Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej rodinného domu 300m2

21 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Smíšená
  • obytná: 201 m2
  • zastavěná: 201 m2
  • pozemek: 956 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce
  • Garáž
  • Parkování

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízím k prodeji dvougenerační rodinný dům po rekonstrukci s dispozicí 4+kk a 3+kk s podlahovou plochou 300m2.

Tento velkorysý dům se nachází v Praze- Klánovicích.

Dům disponuje dvěma podlažími a má dva samostatné vchody.

V první části domu v přízemí vstoupíte z předsíně do prostorného obývacího pokoje spojeného s kuchyní a jídelnou odkud projdete přímo na zahradu.
Spodní patro disponuje i samostatnou toaletou, která je přístupná z předsíně. Vedle kuchyně se také nachází praktická spíž.

Ve druhém nadzemním podlaží se nachází velká galerie, z níž je možné se dostat do všech pokojů na patře.
První dva neprůchozí pokoje jsou vyžívány jako dětské, vedle nich se nachází velmi prostorná koupelna a dále ložnice, spojená s pracovním koutem, ze které je vchod na druhou toaletu.

Prostorná technická místnost je zároveň spojovací místností do druhé části domu.
Zde najdete velkorysé 3+kk se samostatnou koupelnou, toaletou a obývací částí v patře, odkud sejdeme schodištěm do přízemní. V přízemí najdeme další obývací pokoj s kuchyní a spíží, dále ložnicí a velkou dílnou.
Z obýváku navazuje předsíň se samostatným vchodem na zahradu.

K domu přísluší prostorná garáž pro dvě auta. Na pozemku je možné zaparkovat další automobil.

Zahrada o celkové výměře 956 m2 je rovinatá, pěkně udržovaná a stojí na ní zahradní domek.

Praha 9- Klánovice je lukrativní lokalita, která vyniká nejen svojí polohou, kde máte vše na dosah ruky, ale také komfortem bydlení s velkým množstvím zeleně.
Kompletní občanská vybavenost - v místě naleznete i lékařský dům s odbornými lékaři, poštu, restaurace, kavárny, volnočasové aktivity atd.
Další výhodou je krásné koupaliště s bazénem přímo u lesa, které máte opravdu pár minut pěšky od domu

Máte-li děti, pak Vás potěší skutečnost, že škola se nachází pouze 5 minut od domu, a česko-anglická škola jen o kousek dál.
Jednou z největších výhod tohoto bydlení je výborná dopravní dostupnost do centra Prahy. Stanice MHD je vzdálená pouhých 5 minut chůze. Vlakem jste za 20 minut na Masarykově nádraží.

Neváhejte a přijďte se o jedinečnosti tohoto bydlení přesvědčit na vlastní oči.
Budu se na Vás těšit na prohlídce!

Prodej rodinného domu Praha 9, Klánovice, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 201 m2, pozemek o velikosti 956 m2, se zastavěnou plochou 201 m2, a nebo zkuste třeba, Rodinné domy Praha 9, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

In the exclusive representation of the owner, I offer for sale a two-generation family house after reconstruction with a layout of 4+kk and 3+kk with a floor area of 300 m2. This generous house is located in Prague-Klánovice. The house has two floors and has two separate entrances. In the first part of the house on the ground floor, you enter from the hall into a spacious living room connected to the kitchen and dining room, from where you can walk directly to the garden. The lower floor also has a separate toilet, which is accessible from the hall. There is also a practical pantry next to the kitchen. On the second floor above ground there is a large gallery from which it is possible to reach all the rooms on the floor. The first two non-passable rooms are used as children's rooms, next to them there is a very spacious bathroom and a bedroom, connected to a work corner, from which there is an entrance to the second toilet. The spacious utility room is also a connecting room to the other part of the house. Here you will find a generous 3+kk with a separate bathroom, toilet and living area on the first floor, from where we go down the stairs to the ground floor. On the ground floor we find another living room with a kitchen and pantry, as well as a bedroom and a large workshop. From the living room there is an entrance hall with a separate entrance to the garden. The house has a spacious garage for two cars. It is possible to park another car on the property. The garden with a total area of 956 m2 is flat, well maintained and has a garden house on it. Prague 9 - Klánovice is a lucrative location that stands out not only for its location, where you have everything at your fingertips, but also for the comfort of living with a large amount of greenery. Complete civic amenities - in the place you will also find a doctor's house with specialist doctors, a post office, restaurants, cafes, leisure activities, etc. Another advantage is a beautiful swimming pool with a pool right next to the forest, which is really only a few minutes' walk from the house If you have children, then You will be pleased with the fact that the school is only 5 minutes from the house, and the Czech-English school is just a short distance away. One of the biggest advantages of this housing is the excellent transport accessibility to the center of Prague. The public transport station is only a 5-minute walk away. You can reach Masaryk station in 20 minutes by train. Do not hesitate and come see for yourself the uniqueness of this home. I look forward to seeing you on the tour!

Základní info

Evidenční číslo:
HZ147499
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
V Jehličině, Praha 9, Klánovice, Praha
Cena:
21 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Smíšená

Cena obsahuje

s provizí RK, včetně právního servisu

Plochy

Plocha pozemku:
956 m2
Plocha užitná:
201 m2
Plocha zastavená:
201 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Počet pokojů:
5
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Garáž, Parkování


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku