Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej rodinný dům 6kk - Karlovy Vary - Hůrky

15 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 330 m2
  • zastavěná: 200 m2
  • pozemek: 635 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce

Pokud hledáte skutečný vysněný domov, představuji vám tento krásný a precizně postavený rodinný dům z roku 2008 o dispozici 6KK v Karlových Varech -Hůrky, s užitnou plochou 330 m2, umístěný na pozemku o velikosti 635 m2. Tento dům je situován v klidném prostředí, pouhých 5 km od centra města, obklopený krásně udržovanou zahradou, která je zdobena okrasnými dřevinami a vybavena sofistikovaným automatickým zavlažovacím systémem. Dům je pravidelně udžován a je v perfektním stavu.

Interiér domu je plně modernizován a nabízí širokou škálu kvalitního vybavení. V přízemí najdete prostorný obývací pokoj s krbem, zářivě světlý díky velkým oknům, které do místnosti vpouštějí přirozené světlo. Vedle obývacího pokoje je umístěna vyhřívaná zimní zahrada o velikosti 17m2, která je prakticky celá otevíratelná a umožňuje vám vychutnat si celoroční odpočinek na čerstvém vzduchu a to i v zimních měsích měsících díky podlahovému vytápění. Dále se zde nachází moderně vybavená kuchyně, koupelna a komfortní pracovna, což umožňuje ideální práci z domova. Přímý vstup do garáže o velikosti 24m2 s přilehlou dílnou 7m2 zajišťuje pohodlný přístup bez nutnosti vystavení se nepříznivému počasí.

Druhé patro je rozděleno na čtyři pokoje. Master bedroom je prostorná ložnice, s vlastní šatnou a en-suite koupelnou pro maximální soukromí a pohodlí, celkově o velikosti 30m2. K tomu přistupují dva další pokoje o velikosti 23 a 26 m2, každý s vlastním balkonem. Čtvrtá místnost, která sloužila jako tělocvična, má 36m2 a je umístěna nad garáži. Hlavní koupelna, sloužící jako domácí wellness centrum, je vybavena velkou vířivkou pro 4 osoby, sprchou a saunou, což poskytuje ideální prostor pro relaxaci a odpočinek.

Teplo v celém domě zajištuje moderní tepelné čerpadlo viessmann země-voda, které poskytuje maximální úsporu energie. Dům je ihned k dispozici pro nastěhování, bez nutnosti dalších investic. Parkování zahrnuje kromě garáže i další parkovací stání až pro dvě auta před domem. Je ideální pro rodiny s dětmi, páry hledající klidný život, kteří oceňují pohodlí a luxus blízko městského centra.

Protože před umístěním inzerátu nebyl aktualizován energetický průkaz budovy (PENB), je tato nemovitost v souladu s aktuální legislativou klasifikována do energetické třídy G. Průkaz PENB bude v průběhu prodeje doplněn.

Pro více informací o tomto domu nebo pro domluvení osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Prodej rodinného domu Karlovy Vary, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, o ploše 330 m2, pozemek o velikosti 635 m2, se zastavěnou plochou 200 m2, zkusit to můžete ještě tady, Rodinné domy Karlovy Vary, je vybaven či je k dispozici balkon, terasa, zařízeno nábytkem, elektro je zavedeno, a to 230V.

Sale houses Family, 390 m - Karlovy Vary - Hůrky

If you are searching for a truly dream home, let me introduce you to this beautiful and precisely built 6KK family house in Karlovy Vary, with a usable area of 330 m, situated on a plot of 635 m. This home is located in a quiet area, just 5 km from the city center, surrounded by a beautifully maintained garden adorned with ornamental trees and equipped with a sophisticated automatic irrigation system. The interior of the house is fully modernized and offers a wide range of quality equipment. On the ground floor, you will find a spacious living room with a functional fireplace, brightly lit by large windows that let in natural light. Next to the living room is a heated winter garden of 17m, which is almost fully openable, allowing you to enjoy relaxation in the fresh air and also use it in winter thanks to underfloor heating. There is also a modernly equipped kitchen, bathroom, and comfortable home office, enabling ideal work from home. Direct access to the garage of 24m with an adjacent workshop of 7m ensures comfortable access without being exposed to adverse weather. The second floor is divided into four rooms. The master bedroom is a spacious bedroom with its own dressing room and en-suite bathroom for maximum privacy and comfort, measuring a total of 30m. In addition, there are two children's rooms measuring 23 and 26 m, each with its own balcony. The fourth room, which served as a gym, measures 36m. The second bathroom, serving as a home wellness center, is equipped with a large jacuzzi for four people, a shower, and a sauna, providing an ideal space for relaxation and rest. The entire house is heated by a modern ground-water heat pump, providing maximum energy savings. The house is immediately available for move-in, connected to all engineering networks and includes, besides a garage, additional parking spaces. It is ideal for families with children, couples seeking a quiet life, who appreciate comfort and luxury close to the city center. Because the energy performance certificate of the building (PENB) was not updated before placing the ad, this property is classified in energy class G in accordance with current legislation. The PENB certificate will be supplemented during the sale. For more information about this house or to arrange a personal tour, do not hesitate to contact me.

Základní info

Evidenční číslo:
06672
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Františka Krejčího, Hůrky, Karlovy Vary
Cena:
15 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Plochy

Plocha pozemku:
635 m2
Plocha užitná:
330 m2
Plocha zastavená:
200 m2
Plocha terasy:
17 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
5
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Balkon, Terasa


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku