Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej rozestavěné novostavby domu 4+kk v obci Vojkovice

5 840 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 125 m2
  • zastavěná: 154 m2
  • pozemek: 623 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Klidná část obce

Nabízíme Vám zprostředkování prodeje rozestavěné novostavby rodinného domu v obci Vojkovice, okres Mělník. Jedná se o prodej levé poloviny dvojdomu, které po kolaudaci získá vlastní číslo popisné, proto lze koupi řešit hypotečním úvěrem. V pravé polovině dvojdomu bydlí jeden vlastník. Vjezdová komunikace je pro oba domy společná. Celková plocha pozemku pod domem vč. zahrady tak činí 623 m2. Na příjezdovou cestu z hlavní komunikaci bude novému vlastníkovi bezplatně zřízeno věcné břemeno chůze a jízdy. Dům se nachází v klidné a současně nezátopové části obce Vojkovice a je schovaný od hlavní silnice u lesa.
Rodinný dům se zastavěnou plochou 154 m2 byl postaven z tepelně izolačních tvárnic Ytong lampda o tloušťce 45 cm a není tak již třeba zateplovat, zbývá jen nastříkat barevnou fasádní omítku. Dům je dispozičně řešen jako 4+kk s dalším úložným prostorem na půdě, v přiložené situaci a půdoryse je možné shlédnout dispoziční uspořádání interiéru.
Na dům s velmi úspornou energetickou třídou A bylo v roce 2023 vydáno pravomocné stavební povolení a nový vlastník si dům již dokončí na své náklady. Kalkulace stavebních nákladů na dokončení činí cca 2 mil. Kč vč. veškerých dokončovacích prací. Současný vlastník zdarma kupujícímu předá veškerou stavební dokumentaci vč. rozpočtu a je ochoten pomoci a zajistit dokončovací práce. Vytápění je navrženo buď tepelným čerpadlem nebo elektrokotlem, podlahové vytápění není instalované. Další možností vytápění je krbovými kamny v obývacím pokoji, hrubá příprava je již také dokončena.
Parkovaní je možné za vjezdovou bránou na dálkové ovládání na vlastním pozemku před domem nebo v přilehlé ulici. Dům i pozemek je kompletně oplocen a již napojen na veškeré inženýrské sítě (elektřina 230 a 380 V, kanalizace i obecní vodovod), plyn je na hranici pozemku, ale není přiveden do domu.
Celé přízemí je prostorné a slunné. V celém domě jsou plastová okna s trojskly, připraveno na pokládku podlahové krytiny, příprava pro instalaci veškerých rozvodů elektřiny i podlahového vytápění v mědi a vody v plastu.
V blízkosti domu je k dispozici pošta, praktický lékař, krásné velké dětské hřiště v borovém háji u fotbalového hřiště, mateřská školka, ZŠ ve Veltrusech, v Kralupech nebo v sousedním Hostíně. Ve Vojkovicích je zastávka autobusu MHD se spojem do Prahy, Neratovic a do Kralup, kde je autobusové a vlakové nádraží s přímým spojem 25 min do centra Prahy na Masarykovo nádraží nebo také PID na různé stanice metra. Vojkovice mají také hezkou vekou pískovnu určenou ke koupání i rybaření, krásné procházky po okolí vč. cyklistiky. Právní servis vč. vyřízení hypotéky ZDARMA.

Prodej rodinného domu Vojkovice, stav je uveden jako novostavba, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 1 podlaží, o ploše 125 m2, pozemek o velikosti 623 m2, se zastavěnou plochou 154 m2, a zahradou 469 m2, a nebo zkuste třeba, Rodinné domy Mělník, je vybaven či je k dispozici zahrada, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

We offer mediation in the sale of a newly built family house in the village of Vojkovice, district of Mělník. This is the sale of the left half of a semi-detached house, which will get its own descriptive number after approval, so the purchase can be solved with a mortgage loan. One owner lives in the right half of the semi-detached house. The entrance road is common to both houses. The total area of the land under the house incl. the garden thus amounts to 623 m2. A walking and driving easement will be established free of charge for the new owner on the driveway from the main road. The house is located in a quiet and at the same time non-flooding part of the village of Vojkovice and is hidden from the main road by the forest. The family house with a built-up area of 154 m2 was built from heat-insulating Ytong lampda blocks with a thickness of 45 cm. facade plaster. The layout of the house is designed as a 4+kk with additional storage space in the attic, in the attached situation and floor plan you can see the layout of the interior. The house with a very economical energy class "A" was issued a valid building permit in 2023 and the new owner already completed at their own expense. The calculation of construction costs for completion amounts to approx. 2 million CZK incl. all finishing works. The current owner will hand over all construction documentation to the buyer free of charge, incl. budget and is willing to help and provide finishing touches. Heating is designed either with a heat pump or an electric boiler, underfloor heating is already installed. Another heating option is a fireplace stove in the living room, the rough preparation has already been completed. Parking is possible behind the remote-controlled entrance gate on your own property in front of the house or in the adjacent street. The house and the plot are completely fenced and already connected to all utility networks (electricity 230 and 380 V, sewerage and municipal water supply), gas is at the border of the plot, but it is not supplied to the house. The entire ground floor is spacious and sunny. The entire house has triple-glazed plastic windows, ready for laying the floor covering, and all electricity and underfloor heating in copper and water in plastic are also ready. Near the house there is a post office, a general practitioner, a beautiful large children's playground in a pine grove near the football field, a kindergarten, a primary school in Veltrusy. Legal service incl. FREE mortgage settlement.

Základní info

Evidenční číslo:
114
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Vojkovice, Mělník
Cena:
5 840 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Cena k jednání
Stav:
Novostavba
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně DPH

Plochy

Plocha pozemku:
623 m2
Plocha užitná:
125 m2
Plocha zastavená:
154 m2
Plocha zahrady:
469 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
4
Počet NP:
1
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. A - mimořádně úsporná
Energetická náročnost:
72 kWh/m2

Vybavení objektu

Zahrada

Dopravní dostupnost

MHD, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku