Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej rodinného domu 174 m2 Praha 6 - Suchdol

19 340 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 174 m2
  • pozemek: 744 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce
  • Sklep
  • Garáž
  • Parkování

Dovoluji si Vám nabídnout rodinný dům 5+1, s výměrou 174 m2 a celkovou plochou pozemku 744m2, v lokalitě Suchdol - Praha 6, ul. Májová.

Dispozice domu jsou následující:
Přízemí Dominantou domu je velký obývací pokoj s krbem orientovaný na jihozápad, na obývací pokoj navazuje jídelna, která je propojena s kuchyní, odkud vede vstup na terasu (10m2) s pohledem do zahrady. Dále je zde předsíň, vstupní chodba se šatnou, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, technická místnost (možnost umístění pračky a sušičky) a vstup do sklepního prostoru.
V prvním patře se nachází velká ložnice orientovaná na jihozápadní stranu, pokoj se stejnou orientací a další dvě místnosti orientované do zahrady, v první místnosti je vyvedena voda, tudíž místnost nabízí přetvoření na koupelnu pro první patro. Druhá místnost nemá okna, avšak lze snadno přetvořit na pokoj s okem do zahrady, z této místnosti také vede vstup na horní terasu (2,5m2). Dále je zde chodba se vstupy do pokojů, samostatné WC, komora a vstup na půdní prostor.

Jedná se o cihlový dům, který je částečně podsklepený. První nadzemní podlaží má užitnou plochu 96m2, druhé nadzemní podlaží má užitnou plochu 76m2, dále je k domu přistavěna garáž o výměře 16m2. Objekt je napojen na vodovodní řád a na rozvod elektrické energie. Plyn je v ulici rozveden. Odpadní vody jsou svedeny do jímky, připojení na veřejnou kanalizaci je možné. Dům je vytápěn elektrickým kotlem a disponuje vlastní studnou.

Na pozemku o celkové výměře 744m2 se nachází udržovaná předzahrádka, velká zahrada se vzrostlými stromy za domem s orientací na severovýchod. Na zahradě se nachází sklad pro zahradní nábytek a náčiní a zastřešený prostor pro venkovní grilování.

Cca 250m od domu se nachází Suchdolské náměstí. V docházkové vzdálenosti od domu je mateřská i základní škola, prodejna potravin, restaurace, kavárna, lékárna, ordinace lékařů. Také je zde spoustu dětských hřišť i sportovišť včetně krytého bazénu či tenisových kurtů. Pěkné okolí nabízí spoustu výletních míst, například do Tichého údolí, Divoké Šárky nebo na Kozí hřbety.
V krátké dojezdové vzdálenosti jsou mezinárodní školy Riverside School a ISP.
Dopravní spojení ke stanici metra Dejvická obstarávají autobusy, v přípravě jsou plány na výstavbu tramvajové trati.

Dům je ihned volný k nastěhování.

Možno financovat hypotečním úvěrem, který pro Vás rádi, zdarma, zajistíme za těch nejlepších podmínek na trhu.

Ohledně dalších informací mě neváhejte kontaktovat.

Doporučuji prohlídku!

Prodej rodinného domu Praha 6, Suchdol, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 174 m2, pozemek o velikosti 744 m2, a zahradou 744 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy Praha 6, je vybaven či je k dispozici sklep, garáž, parkování, terasa, zahrada, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

I would like to offer you a family house 5+1, with an area of 174 m2 and a total land area of 744 m2, in the location of Suchdol - Prague 6, Májová Street. The layout of the house is as follows: Ground floor - The dominant part of the house is a large living room with a fireplace facing southwest, the living room is connected to the dining room, which is connected to the kitchen, from where there is an entrance to the terrace (10 m2) with a view of the garden. There is also an entrance hall, an entrance hall with a dressing room, a bathroom with a shower, a separate toilet, a utility room (possibility of placing a washing machine and dryer) and an entrance to the cellar. On the first floor there is a large bedroom oriented to the south-west side, a room with the same orientation and two other rooms oriented to the garden, in the first room there is a water outlet, so the room can be transformed into a bathroom for the first floor. The second room has no windows, but can easily be transformed into a room with an eye to the garden, from this room there is also an entrance to the upper terrace (2.5m2). There is also a corridor with entrances to the rooms, a separate toilet, a storage room and an entrance to the attic. It is a brick house with a partial basement. The first above-ground floor has a usable area of 96m2, the second above-ground floor has a usable area of 76m2, and a garage of 16m2 has been added to the house. The building is connected to the water supply system and to the electricity distribution system. The gas is distributed in the street. Wastewater is diverted to a sump, connection to the public sewage system is possible. The house is heated by an electric boiler and has its own well. On the plot of land with a total area of 744m2 there is a well-maintained front yard, a large garden with mature trees behind the house, oriented to the northeast. In the garden there is storage for garden furniture and tools and a covered area for outdoor grilling. About 250m from the house is Suchdolské náměstí. Within walking distance from the house there is a kindergarten and elementary school, a grocery store, a restaurant, a cafe, a pharmacy, and a doctor's office. There are also many playgrounds and sports fields, including an indoor swimming pool and tennis courts. The nice surroundings offer lots of places to visit, for example to Tiché údolí, Divoká Šárka or to Kozí hřbety. The international schools Riverside School and ISP are within a short driving distance. Transport connections to the Dejvická metro station are provided by buses, plans for the construction of a tram line are being prepared. The house is immediately available to move into. It is possible to finance it with a mortgage loan, which we will be happy to secure for you, free of charge, under the best conditions on the market. Please do not hesitate to contact me for further information. I recommend a tour!

Základní info

Evidenční číslo:
HZ147028
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Májová, Praha 6, Suchdol, Praha
Cena:
19 340 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
744 m2
Plocha užitná:
174 m2
Plocha sklepa:
1 m2
Plocha zahrady:
744 m2
Plocha terasy:
2 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Počet pokojů:
5
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Terasa, Sklep, Garáž, Parkování, Zahrada


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku