 25 minutes to the center of Prague to Masarykovo and Hlavní nádraží, as well as PID bus stops with transport to the nearest metros Ládví, Letňany, Prosek, Střížkov, Bořislavka, Dejvická, etc. Loan processing incl. free legal service. In the case of several interested

Základní info

Evidenční číslo:
109
Typ:
Komerční nemovitosti, Obchodní prostor prodej
Adresa:
Hostivítova, Kralupy nad Vltavou, Mělník
Cena:
11 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně DPH

Plochy

Plocha užitná:
485 m2
Plocha zastavená:
414 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
5
Počet NP:
2

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Balkon, Sklep, Parkování

Dopravní dostupnost

Vlak, MHD, Autobus, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku