Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy
  • Rezervováno

Prodej rodinné domy, 103 m2 - Herink

10 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Dřevostavba
  • obytná: 103 m2
  • zastavěná: 120 m2
  • pozemek: 401 m2
  • stav: Řadový
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce
  • Parkování

Nabízím k prodeji atraktivní přízemní nízkoenergetický rodinný dům v poklidné lokalitě v obci Herink, ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení nedaleko Prahy. Tento poloviční dvojdomek v osobním vlastnictví nabízí praktickou dispozici 4+kk s užitnou plochou 104 m2, zajišťující pohodlné bydlení pro celou rodinu.

Dům z roku 2011 je postaven jako bezbariérová dřevostavba, nabízející tři ložnice s výhledem na jih a jihozápad, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem orientovaným na východ, samostatnou šatnu, koupelnu a samostatnou WC. K nemovitosti patří i krásně upravená zahrada o velikosti 281 m2 s jižní orientací a parkovací místo s možností rozšíření pro dvě vozidla.
S ohledem na energetickou účinnost se provozní náklady udržují na velmi nízké úrovni, nepřesahující 5000 Kč měsíčně, přičemž existuje potenciál pro další úspory díky instalaci solárních panelů.

Umístění domu v Herinku, jen 19 km od centra Prahy a 7 km od Říčan, nabízí vynikající dopravní spojení a zároveň množství aktivit v přírodě. V obci se nachází dětská hřiště, fotbalové hřiště, cyklostezky a další rekreační možnosti. S příjemně nízkými měsíčními náklady na bydlení představuje tento dům ideální volbu pro rodiny s dětmi, páry hledající klid, nebo jako perspektivní investici.

Energetický štítek ( PENB) Metoda hodnocení energetické náročnosti budov platná od 1. 1. 2022 - Klasifikační třída pro primární energii z neobnovitelných zdrojů je F: Toto znamená, že budova má vysokou spotřebu neobnovitelné energie, ale ukazatel energetické náročnosti je B: Tento ukazatel se týká celkové energetické náročnosti budovy a zohledňuje všechny aspekty související s energetickou efektivitou budovy, včetně izolace, vytápění, větrání a osvětlení. B je velmi dobrá třída, což naznačuje, že i přes vysokou spotřebu neobnovitelných zdrojů je budova navržena a provozována tak, aby byla relativně energeticky účinná.
Celková dodaná energie je A: Tento ukazatel se zaměřuje na množství energie, které budova spotřebuje, nezávisle na tom, zda jde o obnovitelné nebo neobnovitelné zdroje. Třída A zde naznačuje, že celková spotřeba energie budovy je velmi nízká, což je nejlepší možné hodnocení.


Pro další informace nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat. Objekt svou jedinečností stojí za pozornost a nabízí výjimečnou příležitost pro klidné bydlení blízko hlavního města.

Prodej rodinného domu Herink, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, o ploše 103 m2, pozemek o velikosti 401 m2, se zastavěnou plochou 120 m2, a zahradou 281 m2, a mnohem více na, Rodinné domy Praha východ, je vybaven či je k dispozici parkování, terasa, zařízeno částečně nábytkem, zahrada, elektro je zavedeno, a to 230V.

Sale houses Family, 103 m - Herink

I am offering for sale an attractive ground-floor low-energy family house in the peaceful locality of Herink, ideal for those seeking calm living close to Prague. This semi-detached house in personal ownership offers a practical 4+kk layout with a usable area of 104 m, ensuring comfortable living for the whole family. The house, built in 2011, is designed as a barrier-free wooden structure, offering three bedrooms with southwest and south views, a spacious living room with an east-oriented kitchenette, a separate wardrobe, bathroom, and toilet. The property also includes a beautifully maintained garden of 281 m with a southern orientation and a parking space with the possibility of expansion for two vehicles. With regard to energy efficiency, operational costs are kept at a very low level, not exceeding 5000 CZK per month, with the potential for further savings through the installation of solar panels. The location of the house in Herink, just 19 km from the center of Prague and 7 km from Říčany, offers excellent transport connections and a variety of activities in nature. The village has children's playgrounds, a soccer field, bike paths, and other recreational options. With pleasantly low monthly living costs, this house is an ideal choice for families with children, couples seeking peace, or as a prospective investment. The energy performance certificate (PENB) is being processed and will be provided as soon as possible. For more information or to arrange a viewing, please do not hesitate to contact. The property's uniqueness is worth your attention and offers an exceptional opportunity for peaceful living close to the capital."

Základní info

Evidenční číslo:
06476
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Spojovací, Herink, Praha východ
Cena:
10 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize, včetně právního servisu
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Dřevostavba

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
401 m2
Plocha užitná:
103 m2
Plocha zastavená:
120 m2
Plocha zahrady:
281 m2
Plocha terasy:
20 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
4
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. F - velmi nehospodárná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
249 kWh/m2

Vybavení objektu

Parkování, Terasa, Zařízeno částečně nábytkem, Zahrada

Dopravní dostupnost

Silnice, Autobus, MHD, Dálnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku