Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

Prodej restaurace, 360 m2, Praha - Vinohrady

3 800 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Restaurace, bar

Evidenční číslo / ID zakázky: VS155

Naše společnost dovoluje si vám nabídnout přenechání pronájmu za odstupné plně vybavené stylové restauraci poblíž centra Prahy. Podnik je v provozu úspěšných bezmála dvacet let, má věrné zákazníky a vynikající hodnocení na Googlu.

Interiér restaurace je řešen v nejlepších tradicích evropských hospod a pubů, nese atmosféru útulného domova a pocit nadčasovosti. Prostory jsou zdobeny stylovými tapety, tmavým dřevem, stejně jako kvalitním jemně hrubým dřevěným nábytkem, který je charakteristickým pro estetiku těchto typů restaurací. Koncept podniku, stejně jako design, obsahuje akcentní prvky dekoru, což dělá restauraci nezapomenutelnou.

Útulná restaurace je situována v přízemí historické budovy v blízkosti pražských pozoruhodností a dobré občanské vybavenosti se spoustou zákazníků, kteří k vám budou chodit rádi každý den nejen na večeře, ale i na obědy či na drink. Výborná dopravní dostupnost nejbližší tramvajová zastávka se nachází 2 min., stanice metra A 3 min. chůze od restaurace. Koncepce a umístění restaurace přesně uspokojí české návštěvníky, turisty a expaty.

V roce 2017 restaurace prošla nákladnou rekonstrukcí: byla instalovaná vzduchotechnika, nové interiérové dveře, nové dubové podlahy, renovace WC apod. V objektu je zvuková izolace.

Obrovskou výhodou je, že restaurace se skládá ze dvou zajímavě řešených oddělených prostorů, které vyvolávají pocit soukromí. Jeden je o velikosti 80 m2, druhý s výměrou 280 m2 je dvoupodlažní. Každý z nich má samostatný vchod, WC a bar.

Restaurace je zavedená a plně funkční, zařízená kvalitním gastronomickým vybavením se spotřebiči a nábytkem. Přibližná kapacita posazení v prostorech je cca 140 míst, v teplém období k tomu navíc je možné využít předzahrádku před restaurací s kapacitou cca 25 míst. Použité fotografie představují přibližný design restaurace.

Cena prodeje: 3.800.000,- Kč včetně právního servisu.

Rádi vám představíme všechny možnosti této prostorné nemovitosti a poskytneme kompletní informace na osobní schůzce po podpisu NDA.

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Prodej restaurace Praha 1, Vinohrady, stav je uveden jako velmi dobrý, o ploše 360 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Restaurace Praha 1.

Restaurant for sale, 360 m, Prague - Vinohrady

Offer ID: VS155 Our company would like to offer you for sale a business - a fully equipped stylish restaurant near the center of Prague. This establishment has been operating successfully for almost twenty years, has loyal customers and excellent reviews on Google. The interior of the restaurant is made in the best traditions of European pubs and taverns and creates a cozy homely atmosphere and a sense of timelessness. Spaces are decorated with dark wood and high-quality, finely textured wooden furniture, typical of the aesthetics of such restaurants. The concept of the establishment, as well as the design, include accent decorative elements that make the restaurant unforgettable. This cozy restaurant is located on the first floor of a historic building close to the sights and good civil infrastructure of Prague, with lots of customers who will be glad to come to you every day not only for lunch or dinner, but also for a drink. Excellent transport accessibility - the nearest streetcar stop is 2 minutes away and the A metro station is a 3-minute walk from the restaurant. The concept and location of the restaurant will perfectly satisfy Czech visitors, tourists and foreigners. In 2017, the restaurant underwent a costly renovation: installed air conditioning system, new interior doors, new oak floors, renovated toilets, etc. The areas are soundproofed. A great advantage is that the restaurant consists of two interestingly designed separate spaces, creating a sense of privacy. One of them has a size of 80 sq.m., and the other, two-storey, 280 sq.m.. Each has a separate entrance, toilet and bar. The restaurant is set up and fully functioning, equipped with high quality gastronomic equipment, appliances and furniture. There is a seating capacity of 140 places and in the warmer months there is an outdoor seating area of 25 seats in front of the restaurant. The pictures used represent an approximate design of the restaurant. Selling price: 3.800.000 CZK including legal service. We will be happy to show you all the possibilities of this wonderful place and give you full information at a personal meeting after signing the NDA. The real energy class PENB may be higher than class G, which we are required to state by law due to the absence of confirmation. All of Makers Reality's offerings can be found on: sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Základní info

Evidenční číslo:
VS155
Typ:
Komerční nemovitosti, Restaurace, bar prodej
Adresa:
Praha 1, Vinohrady, Praha
Cena:
3 800 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně právního servisu
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu

Plochy

Plocha užitná:
360 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku