Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej rodinného domu 150 m, pozemky 801 m

6 980 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 150 m2
  • zastavěná: 100 m2
  • pozemek: 801 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Po rekonstrukci
  • lokalita: Centrum obce

Pro rodinné bydlení nabízíme k prodeji moderní rodinný dům v Jistebnici nedaleko Tábora. Dům po zásadní rekonstrukci s dispozicí 4+kk s užitnou plochou 150 m2 respektuje charakter původní stavby, přízemí sestává z prostorného obývacího pokoje, propojeného s kuchyňským koutem, ložnice s výstupem na zahradu, předsíně, koupelny se sprchovým koutem a samostatného WC; v podkroví se nacházejí další dvě ložnice, technická místnost, úložná chodba, koupelna s vanou a WC. V celém domě jsou použity moderní nadstandardní materiály i značkové spotřebiče, vytápění tepelným čerpadlem s podlahovým topením, v oknech izolační trojskla, podlahy vinylové, do všech místností jsou rozvedeny datové kabely. Objekt je napojen na vodovodní řad, je připravena přípojka na kanalizaci (očekáváno napojení do 2 let, zatím využíván septik), parkování ve dvoře. Zadní část domu plynule přechází do zahrady, počínaje terasou (lze umístit posezení, jídelní stůl, vířivku apod.) s návaznými dřevěnými stupni. Zahrada čeká na úpravu podle záměru a kreativity budoucího majitele.

Město Jistebnice má přes dva tisíce obyvatel a disponuje potřebnou infrastrukturou: najdete zde základní i mateřskou školu, supermarket, přírodní koupaliště (cca 300 metrů od domu), tenisové kurty i knihovnu. Kromě kostela, zámku a tvrze je Jistebnice známá také jako místo nalezení tzv. Jistebnického kancionálu z 15. století. Příroda v okolí s mnohými rybníky, turistickými cestami a cyklostezkami nabízí široké rekreační vyžití, cca 5 km je vzdálen také golfový areál Čertovo břemeno.

Výhodná poloha zaručuje dobré spojení do Tábora (12 km), případně na dálnici D3, využít lze také přímé spojení autobusem do Tábora, Sedlčan, Borotína i do Prahy. Dům je po kolaudaci a připraven ihned k nastěhování, nejsou vyžadovány žádné úpravy ani dokončovací práce. PENB se zpracovává a bude doplněn dodatečně.

Prodej rodinného domu Jistebnice, stav je uveden jako po rekonstrukci, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 150 m2, pozemek o velikosti 801 m2, se zastavěnou plochou 100 m2, a zahradou 701 m2, více toho najdete určitě zde, Rodinné domy Tábor, je vybaven či je k dispozici zahrada.

For family living, we offer for sale a newly built house in Jistebnica near Tábor. The house after major reconstruction with a layout of 4+kk with a usable area of 150 m2 respects the floor plan of the original building, the ground floor consists of a spacious living room connected to the kitchen, a bedroom with access to the garden, an anteroom, a bathroom with a shower and a separate toilet; in the attic there are two more bedrooms, a utility room, a storage corridor, a bathroom with a bathtub and a toilet. The entire house uses modern, high-quality materials and brand-name appliances, heat pump heating with underfloor heating, double-glazed windows, vinyl floors, data cables are laid out in all rooms. The building is connected to the water mains, a connection to the sewage system is ready (connection is expected within 2 years, septic tank is currently used), parking in the yard. The rear part of the house flows seamlessly into the garden, starting with the terrace (you can place a sitting area, dining table, hot tub, etc.) with subsequent wooden steps. The garden is waiting to be modified according to the intention and creativity of the future owner. The town of Jistebnice has over two thousand inhabitants and has the necessary infrastructure: you will find here a primary and kindergarten school, a supermarket, a natural swimming pool (approx. 300 meters from the house), tennis courts and a library. In addition to the church, castle and fortress, Jistebnice is also known as the place where the so-called Jistebnice chantry from the 15th century was found. The surrounding nature with its many ponds, hiking trails and cycle paths offers a wide range of recreational activities, and the Čertovo břemeno golf course is also approx. 5 km away. The convenient location guarantees a good connection to Tábor (12 km), or to the D3 highway, you can also use a direct bus connection to Tábor, Sedlčany, Borotín and Prague. The house is ready to move into immediately, no modifications or finishing works are required.

Základní info

Evidenční číslo:
832076
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Táborská, Jistebnice, Tábor
Cena:
6 980 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
801 m2
Plocha užitná:
150 m2
Plocha zastavená:
100 m2
Plocha zahrady:
701 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
4
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Vybavení objektu

Zahrada

Dopravní dostupnost

Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku