Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

prodej, rodinný dům 5+kk, 140 m2, Cerhenice - okr. Kolín

12 998 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 140 m2
  • zastavěná: 141 m2
  • pozemek: 813 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Velmi dobrý
  • Garáž
  • Parkování

prodej rodinného domu 5+kk s garáží o celkové užitné ploše 140m, se nachází v městysu Cerhenice.

Dům stojí na vlastním oploceném pozemku o výměře 813m.¨

Jedná se o nemovitost v klidné části obce obytná zóna, slepá ulice.

Dispozice přízemí: vstupní chodba, samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem. Hlavní obytná část je tvořena prostornou kuchyní s vestavěnými spotřebiči a jídelnou, obývacím pokojem se vstupem na terasu o výměře 20m a jednou obytnou místností.

Dispozice v 2.NP: 3 obytné místnosti, koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem a WC. Dále je možnost využití úložných půdních prostor.

Topení domu je řešeno novým plynovým kondenzačním kotlem a krbovou vložkou s teplovodním výměníkem, který je možné kombinovat. K domu náleží vlastní vrt s pitnou vodou, který jde kombinovat s městským vodovodem. Je zde také automatická úpravna vody-změkčovač. Jsou zde plastová okna s žaluziemi a sítěmi proti komárům.

Součástí domu je prostorná garáž s automatickými garážovými vraty, průtokovým ohřívačem a nerezovým pracovním dřezem (rovněž s úložnými půdními prostory), s technickou místností se samostatným vstupem na zahradu. Na zahradě se nachází zahradní domek, nově vybudovaný bazén s pískovou filtrací a s automatickým tepelným čerpadlem.

O úpravu vody v bazénu se stará automatická řídící jednotka AQUA OXI (bez chlórová úprava vody). Dále, pak k odpočinku slouží nová pergola.

Městys Cerhenice je příjemná prosperující obec s veškerou občanskou vybaveností, je zde Obecní úřad, nově zrekonstruovaná ZŠ, nově postavená MŠ školka, Abba školka pro děti s autismem, lékař pro děti a dospělé, dům s pečovatelskou službou pro seniory, denní stacionář, 2 dětská hřiště - Keltské a Workoutové. Centrum pro vzdělávání dětí, spolkový dům, fotbalový stadion, dva obchody, řeznictví, hospůdka. Poblíž hlavního nádraží pak nalezneme parkovací dům a venkovní letní kavárnu. Vzhledem k hezké lokalitě s docházkovou vzdáleností do školky a školy, a dále s přihlédnutím na důraz bezpečné dopravy v obci, je tato nabídka velmi vhodná zejména pro rodiny s dětmi.

Dopravní dostupnost: Vlak (Praha-Kolín), bus.

Jedná se o velmi zajímavou nabídku bez dalších investic do rekonstrukce. Ev. číslo: 26357.

Prodej rodinného domu Cerhenice, stav je uveden jako velmi dobrý, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 140 m2, pozemek o velikosti 813 m2, se zastavěnou plochou 141 m2, více toho najdete určitě zde, Rodinné domy Kolín, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování, terasa, elektro je zavedeno, a to 230V.

sale of a 5+kk family house with a garage with a total usable area of 140m, located in the town of Cerhenice. The house stands on its own fenced plot with an area of 813m.¨ This is a property in a quiet part of the village. In Blanky Waleské street residential zone, dead end street. Layout of the ground floor: entrance hall, separate toilet, bathroom with shower. The main living area consists of a spacious kitchen with built-in appliances and a dining room, a living room with access to a 20m terrace and one living room. Layout on the 2nd floor: 3 living rooms, bathroom with corner bath, shower and toilet. There is also the possibility of using attic storage spaces. The house is heated by a new gas condensing boiler and a fireplace insert with a hot water exchanger, which can be combined. The house has its own well with drinking water, which can be combined with the municipal water supply. There is also an automatic water treatment plant-softener. There are plastic windows with blinds and mosquito nets. The house includes a spacious garage with automatic garage door, flow heater and stainless steel work sink (also with attic storage spaces), with a utility room with a separate entrance to the garden. In the garden there is a garden house, a newly built swimming pool with sand filtration and an automatic heat pump. The water in the pool is treated by the automatic control unit AQUA OXI (chlorine-free water treatment). Furthermore, a new pergola is used for relaxation. The town of Cerhenice is a pleasant, prosperous village with all civic amenities, there is a municipal office, a newly renovated elementary school, a newly built kindergarten, Abba kindergarten for children with autism, a doctor for children and adults, a nursing home for the elderly, a day care center, 2 childrens playground - Celtic and Workout. Childrens education centre, clubhouse, football stadium, two shops, butcher, pub. Near the main station we will find a parking garage and an outdoor summer cafe. Due to the nice location with walking distance to the kindergarten and school, and also taking into account the importance of safe transport in the village, this offer is especially suitable for families with children. Transport availability: Train (Prague-Kolín), bus. This is a very interesting offer without additional investment in reconstruction.

Základní info

Evidenční číslo:
26357
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Cerhenice, Kolín
Cena:
12 998 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
cena je kompletní
Stav:
Velmi dobrý
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha pozemku:
813 m2
Plocha užitná:
140 m2
Plocha zastavená:
141 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. D - méně úsporná
Energetická náročnost:
234 kWh/m2

Vybavení objektu

Terasa, Parkování, Garáž


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku