Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej rodinného domu 120 m2, Jarpice

3 690 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 120 m2
  • zastavěná: 200 m2
  • pozemek: 626 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Dobrý
  • lokalita: Okraj obce
  • Garáž
  • Parkování

Nabízíme vám jedinečnou příležitost k zakoupení domu se zahradou, který prošel částečnou rekonstrukcí.
Tato nemovitost se nachází v obci Jarpice, severozápadně od Slaného, a leží na březích Vranského a Pálečského potoka. Samotný dům o zastavěné ploše přes 140 m2 s obytnou plochou přes 80 m2 disponuje čtyřmi navzájem propojenými obytnými místnostmi, do kterých se vchází přes zádveří a dále samostatnou kuchyň, ze které je také přístup do koupelny se sprchovým koutem a WC. V domě také najdeme ze dvora přístupnou kotelnu, kde je instalovaný automatický kotel na pelety s akumulačním zásobníkem topné vody.

Ale to není všechno! K nemovitosti patří také prostorná garáž, nad kterou byla postavena obytná přístavba. Co je však ještě zajímavější, máte možnost rozšířit nemovitost nad přízemím původní stodoly, kde jsou krásné klenuté stropy. To znamená, že máte obrovský potenciál vytvořit další obytný nebo podnikatelský prostor dle svých představ, který může být navíc samostatně přístupný z druhé strany pozemku.

Dům je napojený na městský vodovod. Odpadní voda je svedena do čističky. Obecní kanalizace je aktuálně ve výstavbě. V domě jsou vyměněná okna za plastová s izolačním dvojsklem a kompletně zrekonstruována elektřina, voda a odpady.

Vedle skutečných fotografií máte k dispozici i nápady, jak by mohlo vypadat vaše budoucí bydlení.

Co tuto nemovitost činí ještě atraktivnější? Můžete očekávat pohodlný a rychlý dojezd do hlavního města, protože centrum je vzdáleno pouhých 50 minut jízdy. Tato výhoda umožní spojit klid venkovského života s výhodami městského prostředí, ať už potřebujete pracovat v centru nebo si užít jeho kulturní nabídku. Pokud hledáte kombinaci klidu venkova, blízkosti města a potenciálu pro rozšíření, tato nemovitost je pro vás ideální volbou. Nezapomeňte, že dobré příležitosti jako tato se neobjevují často!

V případě zájmu vám doporučíme financování vaší nové nemovitosti. Díky našemu klientskému servisu vám pomůžeme vyřídit veškeré právní náležitosti. Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme podrobnější informace. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Prodej rodinného domu Jarpice, stav je uveden jako dobrý, umístěný v lokalitě, kde je okraj obce, z celkového počtu 1 podlaží, o ploše 120 m2, pozemek o velikosti 626 m2, se zastavěnou plochou 200 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy Kladno, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování, zařízeno nábytkem, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Sale of a family house, 120 m2, Jarpice

We offer you a unique opportunity to purchase a house with a garden that has undergone partial reconstruction. This property is located in the village of Jarpice, northwest of Slaný, and is situated on the banks of the Vranský and Pálečský streams. The house itself, with a built-up area of over 140 m2 and a living area of over 80 m2, has four interconnected living rooms accessed through the vestibule, as well as a separate kitchen with access to a bathroom with a shower and a toilet. In the house, you will also find a boiler room accessible from the courtyard, where an automatic pellet boiler with a hot water accumulator tank is installed. But that's not all! The property also includes a spacious garage with a residential extension built above it. What's even more interesting is that you have the opportunity to expand the property above the ground floor of the original barn, which features beautiful vaulted ceilings. This means you have the potential to create additional residential or business space according to your preferences, which can also be independently accessed from the other side of the land. The house is connected to the municipal water supply, and wastewater is directed to a treatment plant. Municipal sewage is currently under construction. The windows have been replaced with double-glazed plastic windows, and the electricity, water, and drainage have been completely reconstructed. What makes this property even more attractive? You can expect a comfortable and quick commute to the capital, as the city center is just a 50-minute drive away. This advantage allows you to combine the tranquility of rural life with the benefits of urban living, whether you need to work in the city center or enjoy its cultural offerings. If you are looking for a combination of rural tranquility, city proximity, and expansion potential, this property is the ideal choice for you. Remember that opportunities like this do not come along often! If you are interested, we can recommend financing options for your new property. Thanks to our client service, we will assist you in handling all the necessary legal requirements. If this offer interests you, please do not hesitate to contact us. We will be happy to provide you with more detailed information. In case of multiple interested parties in the property, the owner reserves the right to sell the property to the highest bidder

Základní info

Evidenční číslo:
21583
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Jarpice, Kladno
Cena:
3 690 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
cena je včetně provize a realitního i právního servisu
Stav:
Dobrý
Umístění:
Okraj obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s poplatky, včetně právního servisu, cena k jednání

Plochy

Plocha pozemku:
626 m2
Plocha užitná:
120 m2
Plocha zastavená:
200 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
5
Počet NP:
1
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Garáž, Parkování, Zařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

Silnice, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku