Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej prostorného bytu 2+kk s terasou, 65 m2, K Lánu, Praha 6 - Vokovice

Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 2+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 67 m2
  • 3. podlaží
  • Výtah
  • Sklep
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce

Hledáte moderní a prostorné bydlení? Chcete žít pohodlně a v blízkosti Šáreckého údolí? Tak právě pro vás tady mám mezonetový byt s terasou a krásným výhledem na Prahu.

Nabízím vám byt s dispozicí 2+kk o velikosti 61,61 m2. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňskou linkou, komory, koupelny s toaletou, ložnice, druhé koupelny s toaletou. Součástí bytu je i terasa o velikosti 3,17 m2 a sklep 2,47 m2.

V prvním patře bytu se přes chodbu dostanete do prosvětleného obývacího pokoje. Nedostatkem místa tu trpět nebudete vejde se vám pohodlný gauč i konferenční stolek. I přes to, že se jedná o podkrovní byt, prostor je dobře využitý.

Z kuchyňského koutu a obývacího pokoje je přístup na terasu o velikosti 3,17 m2, která do interiéru vrhá příjemné světlo. Z chodby se dveřmi dostanete do první koupelny se sprchovým koutem a toaletou (zde je umístěna pračka) a do prostorné komory, kde je umístěný plynový kotel na ohřev vody a topení (možnost využití i jako šatna).

Z obývacího pokoje vedou dřevěné schody do druhého patra, kde se nachází samostatná místnost ložnice s malou pracovnou. V ložnici je umístěna klimatizace, aby byl zaručen komfort. Přes ložnici je vstup do druhé prostorné koupelny s vanou a toaletou (zde je umístěna sušička na prádlo).

Byt se nachází ve 3. a 4. patře bytového domu, který byl kompletně zrekonstruován v roce 2015. Výtah je samozřejmostí a s parkováním přímo u domu není žádný problém. Kromě toho zde najdete u domu kavárnu, potraviny, poštu atd..

V okolí bytu najdete vše potřebné školu, školku, zdravotní středisko, dětské hřiště, poštu, supermarket BILLA, pizzerii, kavárnu a potraviny. A pokud by Vám ani to nestačilo, tak za pouhých 10 minut jste v centru Prahy. Výhodou je také dobré spojení MHD (metro stanice Bořislavka, TRAM,BUS). Dobré dopravní spojení vozem a MHD na letiště Václava Havla.

Prodej bytu 2+kk Praha 6, Vokovice, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 3. podlaží, z celkového počtu 4 podlaží, o ploše 67 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Byty 2+kk Praha 6, je vybaven či je k dispozici sklep, terasa, výtah, zařízeno částečně nábytkem, ve vybavení také naleznete telefon, internet, satelit, kabelová televize, kabelové rozvody, ostatní.

Sale of a spacious apartment 2+kk with a terrace, 65 m, K Lánu, Prague 6 - Vokovice

Are you looking for modern and spacious accommodation? Do you want to live comfortably and close to Šárka Valley? Then I have just the thing for you a duplex apartment with a terrace and a beautiful view of Prague. I offer you an apartment with a 2+kk layout, measuring 61.61 m^2. The apartment consists of a living room with a kitchenette, pantry, bathroom with toilet, bedroom, second bathroom with toilet. The apartment also includes a terrace measuring 3.17 m^2 and a cellar of 2.47 m^2. On the first floor of the apartment, through the hallway, you enter the bright living room. You will not suffer from a lack of space here there is room for a comfortable couch and a coffee table. Despite being an attic apartment, the space is well-utilized. From the kitchen corner and living room, there is access to the terrace measuring 3.17 m^2, which brings pleasant light into the interior. From the hallway, doors lead to the first bathroom with a shower and toilet (where the washing machine is located) and to the spacious pantry, where the gas boiler for water heating and heating is located (can also be used as a wardrobe). Wooden stairs from the living room lead to the second floor, where there is a separate bedroom with a small study. The bedroom is equipped with air conditioning to ensure comfort. Through the bedroom, there is an entrance to the second spacious bathroom with a bathtub and toilet (where the dryer is located). The apartment is located on the 3rd and 4th floors of a building that was completely renovated in 2015. An elevator is a matter of course, and there is no problem with parking directly at the house. In addition, you will find a cafe, grocery store, post office, etc., near the house. In the vicinity of the apartment, you will find everything you need a school, kindergarten, medical center, children's playground, post office, BILLA supermarket, pizzeria, cafe, and grocery store. And if that's not enough, you are just 10 minutes away from the center of Prague. The advantage is also the good public transport connection (metro station Bořislavka, TRAM, BUS). Good transport connections by car and public transport to Václav Havel Airport.

Základní info

Evidenční číslo:
21164
Typ:
Byty, 2+kk prodej
Adresa:
K lánu, Praha 6, Vokovice, Praha
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Rohový
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
67 m2
Plocha sklepa:
3 m2
Plocha terasy:
3 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
3. podlaží
Počet NP:
4
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Sklep, Terasa, Výtah, Zařízeno částečně nábytkem

Dopravní dostupnost

Vlak, Silnice, MHD, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku